Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרחבתי את החיפוש אחרי רכב בתקציב של 15K לדגמים הבאים :

פיאט פונטו ספייס (סיוט למצוא במצב טוב) 2001

רנו מגאן 1.6 2001

יונדאי אטוס (אני סבור שהוא מגרד את 100 -110 בלחץ והתאמצות יתרה)

דייטסו שרייד 2001

פורד פיאסטה 2001

סקודה ניו פליסיה 2001

פ'גו 106 99

סיטרואן סקסו 2001

אהלן אנשים, אחרי שחיפשתי פונטו סבירה לאחר המלצותכם נוכחתי לראות שזה קצת בעייתי למצוא אחת כזו.

ראיתי בלוחות הרכבים בתקציב הנ"ל את הרכבים הבאים, אשמח אם תעזרו לי לצמצם את המבחר הזה לכמה

דגמים ה"אטרקטיביים" ביותר מרשימה הזו, ואם יש עוד להוסיף מצדכם זה יהיה גם טוב.

אני מודע לזה שרכב בעל פז"ם של 10+ על הכביש יצטרך יישור קו.

חיפשתי לגבי בדיקות רכב הן בשיחת טלפון והן בשטח ומצאתי כמה מסמכי PDF שיעזרו.

תודה מראש על העזרה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לי יש רנו מגאן ידנית שנת 2001 כבר שנתיים אצלי , רכב מעולה אני מאוד אוהב אותו הוא נוח ומרווח .

בנתיים היו לי כמה תיקונים לא צפויים אבל לא יוצאי דופן (קלאץ היה גמור אחרי שנה 1600 שח+ החלפת ידית הילוכים עקב קריעה של הכבל רוורס ) . היו לי גם כמה צפויים כמו טיפולים וטיימינג . אבל האוטו אמין וממש חסכוני בדלק רוב הזמן נע בין 16- 15 קילומטר לליטר . ממליץ !

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

מכל מה שהצעת אני הייתי שוקל את הסקודה ניו פלסיה בשיא הרצינות,

הוא הרכב הכי אמין ברשימה שלך במיוחד בגירסא הדיזל ידנית, שאני כה אוהב,

אך אגרת הרישוי לדיזלים מורידה ממנו הרבה מהאטרקטיביות שלו, וגם מחירי הסולר

לא מוסיפים לה פאן חיובי, וזה לא גורם שמשפיע לטובה,

לכן המלצתי היא לקחת את הגירסאת הבנזין ותקבל רכב מאוד איכותי וטוב, שגם יהיה מאוד נוח מבחינת אחזקה,

לגבי הפונטו רובן כ(כמעט)כולן שחוטות, ונקרעו, זה יכול להיות אוטו טוב אולי, אך אינני מבין מדוע הבלאי שלו כ"כ מואץ

פונטו בת 12 שנה במצב של רכב בן 20, (ונתקלתי!) זאת אחת הסיבות שאינני נוהג להמליץ על רכב זה,

מקווה שעזרתי - בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני יכול להוסיף לך לרשימה רכב נוסף, סיאט קורדובה 2001-2002

מנועי פולו, מרכב פולו, אמין ובמחיר הרבה יותר נוח.

גילוי נאות, אני מוכר אחת כזו.

פורסם

אגרת רישוי לדובלו עלתה לי כ 1100,כך זה פחות או יותר מחיר לרכב בנזין

לגבי מחיר סולר,יש פערים עצומים בין תחנות,יש תחנות שמוכרת ב 8 שקל ויש ב 7.30,אני מצאתי תחנה של דור אלון אשר במזומן זה 7.16,צריך רק לחפש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רוב הפונטו עברו בתחילת ימיהן על הכביש בחברות ליסינג והשכרה ולכן הסיפתח שלהן הוא כמעט 100 אלף ק"מ בשנים הראשונות על הכביש.

תוסיף לזה את הנטייה של אנשים להשתמש בחלקי חילוף תחליפיים ובשמנים נחותים ונוזלים באיכות ירודה - ותקבל אחרי 7-8 שנים גרוטאה לא נורמלית עם 200 אלף ק"מ.

לא מזמן היה כאן בחור עם פונטו ספייס שהחליף תושבות מנוע וגיר לכאלה מתוצרת סין ודיווח כי האוטו הפך לויברטור על גלגלים.

לא מעט אנשים בוחרים לשים מי ברז או נוזל קירור זול אחר במקום נוזל הפראפלו המוצלח - ומביאים להתחממות.

וזהו...קל מאוד להרוס את הרכב שלך - החוכמה זה לשמור עליו.

פורסם

מה עם סוזוקי בלנו?

שנים 97-99 עומד בתקציב, גם עם השקעה מסויימת

וזה רכב נהדר, העונה על כל הדרישות שלך

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

• תוכן חדש...