Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש צורם מהמנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו B - שנת 2002, 1.4 ליטר.

אני סטודנט, מנסה לשמור על האוטו כמה שיותר, ללא טיפולים שוטפים (כי מוסכי רנו מורשים מאוד יקרים). יש לי מספר שאלות לחברי הפורום, מכיוון שאני חדש כאן, ומאוד מרוצה מהאתר:

1. כשיורד גשם, ישנו רעש צורם מאוד שמגיע מכיוון הרצועה במנוע (לדעתי זוהי הרצועת טיימינג), רעש צורם כל כך שקשה לעמוד ליד האוטו. האם זה אומר שהרצועה רטובה ושתתיבש אז הרעש יחלוף, או שזה סממן מקדים להחלפת רצועת טיימינג? אני חושב שהרצועה על האוטו כבר 4 שנים בערך.

2. האם מוכרת בעיית חשמל ברכבי רנו מסוג זה? השעון הדיגיטלי והמד טמפרטורה לא עובדים כלל...

3. האוטו סוטה בנסיעה לכיוון ימין, על אף שעשיתי כיוון פרונט וניפחתי גלגלים - מה יכולה להיות הסיבה?

4. האם יש מוסך טוב שעובד עם רנו ולא מורשה?

מודה מאוד

פורסם
יש לי רנו קליאו B - שנת 2002, 1.4 ליטר.

אני סטודנט, מנסה לשמור על האוטו כמה שיותר, ללא טיפולים שוטפים (כי מוסכי רנו מורשים מאוד יקרים). יש לי מספר שאלות לחברי הפורום, מכיוון שאני חדש כאן, ומאוד מרוצה מהאתר:

1. כשיורד גשם, ישנו רעש צורם מאוד שמגיע מכיוון הרצועה במנוע (לדעתי זוהי הרצועת טיימינג), רעש צורם כל כך שקשה לעמוד ליד האוטו. האם זה אומר שהרצועה רטובה ושתתיבש אז הרעש יחלוף, או שזה סממן מקדים להחלפת רצועת טיימינג? אני חושב שהרצועה על האוטו כבר 4 שנים בערך.

2. האם מוכרת בעיית חשמל ברכבי רנו מסוג זה? השעון הדיגיטלי והמד טמפרטורה לא עובדים כלל...

3. האוטו סוטה בנסיעה לכיוון ימין, על אף שעשיתי כיוון פרונט וניפחתי גלגלים - מה יכולה להיות הסיבה?

4. האם יש מוסך טוב שעובד עם רנו ולא מורשה?

מודה מאוד

אני אענה על מה שאני יודע:

1. ארבע שנים זה המון זמן מומלץ להחליף בכל מצב. אין טעם ללכת למוסך מורשה חפש מוסך אמין באיזור מגוריך שמתמצא ברכבי רנו-זה מספיק טוב ולעיתיק עדיף אפילו

2.מוכרת ועוד איך זה הצרה של הרכבים האלה (חוץ מהגיר האוטומתי שמסתרס כל 100 אלף)

4.בוודאי שיש אבל איפה אתה גר לא אמרת..

פורסם

1. החריקה אופינית לרצועת אביזרים. רצ' טיימיניג לא חורקת בד"כ. אבל כמו שאמרו לך, אחרי 4 שנים הגיע הזמן להחליף גם אותה בכל מקרה.

3. בדוק מרכיבי מערכת ההגה. יכולות להיות עוד הרבה סיבות להגה "מושך" רכיבי מתלה פגומים שלא התגלו ע"י מוסך הפרונטים עלולים גם הם להיות הסיבה.

אם לא תטפל ברכב באופן שוטף, הוא ישבוק והתיקון יעלה לך יותר. הקפד על החלפת שמנים ופילטרים וטיפול במע' ההצתה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...