Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

אין לי מושג בקניית רכב, קראתי את המדריכים בפורום לגבי מה צריך לשים לב אליו כשבודקים רכב לפני לקיחה למוסך.

אין מישהו שאני מכיר שיש לו מושג בנושא.

ראיתי גם כמה פוסטים על אנשים שקיבלו מידע כוזב לגבי רכב שהם הלכו לבדוק.

מה אתם מציעים לעשות בנושא? איפה אוכל להשיג עזרה?

תודה

נ.ב

אני מאיזור השפלה

פורסם

שלום וברכה,

אם תציין את סוג הרכב שבכוונתך לרכוש, אני בטוח שהאנשים כאן יוכלו לתת לך נקודות תורפה שכדאי לשים אליהן לב. כמובן שעוד קודם לכן מומלץ להשתמש במנוע החיפוש של האתר כדי לנסות ולאתר שרשורים העוסקים ברכב, ובאמצעותם לעמוד על טיבו ועל הדברים הייחודיים לו, בהנחה שיש כאלה.

כמו"כ, נסה עד כמה שאפשר לרכוש רכב מאדם שעושה עליך רושם אמין, כזה שלא נראה כאילו צריך להוציא ממנו בכוח כל פרט ופרט.

אם בנוסף לאלה גם תצמד להוראות הכתובות במדריכים שכבר קראת, מרבית הסיכויים הם שהעיסקה תתבצע בצורה חלקה וטובה.

בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ממה שראיתי פה בפורום יש הרבה המלצות על פיאט פונטו, אבל מצד שני אומרים שיש לה בעיה משמעותית עם ההגה שמצריך תיקון יקר.

כעיקרון יש לי תקציב של 13-15K לקניית רכב

פורסם

רכב זה מכונה שמורכבת מלא מעט מכלולים וחלקים. גם אם חלק אחד נוטה יותר להתקלקל, צריך לראות תמיד את התמונה המלאה.

במקרה של הפונטו, מדובר בתקלה שניתן לפתור אותה לטווח ארוך תמורת סכום תלת-ספרתי, וממילא בשאר האספקטים לא מדובר ברכב שנוטה לבעיות, כך שאכן מדובר בקניה מומלצת.

האתר הזה מלא במידע על הדגם, אנא בצע חיפוש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...