Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את דו"ח הבנת הנקרא של האו"ם ומנסה להבין איך זה שילדי ישראל הערניים וצמאי דעת כל כך בענינים שברומו של עולם ממוקמים בין בורקינה פאסו לוולטה תחתית.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא לוקח שום דבר, לא סלולרי ולא מחשב. הכל יחכה דקה או שתיים.

אבל שואלים את אלו שקובעים באמת (וזה- לא כל כך מצחיק)

בחור חרדי מגיע לרב עם בעיה קשה. "כבוד הרב", ממלמל הבחור במבוכה,

"בזמן האחרון איני מצליח לספק את אשתי בעת קיום מצוות פרו ורבו".

"ניסית ללקק לה?", שואל הרב.

"מה זאת אומרת?", שואל הבחור בתדהמה, "איפה ללקק?".

הרב מכחכח בגרונו ועונה: "איפה שהיא עושה פיפי".

הבחור כמעט מתעלף מהשוק, אבל אם הרב אומר - הרב יודע.

הבחור מודה לרב, קם ויוצא. לאחר כחמש דקות חוזר לרב. "כבודו שאלה קטנה לי אליך,

כשאני מלקק לה איפה שהיא עושה פיפי,ללקק גם את החרסינה מסביב, או רק את המים שבפנים?".

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
היה צפוי שהתגובה הזאת תגיע ממישהו שמתוגרר בחו"ל,גם בהונג קונג בקרב החברים שלי יצא למכשיר הזה סטיגמה של אביזר חובה בשירותים.

:wink:

אני בכל אופן הולך לשירותים עם בלייזר או איזה מגזין רכב ו/או ספר טוב.

מאיפה אתה משיג בלייזר בחו"ל? גם אני רוצה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מה הקטע שכולם לוקחים את האייפון איתם לשרותים?! קיימת אפליקציה שהופכת אותו לדרעק-פפיר?

פורסם

לא דראק, קאעקן פפיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את האמת בשירותים אני נכנס למוד של רוגע ושלווה ואני נהנה מקריאת ספר , זה הזמן היחיד שאני באמת שקוע בספר ואני לא קורא מחוץ לשירותים ככה אני גם שומר על מתח בסיפור.

פורסם
עם העניין התיאורטי שלך הזכרת לי נשכחות...

ילד אחד שואל את אבא שלו מה ההבדל בין תיאורטי למעשי. האב אומר לו: "לך לאמא ותשאל אותה אם היא מוכנה לשכב עם השכן תמורת מליון דולר". הילד הולך וכעבור מספר דקות חוזר עם תשובה חיובית. האב אומר: "לך לאחותך ותשאל אותה את אותה שאלה". הילד הולך בשנית ושוב חוזר עם תשובה חיובית. האב מסביר: "אתה רואה בני, תאורטית, יש לנו 2 מליון דולר, באופן מעשי, יש לנו שתי זונות בבית."

הרבה זמן שלא נקרעתי כך מצחוק... :lol::lol:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...