Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס גיאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בחיפושים אחרי מחליפה לסיוויק 2007 שנגנבה לי חודש אחרי שקניתי, התחלתי לחשוב בכיוון פורד פוקוס (בתקווה שהיא פחות גניבה,

זו כבר הסיוויק השניה שגונבים לי ליד הבית) אבל נעצרתי לאחר שהבהירו לי כמה "כבד" הרכב (מי לעזאזל משדך סמרטוט של 105

כ"ס לאוטו משפחתי?!).

לאחר בירור הבנתי שישנה הגרסה החזקה והמאובזרת עם מנוע 2000 ו145 כ"ס, האם למישהו יש ניסיון איתה מבחינת אמינות, ביצועים, צריכת דלק ומחיר קניה(מחירון או פחות).

אשמח לכל עזרה

בתודה

גיא.

פורסם

קודם כל זה 100 כ"ס ולא 105 כ"ס, בהחלט על הפנים. האוטו בהחלט לא סוחב כמו שצריך.

ממה ששמעתי המנוע 2.0 הוא בהחלט שיפור ובהחלט מניב ביצועים טובים ועדיפים בהרבה על ה1.6 החלש והאיטי. אין לי מושג לגביי האמינות, אך הביצועים מן הסתם (זה די ברור) הרבה יותר טובים מה1.6 הכבד והאיטי, צריכת הדלק עשויה להיות דומה, שכן למרות נפח המנוע הגדול, הוא איננו מתאמץ כמו ה1.6 כדי לפתח מהירות. מחיר? יצחק לוי...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קודם כל לא הייתי מגיב למשהו שאין לי כלל מושג בו.

הדגם 1.6 לא כזה איטי ונורא כמו שהבחור מעליי מתאר, יש לי כזה בליסינג כבר מספר שנים(וזה לא הפוקוס הראשונה שלי)

הדגם גיאה מגיע עם מנוע 2 ליטר בלבד, לא ניתן לרכוש היום גיאה עם מנוע 1.6

הרכב מגיע הרבה יותר מאובזר מהדגם 1.6 והמנוע כמובן הרבה יותר חזק ומאיץ יפה מאוד בסביבות ה 10.5 שניות ל 100 (נתוני יצרן)

היה לי כזה רכב 5 דלתות 2008, אתה יכול לראות אותו בפרופיל שלי, הייתי מרוצה ממנו עד השמיים, קח בחשבון שהעובדה שהמנוע הוא 2 ליטר וחוזק הרכב גורם לנהוג בו כאילו גנבת אותו וזה עולה הרבה מאוד כסף בדלק.

קח בחשבון שהדגם הנוכחי של הפוקוס נמצא על הכביש כבר מספר שנים מכובד (למרות המתיחת פנים זה עדיין אותו הרכב מ 2004)

הרכב מאוד אמין במידה ומטופל בצורה טובה ועד כמה שידוע לי אין מחלות מיוחדות.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לך

במיוחד בשבילך נרשמתי לפורום פרייבטים לאחר שנים של חברות בפורומי-ג'יפים :)

לעיניין עצמו:

לאחר מחקר וחיפוש אחר רכב שיענה על דרישותי שהיו:

התנהגות כביש למופת.

כוח !אני גר על ההר ולא בא לי "עגלה בלי סוסה"

בטיחות.חייב ESP

רכב קומפקטי יחסית

ההחלטה נפלה על פוקוס גיאה,ואני לא מצטער עליה וכבר 3 חודשים נהנה מכל נסיעה.

הרכב נוסע מעולה !

אחיזת הכביש המוכרת של הפוקוס (גם בזכות מתלה אחורי מתוחכם שמופיע בדרך כלל ברכבים הרבה יותר יקרים)

גורמת לרכב להיאחז כמו קרציה בסיבובים.בינתיים ללא עזרת ה ESP. המנוע עתיר מומנט וסוחב יפה בלי לצרוח.

וכמו שאמר קודמי,אני מרגיש שזה רק עיניין של זמן עד שאתפס על מהירות,החמוד פשוט רוצה לרוץ קדימה.

ברכב יש את כל מה שאתה צריך גם מבחינת פינוקים (גג שמש,מערכת סוני,8 רמקולים,מושבים מעולים)ויותר חשוב מבחינת בטיחות.(ESP EBD ושאר ראשי התיבות.בלמי דיסק גם מאחור ו6 כריות אויר).

צריכת דלק: בנסיעה עירונית בלי לנסות לחסוך ובעיר הררית כ 12.5 ליטר ל 100 ק'מ.מחוץ לעיר זה משתפר מאד!

מצב השוק: אין הרבה גיאות בלוחות,אבל אלה שישנן לא נמכרות בקלות כך שאל תתבייש להתמקח.אל תשכח שמאד מאד קשה לאנשים למכור כיום רכבים במיוחד עם מנועים חזקים.ממה שהתרשמתי האבסורד הוא שלרכב מעולה כזה לא תשלם יותר מאשר על פוקוס-ליסינג-מצ'עממת.

מקווה שעזרתי,אם יש שאלות SHOOT

• תוכן חדש...