Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול אם אני יכול לערער על הקנס..

יצאנו מהחניה והתחלנו לנסוע (הינו עדיין באזור של החניון) רכב ניסה לעבור מהצד השמאלי שלנו והיה מעבר צר חבר שישב ליד הנהג קילל את הרכב בחורה יצא מהרכב והוא קילל אותה כנראה זה היה רכב של סמויים הם יצאו מהאוטו ועשו לנו בדיקה באוטו כאשר שפכו את המעפרה על הכיסא של הנהג עשו בלאגן הוציאו דברים מהבגז ולא החזירו כלום.. הוצאתי את הפלא צילמתי בוידאו את מה שהם עשו באה אליי השוטרת וביקשה תעודת זהות והביאה לי דוח על שלא חגרתי חגורת בטיחות..

1הם לא הזדהו לא הראו תעודות

2 הם הביאו את הדוח כי הם לא מצאו כלום

אם אני יערר נראה לכם שזה יתקבל?

פורסם

על מה אתה רוצה לערער?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נשמע לי הזוי לחלוטין - בחיים לא הייתי נותן למישהו לעשות לי דבר כזה ברכב. איפה אתה בדיוק היית - הסתכלת מהצד על איך שהם מפרקים לך את המכונית?

אם הם באמת שוטרים, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לנסות את מזלך עם מכתב, בגדול החוק לצידם - הרכב התחיל לנוע והיו נוסעים לא חגורים.

Bimmer

פורסם

אם הם לא הזדהו - איך ידעת שהם שוטרים ?

אם ביצעת עבירה - על מה יש לך לערער ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לפתוח הנושא- חגרת חגורה או לא ?

ו, יערר=אערער , ועוד . . .

שבוע טוב ,

אגב, מעניין אותי לראות את הסרטון, אפשר ?

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם
לפתוח הנושא- חגרת חגורה או לא ?

ו, יערר=אערער , ועוד . . .

שבוע טוב ,

אגב, מעניין אותי לראות את הסרטון, אפשר ?

באמת מאוד מעניין, תעלה נראה!

Bimmer

• תוכן חדש...