Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב תשובה החלטית וסופית לא קיבלתי כי כל אחד אומר משהו אחר - בסופו של דבר החליפו רצועה חיוני או לא אני מבסוט.

חווית הקנייה באוויס היתה מצויינת חוץ מכמה דברים מרגיזים שאולי גיל מאוויס יסביר לי.

הרכב לא הגיע נקי - אני יודע שבדרך כלל בהכנה למכירה מנקים את הרכב נקיון יסודי - לא כך היה.

טאסות לגלגלים - למה אין את המקוריים? למה משהו סיני שנראה רע?

והדבר האחרון - למה על המנוע אין את הכיסוי פלסטיק השחור של רנו? פלסטיק גדול שחור שיושב על המנוע?

חיפשו לי כסה בכל המגאנים בסניף והם לא מצאו כזה.

ושוב -חווית הקנייה הייתה טובה מאוד , הרכב שמור ובמצב טוב מאוד אבל הדברים הקטנים האלה קצת מבאסים.

אלה לא דברים שיפילו עסקה בסופו של דבר.

תודה

היי,

1. לגבי אי ניקיון הרכב - מסכים שזה לא תקין ומרגיז. אני מניח שמזג האוויר ההפכפך, שגרם גם לרכב שלי להיראות כמו אחרי פוגרום יומיים לאחר שרחצתי אותו, הייתה יד בדבר.

2. לגבי חלקי רכב לא מקוריים - גם כאן אני מסכים שאלה דברים קטנים אבל מרגיזים. אם זה משמעותי עבורך - אנא ציין את מס' הרכב הנרכש ואנסה לעזור.

תודה,

גיל מאוויס

• תוכן חדש...