Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את המערכת לפני 3 חודשים בהתחלה הצליל היה נקי שזה היה תענוג לאוזן אבל לאט לאט אני כבר לא נהנה לשמוע הקומפנטים כבר מחרחרים ואני בכלל לא מגביר ולא מאמץ אותם מישהו יכול לעזור לי???

מערכת sony

יש לי זוג קומפונט morel dotech ovation 6

מגבר של rockford r300-4

פורסם

מתחילים לחרחר- זה לא טוב.

בדוק מהיכן נובעת הבעיה, אם זה מתקלה באחד הרכיבים או מהתקנה לקויה או שבגלל הדלתות מקרקשות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יכול להיות המערכת התאפסה, תבדוק את זה.

יש לך סאב? אם לא תנסה את הקומפוננט על שני ערוצים הנוספים שיש לך במגבר ותראה אם יש לך אותה תופעה, אם כן כנראה שהקומפוננט גמורים או שהרדיו לא מכוון.

פורסם

זה לא מהדלתות בדקתי את זה הרמקול עושה חרא רעשים....

יש לי סאב סתם של פיוניר לא משהו רציני..

ומה יכול להיות שב-3 חודשים הולכים רמקולים? מה זה השטויות האלו

פורסם

מה זה השטויות האלה זו תכנית של עדי אשכנזי

עכשיו השאלה היא מה באמת קרה לך ברכב -

אפשרות אחת:

היית במוסך - ניתקו מצבר, התאפסו הגדרות יחידת הראש - הHU או במילים אחרות הרדיו דיסק.

אפשרות שניה:

משהו קרה לחוטים - תבדוק טוב טוב את הטרמינלים במגברים וברמקולים, תחזק את מחברי הRCA בין הרמקולים ליחידת הראש וכו' וכו'

אפשרות שלישית:

מה שמוגדר אצלך כתענוג לאזניים אולי מוגדר אצלנו כטיגון סלילים וזה מה שקרה לקרוסים או לרמקולים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק אם אפשר לשאול מה זה "את זה"?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...