Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמזור מחומש בשיקאגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מסתכל על רמזור כאשר כזאת מוסטנג עוברת? :-P בארץ לראות רכב כזה - חג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איך זה עובד בדיוק!?

מוסטנג, גרוטאה אמריקאית של 20,000$ בלחץ, מה ההתלהבות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מטרת הרמזור המחומש היא לאפשר פניה שמאלה כאשר יש גם אור ירוק לתנועה הבאה מלפנים (כמובן שהפונים שמאלה צריכים לתת זכות קדימה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש דברים כאלה גם בעוד מקומות מתורבתים,בחלק מאירופה ובקנדה למשל.

פנייה שמאלה בתנועה נגדית, פנייה ימינה בתנועה חוצה. ברמזורים אדומים ותו"כ מתן זכות קדימה.

בארץ מן הסתם זה לא היה עובד כששיטת הנהיגה הלאומית זה כמו הססמה של סיירת מטכ"ל , "המעז מנצח" :lol:

V5

פורסם

תן לי לנחש, MORTON GROVE ?

קרוב לי לבית.

צודקים הרמזור מיועד לפניה שמאלה, שלושת העליונים הם אדום-צהוב-ירוק כרגיל,

והשניים התחתונים הם צהוב-ירוק נוסף לפניה שמאלה.

הסידור נותן אפשרות לפנות שמאלה כאשר התנועה ישר עומדת וגם לעצור את התנועה שמאלה

כאשר התנועה ישר ממשיכה.

פורסם
מי מסתכל על רמזור כאשר כזאת מוסטנג עוברת? :-P בארץ לראות רכב כזה - חג.

כן הא... מדינה מלאה במכוניות אמריקאיות... איזה יופי! :)

רמזור כזה בארץ היה גורם ל 2 דברים:

הכפלה של מספר התאונות - פי 2 סיכוי לבאלגן (מה זה גם לשמאלה? חשבתי רק לימינה...)

הכפלה של מספר הצפירות בגלל שיש 2 אורות צהובים

:lol:

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

yonisi, אתה יודע כאשר אנשים מארץ המגבלות הבלתי אפשריות מטיילים בארצות האפשרויות הבלתי מוגבלות ורואים רכבים שאף פעם לא ראו, לאנשים כאלה זה מעניין ומסקרן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
yonisi, אתה יודע כאשר אנשים מארץ המגבלות הבלתי אפשריות מטיילים בארצות האפשרויות הבלתי מוגבלות ורואים רכבים שאף פעם לא ראו, לאנשים כאלה זה מעניין ומסקרן.

כן יש בזה משהו, לפי מה שאני קורא לפעמים בפורומים בחו"ל נראה אפילו שחלק מהאמריקאים ממש מתעבים מכוניות אמריקאיות. :lol:

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מה זה גם לשמאלה? חשבתי רק לימינה...

אין צורך ברמזור לפניה ימינה כי מותר לפנות ימינה באדום.

מותר גם שמאלה באדום, אבל רק מחד-סיטרי לחד-סיטרי.

פורסם
כן יש בזה משהו, לפי מה שאני קורא לפעמים בפורומים בחו"ל נראה אפילו שחלק מהאמריקאים ממש מתעבים מכוניות אמריקאיות. :lol:

מה הסיבה לכך? זו לא פעם ראשונה שאני שומע על זה, וזוג אמריקאים שהכרתי אמר שהם לא מאמינים שאי פעם יקנו רכב אמריקאי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בינינו, ע"י זה שהם מעדיפים לקנות מכוניות מתוצרת חוץ ולא מכוניות מתוצרת אמריקאית הם הורסים לעצמם עוד קצת ועוד קצת את הכלכלה המקומית ותורמים למדינה ממנה יבאו את הרכב שהם קונים.

חוץ מזה, אני לא מבין למה שמישהו לא ירצה איזו בהמה אמריקאית אצלו בגראז' :roll:

(אגב, הודעה ראשונה שלי בפורום אחרי שנה ומשהו של צפייה :-D )

• תוכן חדש...