Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יש לי בעיה ברכב שאני לא מצליח לזהות את המקור שלה

כמעט בכל תחילת נסיעה ממצב סטטי אני מרגיש שהאוטו רועד קצת ואני אפילו שומע רעש של מתכת רועדת מקדמת הרכב

הייתי במוסך כבר פעמיים בקשר לבעיה. במוסך הצפון אמרו לי שיש לחזק את הברגים של תושבת ההגה משהו, הרימו את האוטו ועשו איזשהו חיזוק שכמובן לא פתר את הבעיה לאחר מכן הגעתי למוסך המרכזי בבני ברק ואחרי 10 דקות הבחור חזר אלי ואמר שהוא לא מרגיש כלום וטען שעשה עידכון גרסה למחשב ( תוכנה של ההילוכים ) אמר שאני ארגיש בשינוי רק אחרי 100 ק"מ.

כמובן שאני לא מרגיש שום שינוי והתחושה עדיין קיימת זה לא רק אני מרגיש אלא גם נהגים אחרים שנוהגים ברכב מה כדאי לעשות?

פורסם

מנסיון שלי עם בעיה שהייתה לי באותו רכב רק שנת 2008, האוטו פשוט קפץ בכל תחילת נסיעה כאילו אני "זורק קלאצ'" והרכב הוא אוטומטי. הגעתי מספר פעמים לסוכנות ואמרו לי שככה זה הגיר, כמובן לא היה נראה לי שזה קורה גם ברכבים שהם הרבה יותר יקרים כמו הA8 שיש לה את אותו הגיר. לכן התעקשתי ובסוף חיברו לי את האוטו למחשב וישירות לגרמניה דרך האינטרנט הגרמנים פתרו לי את הביעה ושלחו לי חלק חדש ואין יותר שום קפיצות.

אז אתה חייב להיות עקשן, ועד שאתה לא מקבל את הרכב בלי בעיות פשוט תשאיר אותו שם.

תיגש גם כן בסוכנות המרכזית לבחור שם שקוראים לו יוסי ג'רבי. בן אדם מקסים שתמיד עזר לי!

1.8TSI

פורסם

תודה על התשובה אשמח לשמוע עוד על התהליך שקרה לך כי לי הם גם אמרו שזה רעש רגיל

מה היו השלבים עד שחיברו לך את הרכב למחשב ואיזה חלק הם שלחו לך מגרמניה שפתר את הבעיה

תודה :)

פורסם

אתה פשוט חייב להיות עקשן ! תבוא תשים את הרכב ותגיד להם שעד שהם לא פותרים את הבעיה אתה לא מוכן לקבל אותו חזרה ואם הם מסרבים אז פשוט תגיד שאתה תפנה לעורך דין שיוציא תביעה נגד צ'מפיון מוטורס.

וגם אם הם אומרים לך שזה רגיל, תבקש נסיעת מבחן ברכב אחר שלהם וכמובן אתה לא תשמע שם שום רעש ואז תגיד להם שזה פשוט לא הגיוני שזה יהיה רעש מהרכב ובמיוחד לא רכב עם מחיר כזה! בכל זאת רכשנו רכב יוקרתי ובמחיר שיהיה אפשר לקנות 2 רכבים רגילים של מזדה..

תדרוש אולי גם לדבר עם נציג של תלונות באודי. אולי יש להם שפעה על המוסכניקים העצלנים.

1.8TSI

פורסם

אפשר לפרט ביחס לרעידות?

יש לי A3 1.8T 2009 ולעיתים בתחילת נסיעה יש לי גם רעידות שתמיד מזכירות לי את הרעידות של נסיעה במונית אוקטביה ידנית - אך אצלי הם חלשות משמעותית, ובנוסף אצלי אין רעש מתכתי בכלל...

התיאור דומה למה שיש אצלך?

A3

A4

פורסם

יש לי את אותו הדגם של רכב בדיוק וזה בדיוק מה שאני מתאר

אני במהלך השבועיים הבאים יכנס למוסך המרכזי לראות מה ניתן לעשות בפעם השלישית

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז לפני כמה ימים שוב חזרתי למוסך עם אותה הבעיה ( רעידות של הרכב במעבר בין הילוך 2 ל 3 ) פניתי ליוסי היועץ שירות והוא קרא ל"מומחה" שלהם לאודי A3. אמרתי לאותו הבחור שהרעידות קורות רק לאחר שהאוטו חם אז שיצא לנסיעה ארוכה לפחות חצי שעה גם ככה הדלק עלי :). הבחור באמת חזר אחרי חצי שעה בערך ואמר " אני מרגיש משהו אבל זה מרגיש לי חלש לא חושב שכדאי לפרק את האוטו בשביל זה" לא הבנתי את המונח לפרק את האוטו אז אמרתי לו שאני לא מקבל את זה שהוא מרגיש משהו אך זה לא חזק ולכן הוא לא יעשה כלום. דרשתי ממנו שמישהו ייסע איתי ברכב וכשאני ירגיש את זה אז נתחלף ואז הוא יוכל להרגיש את זה גם. להפתעתי הם הסכימו ובחור נוסף עלה לרכב ( לא אותו בחור "מומחה" ) ואחרי נסיעה של 5 דקות הרגשתי את הרעידות החלפנו וכמובן שהוא הרגיש אותם גם. הרגשתי הקלה רבה שסוף סוף מישהו מודה שיש בעיה ושצריך להחליף משהו.

חזרנו עם הרכב למוסך הבחור הלך להתייעץ עם מנהל המוסך כיוון שהאוטו תחת אחריות, חזר ואמר שיש להחליף את שני הקלאצים היבשים של הרכב וזה יפתור את הבעיה. יחד עם זאת "כמובן" שאין במלאי בארץ וצריכים להזמין את זה מגרמניה אז אני עוד ממתין זה קרה לפני שבוע ואמרו שייקח בערך 14 יום עד שזה יגיע.

השאלה שלי היא אם זו בעיה חוזרת ברכבים האלו כלומר גם אחרי שהם יחליפו אם עוד שנה אני אצטרך להחליף אותם שוב על חשבוני ( כי תגמר האחריות ) ואם הם מחליפים חלק כזה תחת אחריות לכמה זמן יש אחריות על החלקים החדשים?

תודה :)

• תוכן חדש...