Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט תסתכל לחור, בדוק שאין כתמים לבנים, אם יש תנקה אם מברשת.

בדוק שאין חתיכת נייר או משהו בפנים, אם יש תוציא אם סיכה.

בדוק צבע מדבקה חיישן מים,אדום נגע במים לבן לא.

תבדוק שאין פינים עקומים.

אם הכול נראה תקין יש לפתוח את הטלפון ולנתק את החיבור טעינה, בשביל זה אתה צריך 2 מברגים אחד כוכב והשני פיליפס, בסך הכול 4 ברגים ואז לנסות לכבות שנית.

אם עדיין לא נכבה יש לפתוך מכסה חיבורים עליון ולנתק את הכפתור הדלקה(4 ברגים פיליפס נוספים), לנסות לכבות בעזרת assistive touch.

אם עדיין לא נכבה זה הזמן ללכת למעבדה שיבדקו לך מתח כניסה למייצב.

אודי A4

דימה.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שצריך לשנות את הכותרת ל"אסף ודימה עוזרים למוגבלי אייפון"

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
פשוט תסתכל לחור, בדוק שאין כתמים לבנים, אם יש תנקה אם מברשת.

בדוק שאין חתיכת נייר או משהו בפנים, אם יש תוציא אם סיכה.

בדוק צבע מדבקה חיישן מים,אדום נגע במים לבן לא.

תבדוק שאין פינים עקומים.

אם הכול נראה תקין יש לפתוח את הטלפון ולנתק את החיבור טעינה, בשביל זה אתה צריך 2 מברגים אחד כוכב והשני פיליפס, בסך הכול 4 ברגים ואז לנסות לכבות שנית.

אם עדיין לא נכבה יש לפתוך מכסה חיבורים עליון ולנתק את הכפתור הדלקה(4 ברגים פיליפס נוספים), לנסות לכבות בעזרת assistive touch.

אם עדיין לא נכבה זה הזמן ללכת למעבדה שיבדקו לך מתח כניסה למייצב.

לא יודע לא רואה לא אדום ולא לבן רואה רק שחור. בכל מקרה עדכנתי ל6.1 וזה עושה רושם שהסתדר אבל התגלתה בעיה חדשה .. אין לי סאונד חוץ משמתקשרים אלי או כשאני מחבר אוזניות(כשאני מחבר הכל כאילו כרגיל. אין לי אופציות לשלוט בסאונד הסליידר בנגן נעלם.

מחיפושים באינטרנט עושה רושם שלחבר לעמדה פותר את הבעיה הבעיה שאין לי עמדה ולא לחברים שלי :/

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

שאתה לוחץ ווליום למעלה/למטה מופיע חלון ללא הפס שמסמן את רמת הווליום? אם כן תפעיל assistive touch ותכוון דרכו אם עובד אז זה הפלט :(

אם אני צודק 99% הלך לך פלט טעינה וזה מסתדר ביחד אם התקלה הראשונה.

זו תקלה נפוצה דבקה ב4S, הפלט עולה גרושים וגם ההחלפה קלה.

זה הפס שאני מדבר עליו.

197561061.jpg

אודי A4

דימה.

פורסם

קרתה לי בעיה מלחיצה ואשמח לעזרה.

היום בבוקר האייפון נכנס לסוג של בוט לופ, ללא סיבה נראית לעין. אז עשיתי הארד ריסט, והכל חזר לנורמה , הכל חוץ מהאנשי קשר . שנמחקו לגמרי. כולם.

השאלה זה האם סינק פשוט עם האייטונס יחזיר לי אותם. (הם כולם נמצאים גם ב google contacts).

V5

פורסם

קרה לי בדיוק מה שקרה למיכאל, רק שלי אין גיבוי באייטיונס - יש מה לעשות?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
כן יחזיר, תשים לב שאתה בוחר לאחד את הרשימות ולא להחליף אחת או את השנייה.

עשיתי סינק וזה לא החזיר, אז הוצאתי vcard מהג׳ימייל, דחפתי אותו לiCloud ושיחזרתי דרכו.

עכשו אם זה קורה עוד פעם והם שוב נמחקים כולם, הם יימחקו מיידית גם בענן לא? כי זה מסונכרן over air?

V5

פורסם

שאלה:

שני מכשירי אייפון, נעולים לחברת BELL CANADA.

אחד הוא 4S ואחד 4 רגיל.

שניהם 6.0.1 לדעתי.

כמו כן גם סמסונג גלקסי SGH-i747m נעול לאותה חברה. (אנדרואיד 4.1.1)

מה האופציות?

האם טורבוסים יעבוד?

האם יש אפשרות לאנלוק תוכנתי בימינו (אני יכול לעשות JB כמובן אם זה יועיל)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

wil ל4S יש טורבו סים, אבל זה פתרון גרוע מעוד, לאייפון 4 אין.

פריצת תוכנה ל4S אין, ל4 רק בגרסת מודם 1.59 ככה שגם אין.

מה שנשאר זה רק פתיחה רשמית, אם אין קונטרקט אז תנסה דרך BELL זה עולה 75$, אם יש אז בצורה לא חוקית סביבות 160-180 דולר :(

לגבי הSGH-i747m אם אני זוכר נכון הפתיחה שלו זהה לN7100 ככה שתנסה את זה אמור לעבוד.

Just dial the following keys *#197328640#

Main Menu > [1] UMTS > [1] Debug Screen > [8] Phone Control > [6] Network Lock > Options [3]Perso SHA256 OFF > (after choosing this option, wait about 30 seconds, then go back one step by pressing the Menu button then select Back, now you are in [6] Network Lock then choose [4] NW Lock NV Data INITIALLIZ ..... wait for a minute then reboot your phone... enjoy!!! There is no confirmation on the phone that the unlock was successfull.... just reboot your phone....

אודי A4

דימה.

פורסם
wil ל4S יש טורבו סים, אבל זה פתרון גרוע מעוד, לאייפון 4 אין.

פריצת תוכנה ל4S אין, ל4 רק בגרסת מודם 1.59 ככה שגם אין.

מה שנשאר זה רק פתיחה רשמית, אם אין קונטרקט אז תנסה דרך BELL זה עולה 75$, אם יש אז בצורה לא חוקית סביבות 160-180 דולר :(

לגבי הSGH-i747m אם אני זוכר נכון הפתיחה שלו זהה לN7100 ככה שתנסה את זה אמור לעבוד.

1. למה טורבו סים זה פתרון גרוע?

2. BELL לא מוכנים לפתוח למי שאין לו ACCOUNT אצלהם.

3. פרט הסבר מה נוהל הפתיחה לN7100 שאמור לעבוד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...