Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שעונים של סרטינה אהבתי את הDS פודיום והDS ספאל ששניהם עם מנגנון קוורץ :

http://www.kultamerja.fi/liitetiedostot/verkkokauppa/12368.jpg

בקיץ האחרון קניתי שעון אחרי שהייתי בדילמה דומה לשלך.

השעון שהבאת בלינק למעלה הוא הדגם העליון של סדרת DS SPEL והוא עשוי טיטניום.

לא אהבתי (לא כמו את השעון שקניתי לבסוף) אותו אחרי שמדדתי בחנות בת"א ואחרי עיון בקטלוגים ישנים של סרטינה + שבועיים של חיפושים מצאתי את הדגם הקודם של השעון שאת הלינק שלו הבאת.

Veni Vidi Vici

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואיך מוודאים אוטנטיות של שעון?

אני אתן דוגמא:

השעון של טיסו אחרי מיקוח קל יחסית היה עולה לי בחנות של רשת מוכרת 4100. לעומת זאת בחנות פרטית קטנה יותר בעיר שלי הוא הוצע לי ב3200. מחשיד משהו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הבדלי מחיר אפשריים - מתמחרים במחיר הרווח על השעון , גם את המיקום השכירות וההוצאות של החנות .

מבקשים תעודת אחריות מקורית של היבואן + היצרן .

נכנסים לאתר היצרן מקישים את דגם השעון , רואים את השעון , סוג הקופסא והאביזרים בערכה + תעודות האחריות וספר ההדרכה .

יש יצרנים המוסיפים כרטיס מגנטי מיוחד עם פרטי השעון , והקונה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
כחובב שעוני טאג יש לך את השעון הזה:

1CB9F12282.jpg

שעון TAG HEUER אנלוגי דיגיטלי מסדרת AQUARACER

שעכשיו נמכר במבצע בחנויות במחיר של חמשת אלפים ש"ח.

הTAG הזה יפה....אבל כבד כמו משקולת.

כשקונים שעון חשוב לקחת בחשבון גם את המשקל שלו, רצוי שיהיה מטיטניום.

תקפיד לרכוש שעון עם זכוכית קריסטל-ספיר שלא נשרטת.

אגב הTAG הוא חיקוי לדבר האמיתי של ברייטלינג...אפשר למצוא כאלו יד שניה סביב ה 6K וזה שעון מדהים מנסיון של 13 שנה איתו על היד...

Breitling-399.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כחובב שעוני טאג יש לך את השעון הזה:

1CB9F12282.jpg

שעון TAG HEUER אנלוגי דיגיטלי מסדרת AQUARACER

שעכשיו נמכר במבצע בחנויות במחיר של חמשת אלפים ש"ח.

פחות מ- 5000, הוא נמכר ב- 4999 :lol:

וברצינות, ב- AMAZON הוא נמכר בהרבה פחות.

פורסם

אני מציע לך בחום להגיע לחנות בשם "כל טיים" באבן גבירול 51 בת"א

שבוע שעבר קניתי שם את השעון הזה:

http://www.tagheuer.com/the-collection/tag-heuer-formula-1/men/quartz-chronograph/index.lbl?w=CAH1110.BA0850

נכון שהדגם ישן, אבל אני אהבתי אותו והמוכר בחור בשם אורן דאג להביא לי בדיוק את זה שהיה בחנות אחרת.

יש להם מבחר גדול (טאג,ברייטליניג,סרטינה,לונגינס,אומגה) יחס מדהים.

לגבי המחיר, רוב שעוני הכרונגרף של סרטינה נעים בין 2,700 עד 4,000 (אל תתפוס אותי על השקל).

אני ממליץ לך לקפוץ אם לא רחוק לך יש חניה מול החנות בחינם(בתור אחד שבא מהצפון לי זה היה חשוב).

אני יודע שזה נשמע כמו פרסומת אבל חיפשתי את השעון הרבה זמן ושם קיבלתי יחס ושרות מעולים!!!

פורסם
פחות מ- 5000, הוא נמכר ב- 4999 :lol:

וברצינות, ב- AMAZON הוא נמכר בהרבה פחות.

הכוונה שלי היא לכך שיחסית למחיר הרגיל של השעון בארץ מדובר במחיר טוב יחסית בטח שלא יחסית לאמזוןו כו'.

אגב מצטרף להמלצה על כל טיים.

פורסם

מצטרף להמלצה. יש להם סניף גם בירמיהו 6 ת"א (ליד הנמל).

יחס מצויין, שרות אישי, יש מבחר גדול של משומשים וחדשים.

רוני בסניף של ירמיהו - מקסים. 8)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

"הTAG הזה יפה....אבל כבד כמו משקולת."

זה חלק מהעינין ואני אישית אוהב שאני מרגיש אותו על היד, מה אני בחורה שצריכה שעון של סווץ שלא שוקל 10 גרם ?

ד"א נראה לי שאני היחיד שקנה את הגרסה הצהובה שלו.

לפותח השאלה אם אתה רוצה אתה יכול לקנות את

http://www.tagheuer.com/the-collection/tag-heuer-formula-1/men/chronotimer/index.lbl?w=CAC111D.BA0850

להעלים את הדיגיטלי לגמרי ו"לשלוף" אותו רק כשתצטרך סטופר/טיימר וכו.

210403785.jpg

yhst-19655115249566_2133_51152484.gif

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תודה על ההמלצות לחנויות אני אקפוץ לשם בשבוע הבא :-P .

עוד שאלה,האם לדעתכם כדאי להתעקש על מנגנון אוטומטי או לא לתת לזה כזה משקל וללכת גם על קוורץ שמוצא חן בעיני?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

טיסו טאץ' - הדגם החדש. ("אקספרט")

גם טיסו, שזה לא "עדי שעונים", גם מאד מכובד (לטעמי) וגם גישה לכל הפונקציות במסך מגע.

יש לי את השעון הזה 5 וחצי שנים (הגרסה הראשונה), מדויק מאד, ועדיין משתמש ברוב האפליקציות שלו.

http://www.tissot.ch/?mod_collections/action_getfamilies/colid_0003

אני סימנתי לעצמי אחד משתי הפירמות הבאות כשעון הבא, אולי הטעם שלך דומה:

פרדריק קונסטנט -

http://www.amazon.com/Frederique-Constant-Persuasion-Watch-FC-270EG3P6/dp/B003KV7WZC/ref=sr_1_1?s=watches&ie=UTF8&qid=1291985550&sr=1-1

(יש לו דגמים שכוללים גם מד דופק, הם רק קצת יותר יקרים)

ואוריס, שזה לא בנאלי כמו ברייטלינג או אומגה (סליחה למי שיש)

ועדיין לא רע -

http://www.amazon.com/Oris-676-7603-4051LS-Chronograph/dp/B001F8A6XW/ref=sr_1_4?s=watches&ie=UTF8&qid=1291985841&sr=1-4

בהצלחה..

בהצלחה...

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

מצטרף להמלצה גש לחנות "כל טיים" בירמיהו 6 יש שם מבחר גדול של שעונים יש שנייה וחדשים

רוני ישמח מאוד לעזור לך! את כל השעונים שלי קניתי שם ותמיד יצאתי בהרגשה מצויינת!

ויש שם את השעון אומגה שעידן מחפש ביד שנייה בכתום :-)

אל תתעקש למנגנון ספציפי תראה מה שתאהב ואז תחליט אבל הכי חשוב זה למדוד! אל תקנה שעון מבלי למדוד אותו ואל מהר בקנייה לו!

שעונים אוטומטים יותר כבדים משעוני קוורץ וצריך להתרגל למשקל שלהם,

אני ענדתי ברייטלינג אירוספיייס ששוקל 34 גרם והחלפתי לברייטלינג בנטלי ששוקל 350 גרם וחשבתי שהיד שלי תיתלש מהמקום אבל בסוף מתרגלים

מה שחשוב שתיקח בסופו של דבר מה שהלב אומר ולא מה שאחרים אומרים!

בהצלחה בבחירה

Vw Polo GTI

פורסם

למיטב ידיעתי השעונים האוטומטים יקרים יותר,כנס לחנות שמחזיקה מבחר בקש שיציעו לך דגמים במחיר שאתה מעוניין ולבסוף תמדוד ותתמקד.

אל תשכח לעדכן כמובן.

פורסם

שבוע שעבר קניתי שם את השעון הזה:

http://www.tagheuer.com/the-collection/tag-heuer-formula-1/men/quartz-chronograph/index.lbl?w=CAH1110.BA0850

נכון שהדגם ישן, אבל אני אהבתי אותו והמוכר בחור בשם אורן דאג להביא לי בדיוק את זה שהיה בחנות אחרת.

יש להם מבחר גדול (טאג,ברייטליניג,סרטינה,לונגינס,אומגה) יחס מדהים.

לגבי המחיר, רוב שעוני הכרונגרף של סרטינה נעים בין 2,700 עד 4,000 (אל תתפוס אותי על השקל).

אני ממליץ לך לקפוץ אם לא רחוק לך יש חניה מול החנות בחינם(בתור אחד שבא מהצפון לי זה היה חשוב).

אני יודע שזה נשמע כמו פרסומת אבל חיפשתי את השעון הרבה זמן ושם קיבלתי יחס ושרות מעולים!!!

לא יודע כמה שילמת, זה שעון של $699 בארה"ב. חדש ומקורי (בסביבות 2550 ש"ח בלי מכס ומע"מ אם אתה או חבר מביאים)

פורסם
לא יודע כמה שילמת, זה שעון של $699 בארה"ב. חדש ומקורי (בסביבות 2550 ש"ח בלי מכס ומע"מ אם אתה או חבר מביאים)

זה ידוע שבארה"ב המחירים יותר זולים ואי אפשר להשוואות לארץ

Vw Polo GTI

• תוכן חדש...