Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש מזל טוב, זה מחמם את הלב לראות אלפה בשיפוץ ולא נרקבת.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלפא שבהחלט מצאה בית טוב

בטוחני שהיא תזכה לטיפול אוהב ותשוב לנסוע בכבישי ארצנו

בהצלחה

עופר בן צבי

פורסם

תודה חברים יקרים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מחזיר אותי לשלי רק כחולה ושנת 1973. אבל זה היה מזמן , כמאמר השיר.

לפי מצב הבודי , מי אמר שאלפא לא שורדת .

תיהנה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אחלה תמונות,תתחדש.

אני מזהה STI באחת התמונות מאחורה?

אל תספר לאף אחד :lol:, היא כבר ותיקה אצלי, עוד מעט אספנות :-D.

פורסם

יש לי שאלה (בתור מישהו שמחזיק 7 רכבים).

מה התדירות שיוצא לך לנהוג (או להניע) את הרכב בו אתה מניע (או נוסע) הכי מעט?

בהתחשב בעובדה שאנשים עובדים (שמעתי שבהייטק עובדים המון). לפעמים קורה שעובר חודש מההנעה האחרונה של אחד הרכבים שלי.

מה אצלכם?

פורסם
יש לי שאלה (בתור מישהו שמחזיק 7 רכבים).

מה התדירות שיוצא לך לנהוג (או להניע) את הרכב בו אתה מניע (או נוסע) הכי מעט?

בהתחשב בעובדה שאנשים עובדים (שמעתי שבהייטק עובדים המון). לפעמים קורה שעובר חודש מההנעה האחרונה של אחד הרכבים שלי.

מה אצלכם?

רצוי להניע כל רכב לפחות פעם בחודש. עדיפה גם נסיעה, לתת למנוע להגיע לטמפ. עבודה ולמכלולים לעבוד.

פורסם
תתחדש ראובן,

מה בתוכנית ל 105 זו? אולי רפליקה GTAm?

והעיקר - יצא הראש או לא?

בינתיים הראש עדיין תפוס, עוד לא הרמתי ידיים, עדיין נלחם עם כימיקלים על מנוע תלוי מהראש.

עדיין לא החלטתי לגבי ה-GTV, היא במצב מאוד אותנטי ויתכן שתשופץ למקור.

פורסם
בינתיים הראש עדיין תפוס, עוד לא הרמתי ידיים, עדיין נלחם עם כימיקלים על מנוע תלוי מהראש.

עדיין לא החלטתי לגבי ה-GTV, היא במצב מאוד אותנטי ויתכן שתשופץ למקור.

ראובן

אם זה שווה לך, אני מכיר מישהו שיש לו חולץ ראשים מיוחד במינו שנבנה במיוחד, ברמה גבוהה ובחשיבה נכונה,

ושלא כשל לעולם. הוא ירצה תשלום על השרות אבל אם זה שווה לך אני סמוך ובטוח שהחולץ שלו ייעשה את העבודה, הוא מעולם לא נכשל...:wink:

אגב - ה GTV כ"כ יפה כמו שהיא!!! בבקשה בבקשה בבקשה ממך!!! תשאיר אותה הפעם מקורית בדיוק כפי שהיא אמורה להיראות, בדיוק כפי שהיא נראית עכשיו! מנוע אפשר לשפר וכך גם מתלים ועוד, הרי לא רואים את זה בעין, אבל פנימית וחיצונית אם היא תהיה זהה לחלוטין למקור אני חושב שזה יהיה הדבר הכי יפה שיש.

פורסם
ראובן

אם זה שווה לך, אני מכיר מישהו שיש לו חולץ ראשים מיוחד במינו שנבנה במיוחד, ברמה גבוהה ובחשיבה נכונה,

ושלא כשל לעולם. הוא ירצה תשלום על השרות אבל אם זה שווה לך אני סמוך ובטוח שהחולץ שלו ייעשה את העבודה, הוא מעולם לא נכשל...:wink:

אגב - ה GTV כ"כ יפה כמו שהיא!!! בבקשה בבקשה בבקשה ממך!!! תשאיר אותה הפעם מקורית בדיוק כפי שהיא אמורה להיראות, בדיוק כפי שהיא נראית עכשיו! מנוע אפשר לשפר וכך גם מתלים ועוד, הרי לא רואים את זה בעין, אבל פנימית וחיצונית אם היא תהיה זהה לחלוטין למקור אני חושב שזה יהיה הדבר הכי יפה שיש.

תומר,

אתה יודע לאן החולץ נרתם?

ניסו כבר עם חולצים שנרתמו להברגות הפלגים והרסו אותם, ניסו עם חולץ שנרתם לגוז'ונים של הקמשפטים ושברו גם אותם, ניסו עם חולץ שנתפס בצדדים בחורי היניקה והפליטה ופצעו אותם.

בקיצור, אני לא מכיר חולץ אחר, למרות ששמעתי שנבנה חולץ שעובד כמו פטישון שמרטיט עד שחרור.

בינתיים אמשיך לנסות בצורה כירורגית עם הכימיקלים, מקווה שיהיו תוצאות. כשהתחלתי היה רק גוז'ון אחד משוחרר מתוך 10 כעת כבר השתחררו חמישה.

לגבי ה-GTV, נראה שהיא תישאר מקורית.

פורסם

לגבי ה-GTV, נראה שהיא תישאר מקורית.

שמח לשמוע!

לא זוכר, זה היה די מזמן.

אני חושב שהוא מתחבר להרבה מקומות בעת ובעונה אחת עד כמה שזכור לי.

אני יכול להגיד לך בוודאות שגם ראשים סופר עקשנים ששום דבר אחר לא הועיל להם יצאו בעזרת החולץ הספציפי הזה.

בן אדם ישב חשב והכין אותו לפי מפרט מאוד דקדקני וחומרים מאוד איכותיים, לכן זה גם עלה לו הרבה כסף לייצר אותו, ולכן הוא גם מבקש בד"כ תשלום עבור השרות.

אם המנוע מקורי ובר שיפוץ אז אל תוותר עליו בקלות, מקסימום תקנה אח"כ ראש ותחליף רק אותו.

בכ"א, בהצלחה! סגרנו לפחות על מראה מקורי כן ?:wink:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש ברשותי מכשיר מאסיבי וחכם מאוד שנבנה בבית-מלאכה ומאחוריו תכנון דקדקני ביותר, הן מבחינת המידות, הן מבחינת החומרים והן מבחינת חלוקת העומס על הראש והמכשיר בזמן החילוץ. יש בו גם כמה אי-אילו פטנטים שמונעים א.: היתפסות שלו על הראש בזמן העבודה ולאחריה ב.: נזקים לראש. הצלתי עם המכשיר הזה כבר 7 ראשים, ללא כל שום נזק ולו הקטן ביותר. לא לראש, לא לבלוק, לא להברגה ולא לשטח. הוא מתאים גם למנועי טווין-ספארק (הבלוק הישן). משקל המכשיר על אביזריו כ-15 ק"ג.

ייצרתי אותו בראש ובראשונה עבור עצמי למרות שעלות המכשיר היתה הרבה מעל לזו של מנוע חלופי, מהסיבה הפשוטה שאני פריק של מקוריות ושל NUMBERS MATCHING, ולא הייתי מוכן בשום פנים ואופן להחליף מנוע באלפות שלי. (זו כבר שריטה קשה שלי שאפשר להסכים או לא להסכים איתה).

אגב, מרגע הרכבת המכשיר על ראש מוכן לעבודה (כלומר בלי מכסה שסתומים וגלי זיזים) זמן החילוץ הוא בין 20 ל 30 דקות, בעבודה עם פטיש אוויר. אין צורך בפטישים, הרעדות, כימיקלים, נידנודים, תחנונים וקללות. רק שימון ליברלי.

AttrezzoTestata.jpg

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...