Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אנשים

רציתי לדעת. כשאתם מחפשים רכב מה באמת חשוב לכם יותר?

הקילומטראז' הנמוך או מספר הידיים שהרכב עבר?

למשל לאחרונה נתקלתי ברכב מסוג פונטו ספייס 2001 טיפטרוניק עם 100k מטופל במורשה בלבד עם ספר טיפולים

טסט לשנה והתחייבות מלאה בבדיקה.

הבעלים הנוכחי הוא יד 5.

הוא דורש על הרכב מעל המחירון בכ1500 שקל בעקבות הקילומטראז' הנמוך..ולא מתייחס כלל ליד הגבוהה.

האם הייתם שוקלים לרכוש את הרכב הנ"ל?

תודה

אור.

פורסם

קמ"ג' נמוך הוא נתון חסר ערך אם אינך יודע איזה אופי נסועה עבר הרכב.

100K ק"מ של נסיעה עירונית, עם פקקים, רמזורים, התנעה וכיבוי תכופים, ברקס חירום וכדומה משפיעים אחרת לגמרי על הרכב מאשר 100K ק"מ של נסיעה במהירות שיוט בדרך מהירה (שזה האידאלי מבחינת רכב ממוצע).

my 2 shekels

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שניהם? 8)

קח בחשבון שעם קילומטראז' אפשר לשחק...

לך תדע אם היד ה-3 הוריד 50k ק"מ מהסקאלה או לא...

שווה לבדוק אם הרכב עבר טיפולים במוסך מורשה שמתעד את הקילומטראז' בכל טיפול.

וגם, אם אני לא טועה - התחילו לאחרונה גם במבדק הרישוי השנתי (טסט) לרכב לרשום קילומטראז', שווה לבדוק גם את זה...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בתרחיש הטוב : לא מתפשרים לא על זה ולא על זה.

אבל הכל תלוי בתקציב.

למצוא רכב שנת 95 עם יד 1 וק"מ נמוך זו משימה מאוד קשה.

למצוא רכב 2007 עם יד 1 וק"מ נמוך זה לא בשמיים

עם זאת , זה גם תלוי במצב הרכב:

בעברי העדפתי פולו יד 3 עם 110 אלף ק"מ (בת 5) על פני פולו יד 1 עם 60 אלף ק"מ שהיתה מוזנחת ומתוקנת מכל הכיוונים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הייתי קונה רכב עם יד כ"כ גבוהה רק בתנאי אחד - הצגת ספר טיפולים מסודר ממוסך מורשה שמראה את כמות הק"מ המדוייקת שעבר הרכב - דבר המוכיח שלא שיחקו בק"מ.

פורסם

כן, אם הנתונים שווים את זה.

תראה, אתה קונה רכב בן כמעט 10 שנים. בממוצע כל בעלים החזיק ברכב שנתיים.

קח למשל את הרכב שקנתה אחותי - יד ראשונה החזיקה בו 3 שנים וקצת, יד שנייה פחות משנה ועכשיו אחותי היא היד השלישית - כל זה ברכב שנת 2006. כשאחותי תמכור את הרכב עוד 3-4 שנים, זה יהיה רכב בן 8 שיהפוך להיות יד רביעית. הבא אחריו יקנה את הרכב כשיהיה בן 10 והוא יהיה החמישי...

עכשיו מספיק שלאורך השרשרת לא היה מישהו שהחזיק את הרכב 3-4 שנים אלא רק אנשים שהחזיקו בו שנתיים או פחות - כדי שתגיע למצב שאתה תהייה יד 6.

לא על זה הייתי פוסל קנייה ברכב שנת 2001.

היית מעדיף רכב יד 2 שיכניס אותך להוצאות היסטריות?

אמת את הק"מ, הוא חריג מאוד לרכבים מהסוג הזה בשנתון הזה. אם הוא מאומת, קח לבדיקה. אחרי הבדיקה תוריד עוד 1000-2000 ש"ח ממחיר (בהתאם ליכולת המיקוח שלך) - וגם זה בתנאי שהרכב יצא בונבוניירה.

רק לשם השוואה - שתי הפונטו 2006 שאצלי בבית מחזיקות ק"מ גבוה מזה - הידנית עם 126 אלף ק"מ והאוטומטית עם 119 אלף ק"מ.

פורסם

בדרך כלל יד נמוכה וקילומטרז' נמוך ברכבים ישנים יחסית באים יחד.

קשה למצוא רכב עם יד גבוהה וק"מ נמוך מאוד כי צריך שכול הידיים ינהגו מעט.

לעומת זאת רכב עם יד נמוכה סיכוי גבוה יותר שהק"מ יהיה נמוך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני מבין אותך יד 5 באמת לא נשמע מציאה. אבל הדבר הכי חשוב הוא מצב הרכב.

לגבי מעל המחירון נראה לי שהבחור מגזים וגם ק"מ אפשר להזיז חופשי. יש המון רכבים כאלה שנמכרים תבוא תראה מכוניות הכי חשוב לא למהר תראה 5-7 מכוניות תראה מצבם ואז תוכל להחליט שווה או לא

אני באוטו ראשון שלי עברתי 12 מכוניות חיפשתי אימפרזה 94-98 הבחור השני שדיברתי איתו רצה מעלה מחירון דגם 94 עם ק"מ גבוהה

אחרי שעברתי את ה10 הנוספים חזרתי אליו וקיניתי בשמחה מעל מחירון הוא פשוט ידע שהאוטו מציאה!!! האוטו ההוא היה אצלי 6 שנים מאושרות והיגיע ל350 אלף ללא בעיות מנוע כלל

לסיכום לא משנה כמה אוטו נסע משנה מי טיפל ואיך

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

אני אישית מעדיף קילומטראז' נמוך.

אבל כל מקרה לגופו ויש מקרים קיצוניים לכאן ולכאן.

אולי הפסקתי להתרגש מיד גבוהה כי אני שנים כבר עם רכבים מיוחדים והם מחליפים ידיים הרבה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...