Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב נייד קטן עם מסך 12 או 13 אינץ לשימושי גלישה אלחוטית שירים קצת מסמכים וחלונות 7.

אני טס עוד חודשיים לגרמניה ומעדיף להביא משם את המחשב בתקציב של עד 400 יורו, או מארה"ב (דרך מישהו שחוזר) בתקציב של עד 500 דולר.

יש המלצה למשהו שכדאי לבדוק בתקציב הזה או שגם בחו"ל אני לא אמצא משהו ראוי?

אם יש אתרים לחנויות אני אשמח כדי לבדוק היצע במיוחד בגרמניה (פרנקפורט).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי לא שווה להתעסק מחו"ל בתקציב הזה (2000שקל גג) ולו שאם חלילה משהו לא יסתדר או יתקלקל בעתיד,הטרטור שתעבור בארץ אצל אי-אלו מעבדות שאמורות לכבד אחריות מחו"ל,לא יעשו זאת (סתם מתוך פרנציפ,או כל דבר אחר).

אם היית מדבר על מחשב גיימרים חזק ב1-2K דולר או יורו,אזי ישנם הבדלי מחירים עצומים בין הארץ לחו"ל (ואפילו אם תשלח לארץ ותשלם מיסים,עדיין ייצא זול משמעותית מהארץ)

אגב,גם אני בדילמה לעוד חודש בערך בעזרת ה',עבור מחשב דומה להוריי,שכל רצונם לראות את נכדיהם דרך WEBCAM :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בתקציב הזה - 2000K ~ אני ממליץ על הלנובו S12 - הדגם החדש עם כרטיס המסך NVIDIA ION.

יש לי את הדגם הישן בשימוש ביתי ולוקח אותו לנסיעות ומילואים, היתרון הוא המקלדת בגודל מלא ומסך שלא שובר את העיניים. משקל לא גדול וזמן סוללה ארוך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לפני מספר חודשים קניתי לאמא שלי LG X140. בינתיים הוא עושה את העבודה היטב, ועונה לרוב הפרמטרים שהוגדרו כאן.

נטבוק בסד"ג כזה אפשר לקנות באירופה גם ב-300 יורו, אבל העדפתי לשלם יותר בשביל לקבל אחריות מלאה בארץ.

פורסם

הבעיה עם LG שלאחר תום תקופת האחריות קשה להשיג חלקים למחשב, לא ניתן לקנות חלקים בלבד ממעבדות היבואן אלא רק להכניס את כל הנייד כולו ל"בדיקה" בתשלום במעבדה, אם לאחר מכן תבחר לבצע את התיקון בנייד יקזזו ממחיר התיקון את עלות ה"בדיקה".

חוץ מזה ניידים נחמדים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...