Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה יטי

guravi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חזרתי זה עתה מנסיעת המבחן ולהלן הרשמים שלי מהרכב אך אציין קודם שאני בסה"כ נהג מהשורה (כ-14 שנים) ולא מומחה גדול שיוכל להבחין באיכות השילדה, מתלים וכו'.

תא הנוסעים מרגיש מרווח, איכותי (נסעתי בגירסת האיבזור ה"נמוכה" שלפי דעתי אינה נמוכה כלל), מצאתי בקלות תנוחת נהיגה נוחה, הרכב קצת גבוה מעדר הליסינג שמסביבי וזו תחושה נחמדה.

על מנת להרגיש את ההשהייה המדוברת שקשורה לגיר ולמנוע לחצתי בכבדות על הגז ביציאה מהמקום ומרגישים קפיצונת קלה, אבל אני חייב לציין שמדובר ברכב משפחתי ולא רכב ספורטיבי ולכן אני לא רואה שום טעם לנהוג כך ביומיום. בשאר הזמן שהרגל שלי היתה קלילה על הגז הרכב שייט גם מחוץ לעיר וגם בפקקים, ביציאות מהמקום וגם כשהרכב הוריד הילוך על מנת להאיץ.

למיטב הרגשתי (בכל זאת אני נוהג היום על יונדאי גטס...) לא חסר לרכב הזה כח על מנת לנייד משפחה על ציודה ממקום למקום ללא הרבה מאמץ וכשצריך הגיר מוריד כמה הילוכים ונותן לך את הכח הדרוש.

לגבי תא המטען - כמו שניתן לראות בתמונה שצירפתי, עגלה + מזוודה נכנסו כאשר רק חצי מגובה תא המטען (חצי מהגובה עד לחלון) נוצל ולכן נראה שיהיה מספיק מקום אם כי ראיתי תאי מטען מרווחים יותר. יש לשים לב שהעגלה לא יכולה להיכנס לחלק הפנימי של תא המטען בשכיבה מכיוון שבתי הגלגלים תופסים די הרבה מקום מרוחב תא המטען.

יש אופציה של הזזת הכיסאות האחוריים (לא כולל האמצעי) קדימה (אני לא מתכוון לאופציה שניתן לקפלם לגמרי) ואז אפשר להרוויח עוד מקום בצידי תא המטען.

בסה"כ אני די מרוצה מהרכב, הוא די יחודי מבחינת הנישה שלו וכנראה שנלך על הרכב הזה וברמת האיבזור ה"נמוכה".

אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנחות / הטבות אצל יבואן סקודה אני אשמח לשמוע.

אבירם

יטי - תא מטען.JPG

פורסם

בסה"כ אני די מרוצה מהרכב, הוא די יחודי מבחינת הנישה שלו וכנראה שנלך על הרכב הזה וברמת האיבזור ה"נמוכה".

אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנחות / הטבות אצל יבואן סקודה אני אשמח לשמוע.

אבירם

לא קשור לסקודה אלא לכל קניית אוטו.

תבקש הנחה כספית (בגדר הסביר)

אומרים לך לא?

תבקש טיפולים חינם או דברים מהסוג הנל שבכל מקרה תוציא בעתיד ותחסוך את כסף הטיפול.

הצעה שלי:

לא לקנות באולם תצוגה ראשי. ללכת לסוכנות קטנה יותר, יש להם יותר מה להציע.

וגם אם מסרבים לך תגיד טוב תודה במידה ותוכלו לתת לי הנחה \ הטבה צרו איתי קשר.

תאמין לי שאף סוכנות לא תפיל עסקה על טיפול 1/ 1+2 חינם או 1000 ,2000 שקל הנחה נוספת.

(בייחוד יטי שאני לא יודע עד כמה המלאי גדול בארץ אבל אני מעריך שיש להם), למשל polo tsi אין בכלל מכוניות בארץ

אז אין שום טעם לתת "צ'ופרים" לצרכן.

8) בשורה התחתונה תמיד תבקש עוד ועוד ועוד ועוד ותמתין כמה ימים לראות אם חוזרים אליך, במקרה הכי גרוע קונים בהצעה הכי טובה שהיא הרבה יותר משתלמת מההצעה הראשונית, ישראליות במיטבה (אך המדינה גורמת לזה ;) )

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...