Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעה עצמאית לרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לחבר יש רכב סיאט טולדו 94 בצבע אדום, והצבע במצב ממש על הפנים, הכל דהוי, יש חלקים בהם הצבע התקלף והגיע לצבע הבסיס.. עכשיו אני והוא חשבנו על פרויקט כלשהו, שאומר לצבוע את הרכב עצמאי. אמנם התוצאה לא תהיה קרובה לזו של פחח מקצועי, אבל עדיף מהמצב הנוכחי..

עכשיו שאלתי היא, האם זוהי דרך נכונה לשייף את הצבע, להוריד את הצבע עד שנגיע לפח, לרסס שכבת בסיס ספראיי, שלושה שכבות צבע אדום [ספראיי] ושכבת לקה?

אם לא, תוכלו להמליץ לי על דרכים עצמאיות לצביעה? תודה מראש

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

עם אתם כבר צובעים אל תצבע בספריי כי הרכב אהיה "מכוער טילים" תקנה צבע של רכב ותנסה להשיג קומפרסור ותצבע אבל כמובן לשיף את הרכב לעשות צבע ייסוד ואחרי זה צבע כללי

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

מצב יותר טוב ממה שיש עכשיו, לעולם לא יהיה אם אתה מתכוון לעבוד

בבית עם ציוד לא מתאים, וצבע ולא מתאים וכן הלאה.

אם לא תעבוד עם המכשירים המתאימים יקח לך לשייף את הצבע שלושה ימים.

ושלא נדבר על לצבוע בספריי (ולא בצבע ספציפי לאוטו), ולחכות שיתייבש (ולא בתנור).

אתם רק תחמירו את המצב.

מעבר לזה אין לי מה לומר.

רותם.

פורסם

היה לי חבר טוב שהחליט לצבוע את הרכב בצבע פלסטי לקירות חוץ.

וגם באדום,התוצאה הייתה שנדבק אבק לרכב במהלך "הייבוש" וכל מי שהיה בטעות מתחכך לו באוטו היה מקבל מספר שיפשופים בגב כף היד.

ועדיין לא דיברתי על העובדה שהרכב היה נראה זוועה,ראו את הפסים של הצבע + שאריות שיער מהמברשת שהיה עדיף להשאיר על הרכב

כי אם ניסית לתלוש את השיער מהצבע נשאר לך חריץ דביק ומכוער על "הצבע החדש"

מכסה המנוע היה צבוע שתי וערב זה היה נראה כמו ציור ענק בצבע שמן אבל בצבע אחד.

מיותר להגיד שאחרי שבוע ימים בדיוק הוא שבר קופת חיסכון קטנה ואץ רץ לפחח הכי קרוב לבית שלא השאיר לו שקל בכיס כי הוא ידע שממנו הרכב לא יצא בלי צבע חדש.

כי אחרי הצחוקים (של כל השכונה) הוא היה מתבייש לעצור את הרכב במדרחוב.

ועכשיו לענייננו צביעה בספריי, אתה מתאר לעצמך איך תיראה החולצה שלך כשתישען על הרכב בשמש?

לא מומלץ בכלל. וגם אם תחליטו שאתם רוכשים או מלווים פיסטולט עדיין צריך לדעת לעבוד איתה.

והשלב הלא פחות חשוב זה ייבוש הצבע,בפחחיה עושים את זה בתנור,וליד הבית.......

פורסם

תגידו ,על מיברשת\רולר שמעתם?והתוצאה הרבה יותר יפה מכול הרכבים הסרופים והמיתקלפים למנהם.את כול הרכבים שלי צבעתי כך והינה התוצאות. תריץ חיפוס בפורום ,תיראה גם תוצאות של אנשים אחרים,ושלא יעבדו עלכם.(הצבע הוא צבע לרכב של טמבור,האחרון זה צבע המריט למתכת של טמבור).

PICT0374.JPG

PICT0351.JPG

PICT0346.JPG

PICT0336.JPG

PICT0373.JPG

תמונה 006.jpg

תמונה 004.jpg

תמונה 009.jpg

פורסם

האם אתה מתכוון גם לבצע גם תיקוני פחחות?

אם אין חלודה, אל תורידו את הצבע "עד הפח".

לא תוכלו לצבוע צבע יסוד איכותי בתנאים ביתיים והרכב יהיה חשוף להווצרות חלודה.

עשה חיפוש בפורום לגבי צביעה עצמית.

פורסם

הרכב שלי משנת יונדאי 96, והצבע היה עדיין המקורי ומאד דהוי, הצבע היה אפור פלדה, הלכתי לפפחות וביררתי על מחיר, הצעות צבע כולל פחח= 6000ש"ח רק צבע 2000ש"ח, מחיר הרכב שלי הוא 7000 ש"ח ולא הייתי מוכן להשקיע בגלל צבע אפילו 2000 ש"ח, הפחחות כמובן אמרו שלא תעיזו לעשות משהו לבד, כי זה יהיה רק יותר גרוע, אני החלטתי שיותר גרוע כבר לא יכול להיות, אז קניתי פחית צבע שמן 750 גרם, צבע למתכת בצבע אפור, קניתי רולר מספוג, ועם זה צבעתי כל הרכב, ויצא מאד יפה ב100 ש"ח, רק מה שחסר בנתיים הוא הברקה, בנתיים זה מט, כנראה שהברקה מרכב לא מספיק רק צבע שמן, בכל מקרה זה הרבה יותר יפה ממה שהיה קודם.

עכשיו אני רוצה לקנות לק שקוף, כדי לצבוע שיהיה מבריק ,ולא מצאתי משהו שמוכר.

השאלה הוא איפה קונים את זה? ומה בדיוק אני צריך לבקש?

פורסם

מצטרף לבקשה,

לי יש קומפרסור ופיסטולט, מקום לצבוע (אומנם לא תנור),

האם למישהו יש מושג איך מבצעים את ערבוב הצבעים , וכיוון הפיסטולט ?

Suzuki Jimny

פורסם
תגידו ,על מיברשת\רולר שמעתם?והתוצאה הרבה יותר יפה מכול הרכבים הסרופים והמיתקלפים למנהם.את כול הרכבים שלי צבעתי כך והינה התוצאות. תריץ חיפוס בפורום ,תיראה גם תוצאות של אנשים אחרים,ושלא יעבדו עלכם.(הצבע הוא צבע לרכב של טמבור,האחרון זה צבע המריט למתכת של טמבור).

מה זה, קנית טקסי מאיסטנבול?

• תוכן חדש...