Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אתמול בשעת לילה מאוחרת סביבות השעה 3 לפנות בוקר עמדתי ברמזור באשדוד דקות ארוכות, אני עומד והרמזור לישר ושמאלה אדום והתנועה החולפת ממול מקבלת ירוק כבר במשך 10 דקות, עמדתי קרוב ל10 דקות עד שהבנתי שמשהו לא בסדר ניסיתי לסוע קצת רוורס ולשנות עמדה כי חבר הציע שאולי הרמזורים עובדים על משקל או משהו דומה, כלום לא השתנה הרמזור נשאר אדום ואין ישר ואין שמאלה ואין אפשרות לחזור רוורס כלל.

כעבור 10~15 דקות נשבר לי ולאחר שבדקתי שאין תנועה בשני הכיוונים חציתי באור אדום לכיוון שמאל, חבר שלי טען שבמידה והיה עוצר אותי שוטר הייתי מקבל עונש כאילו עברתי באדום ואילו אני טענתי שאם יש תקלה טכנית מה לעזאזל אני אמור לעשות? לחכות עד הבוקר שמישו יבוא ויפתור אותה? ואמרתי שאם השטח פנוי אפשר לעבור בזהירות אם אין תנועה.

מי צודק והאם נהגתי כמו שצריך במצב הנ''ל?

תודה מראש.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

שניכם צודקים.

צודק החבר ששוטר יתן לך דו"ח במקרה כזה על "אור אדום".

צודק אתה כי מן הסתם הרמזור אינו תקין ואין צצפים שתמתין במקום עד בוש.

במקרה כזה, לאחר קבלת הדו"ח, פונים לבקרת הרמזורים ומבקשים דו"ח מצב על פעילות הרמזורים באותה העת.

את דו"ח המצב מצרפים לבקשה לביטול הדו"ח.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אם יש בצומת פניה ימינה נוסעים ימינה ואז בהזמנות הראשונה פרסה ומגיעים לצומת כשירוק לכיוון ישר שהוא הכיוון שמאלה , שאליו רצית לנסוע מההתחלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

100 לא יתנו פתרון. לכל היותר הם ידאגו לוודא שמישהו יצא לתקן את הרמזור. במקרה הטוב עניין של חצי שעה. במקרה הסטנדרטי עניין של שעתיים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
100 לא יתנו פתרון. לכל היותר הם ידאגו לוודא שמישהו יצא לתקן את הרמזור. במקרה הטוב עניין של חצי שעה. במקרה הסטנדרטי עניין של שעתיים.

.

אמירו'ס , הייתי מוסיף לציטוט גם את החתימה שלך "האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם. "

אני חושב שזו חובתנו כאזרחים קודם כל, לגבי סוג הטיפול- לא מתפקידך לבקר אותו. תבצע את חובתך, והעניין יטופל.

אני לא חושב שהמשטרה תקבל קריאה מאזרחים על רמזור תקוע תגיע ניידת ואפילו טכנאי רמזורים.

אז כל אחד מאיתנו צריך לחייג, זה אפילו לא עולה כסף. לאחר מכן תמצא את הפתרון לעצמך, כמו שאמרו כאן - לפנות ימינה או שמאלה, ובסופו של דבר- תעדכן את המוקדן\ית שאתה עובר את הצומת באדום אם אין מנוס, שיהיה לך לפחות תיעוד למה שעשית.

וגם האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי... 8)

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם
אם יש בצומת פניה ימינה נוסעים ימינה ואז בהזמנות הראשונה פרסה ומגיעים לצומת כשירוק לכיוון ישר שהוא הכיוון שמאלה , שאליו רצית לנסוע מההתחלה.

אם הייתה פנייה ימינה הייתי חושב על זה כבר ועובר אבל הייתי פשוט תקוע במלוא מובן המילה גם אפשרות לרוורס אין, כביש 4 נתיבי כמו בני ברית הצד הימני של התנועה הבאה ממול מופרד בגדר ורוורס אני יצטרך לסוע קרוב לקילומטר ולהגיע לצומת ושאז מה אני יעשה? יחצה גם אותה ברוורס? אין לי נטיות התאבדות סורי =\

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ד"ר ג'ננה ניסית פעם להתקשר למשטרה?

במקרה הטוב עונה לך איזה יומנאי תורן מיואש מהחיים שיעשה לך טובה שמדבר איתך בכלל במקרה הטוב

יתן לך טלפון של החלקת תנועה ושם לא יענו לך גם אם תמות

בברכה,

אבי

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

לפני כשלושה שבועות בערך , היה לי מקרה דומה , עמדתי כרבע שעה בצומת הכפר הירוק כאשר הרמזור תקוע על אדום ונהיה באלגן גדול שם. התקשרתי ל 100 ענו לי מהר (משהו כמו 15 שניות המתנה) הם אמרו שכבר הודיעו להם לפני דקות בודדות , הם העבירו את הפניה כנראה לבקרת הרמזורים וזה טופל מהר מאוד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
ד"ר ג'ננה ניסית פעם להתקשר למשטרה?

אם אתה מציג את עצמך כך שאתה מתקשר למשטרה,אתה באמת חושב שתקבל ניידת?

שלום,מדבר דר. ג'ננה,אפשר לשלוח ניידת דחוף לסמטה אלמונית?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כל רמזור שלא פועל כשורה ומתקבל על כך דיווח מאזרחים אשר עומדים באותו המקום, נשלחת ניידת כדי לבדוק.

לעיתים ניתן לזהות את התקלה דרך המצלמות הפזורות ברחבי הכבישים בארץ ולהקדים את הטלפון של האזרחים.

קרה לי מקרה כזה ביציאה מנחשונים, עמדתי ברמזור פניה שמאלה לכיוון נתב"ג יחד עם רכבים נוספים, הרמזור לא החליף את צבעו למעלה מ 5 דקות שזה לא זמן סביר, פניתי ימינה לכיון ראש העין על מנת לבצע פנית פרסה, במקביל התקשרתי למוקד 100, דיווחתי על מיקום מדוייק, כמובן שנשאלתי על פרק הזמן שעמדתי במקום, ומסרתי בדיווח למי בצומת יש רמזור ירוק.

ברגע שסיימתי לבצע את הפרסה וחזרתי לאותה הצומת וחלפתי אותה, היתה כבר ניידת משטרה ושוטר טיפל ברמזורים.

דרך אגב גם על רמזור מהבהב וגם על רמזור חשוך מחובתנו כאזרחים לדווח, אמנם עברנו את הצומת, אבל זה ליקוי שצריך לטפל בו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

והנה מקרה שלי:

השעה 4 בבוקר, חושך מטורף בכביש בו הייתי, אני עם אורות גבוהים ועדיין לא רואה פשוט כלום, זה היה חושך מיוחד כזה, בלי טיפת ירח וכוכבים מלמעלה.

רמזור מהבהב (צהוב), לא ירוק ולא אדום, צהוב.

תוך כדי כניסה לצומת גלשתי לאט לאט, כדי לוודא שאין איזה רכב מטורף, שעושה שטויות, כמו לנסוע מהר, מבלי להתחשב ברמזורים וכ'ו.

תוך כדי שאני נוסע ממש לאט, באמצע הצומת, הרמזור התעורר לחיים, התחלף לאדום והחל לעבוד.

נוצר מצב שכשהייתי באמצע הצומת, אני כאילו עובר ברמזור אדום.

הגדלתי ראש וניתי לאנשושים המתאימים, סיפרתי את הסיפור והם אמרו:

אין דו"ח, בצומת שאתה מדבר עליה (מחוץ לעירי, בדרך בין עירונית, צומת קסטינה לבאים מצפון וממשיכים ישר לכיון דרום), יש מצלמות שמצלמות, אם לא היה פלאש, תיסע כרגיל והכל טוב.

במקרה שלך, אתה עברת ברמזור אדום מלא, נכון, רמזור תקול (כנראה), ועדיין, אנני סמוך ובטוח, שטיעון כזה יתקבל באי איזו לישכת תנועה או משטרה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

בערים שקיימת בקרת רמזורים מרכזית, ניתן לתפעל את הרמזור מרחוק.

בערים שהרמזורים פועלים עצמאית, יש צורך לחכות עד שטכנאי יגיע לבדוק ולתקן.

לפחות מהנסיון שלי - המשטרה לא מטפלת ולא שולחת ניידת להכוונת תנועה בתוך העיר, אלא במקרים נדירים.

אחזקת הרמזורים בתחומי עיר, זה באחריות הרשות המקומית.

כאשר אזרח מדווח ל-100, אזי 100 מדווחים לרשות המקומית. הרשות המקומית מדווחת לקבלן, לקבלן יש בערך שעתיים עד להשלמת התיקון. אם במקרה הוא כבר בעיר, אז יכול להיות שהפתרון יגיע תוך חצי שעה.

יכול להיות שמחוץ לעיר המשטרה כן שולחת ניידת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מה?! :roll:

חח אלעד קרעת אותי, אל תבכה חבר.

זה היה אמור להיות:

הגדלתי ראש, ופניתי לאנשושים המתאימים.

כלומר במילים פשטות:

פניתי לחבריי מהמשטרה ושאלתי, מה עושים במצב כזה.

ואידך זיל גמור כמו שאומרים.

:wink:

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תוכן חדש...