Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נדלקה לי הנורית הצהובה...נורית הABS...

ורציתי לדעת בתור בדיקה ראשונית, היכן נמצאים החיישנים של הABS, הבנתי שמומלץ לנקות אותם בתור התחלה

לפני שאני מכריז על תקלה ברכב.

תודה רבה.

פורסם
היי,

נדלקה לי הנורית הצהובה...נורית הABS...

ורציתי לדעת בתור בדיקה ראשונית, היכן נמצאים החיישנים של הABS, הבנתי שמומלץ לנקות אותם בתור התחלה

לפני שאני מכריז על תקלה ברכב.

תודה רבה.

ידידי היקר, אם אינך יודע היכן מותקנים חיישני המהירות מוטב שתקפוץ למוסך לשם בדיקה של מערכת הבלמים ו-ABS מאשר שאתה תתעסק איתם.

ניקוי חיישני ABS אינו ניקוי של הדשבורד בעזרת תרסיס סילקון.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב.

משהו קטן ששכחתי ממנו, אתמול אשתי התקינה חיישני רוורס ברכב.

האם יכול להיות איזשהו קשר? איזה חוט שחטף נגיחה מהמתקין והוא קשור לחיווי הABS?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...