Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלוקה מול איתוראן SAVE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בסיאט הציעו לי להתקין איתוראן SAVE במקום עלוקה. מישהו יודע מה זה אומר? איך מקבלות את זה חברות הביטוח?

קראתי איפשהו שעם יש איתוראן SAVE אז לא צריך להתקין קודנית. זה נכון?

יש מצב שאני לא באמת צריך אף אחת מהאופציות הנ"ל?

אם מישהו רוצה לשתף בעלות ביטוח ללאון 1.8 TSI DSG חדשה אני גם אשמח לשמוע.

תודה.

לאון 1.8 TSI DSG - כבר לא בדרך, היא כבר כאן!

- אין מישהו שעקפו אותו מימין וזה לא הגיע לו.

פורסם

כל עניין האיתוראן SAVE הוא שגם לא צריך קודנית וגם אילו רוצים לגנוב לך את הרכב אז רוב הגנבים מחליפים מחשב ואז גונבים.

הSAVE נותן התראה למוקד ברגע שנותק המחשב.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

הם גם הציעו לשלם את דמי המנוי לאיתוראן?

או, במילים אחרות - שים לב שלשירותי חברות האיתור יש מחיר.

אם אתה בוחר באופציה הזו הייתי מתחיל מלבדוק אם ניתן לקבל התחייבות למחיר ידוע מראש לכמה שנים (אולי צמוד מדד).

אני הייתי מוותר, זה עוד ספק שירות שצריך להתעסק איתו ולשלם לו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה שקורה בפועל זה:

אתה משלם 1000 שקל על איתוראן SAVE ומקבל שנה ראשונה חינם על תשלום חודשי.

ומהשנייה ה2 אתה נאלץ לשלם כל חודש 30 שקל (ואף אחד לא מתחייב שזה ישאר המחיר החודשי).

במידה ואתה מחזיק את הרכב 3 שנים אתה תשלם 24*30=720 ש"ח לפחות (עם 1000 שקל של התקנת האיתוראן זה 1720ש"ח).

תעשה לעצמך טוב תתקין עלוקה בחוץ (אלא אם כן סיאט רוצה על עלוקה 500 שקל ולא 1200 שקל כמו אצלי ) דרך חברת הביטוח, במקרה ותצטרך 2 ניתוקים זה יעלה לך 590 ש"ח ושלום על ישראל!

(אם תצטרך על מישהו מקצועי באחריות צור קשר, התקנתי לפני שבוע בפאביהTSI חדשה עלוקה 2 ניתוקים, פשוט מעולה)

פורסם

עבור העלוקה וה SAVE רוצים בסיאט את אותו הסכום של 853 + מע"מ.

הקודניות האלה זה הדבר הכי מעיק שיש ונראה לי ששווה לשלם 1ש"ח ליום בכדי להימנע מהסיפור הזה. שלא לדבר על זה שזה גם מכוער.

נושא ההתחייבות למחיר הוא בהחלט חשוב כאן ואני אברר את העניין.

לאון 1.8 TSI DSG - כבר לא בדרך, היא כבר כאן!

- אין מישהו שעקפו אותו מימין וזה לא הגיע לו.

• תוכן חדש...