Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפכתי את הרשת ולא מצאתי תוכנה פשוטה שיודעת לעקוב אחר השינויים שאני עושה בקבצים ותיקיות שאני מסנכרן לגיבוי.

אני מחפש דבר מאוד פשוט: במידה יצרתי קובץ חדש (נגיד מסמך Word) על שולחן העבודה. התכנה שיש לי היום (Genie timeline pro 2) אוטומטית מגבה אותו. אבל נגיד שאחרי יום או ימיים סיימתי לעבוד על הקובץ, שיניתי את שמו ואז העברתי אותו משולחן העבודה לתיקייה אחרת - אני מקבל שלושה גיבויים שונים של הקובץ! הוא נשאר (בתיקיית הגיבוי) על שולחן העבודה גם בשם שקיבל ברגע שיצרתי אותו, גם בשם החדש שנתתי לו, והוא מופיע לי גם בתיקיה שאליו העברתי אותו.

עכשיו תחשבו שמדובר על מאות מסמכי Word, קבצי מוזיקה, סרטים, חומרי גלם לסרטים - אני מוצא שכונן הגיבוי שלי (נפח מקורי של 500 גיגה) מתמלא בתוך כמה ימים ונסתם, כאשר בפועל כל חומר הגיבוי שלי הוא לא יותר מ- 150-200 גיגה.

התכנה הארורה הזו עוד עלתה לי- 60 דולר! מיותר לציין שכבר עברתי על אפשרויות הקוסטומיזציה של התוכנה ולא מצאתי משהו שיכול לפתור לי את הבעיה הזו.

למישהו יש פתרון שיקל עליי?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

כאשר עובדים עם מערכת גיבוי קבצים מומלץ לא להעביר קבצים ולשנות את שמם.

אל תיצור קבצים חדשים על שולחן העבודה אלא בתיקייה ייעודית.

איזה כייף לי :)

פורסם

הייתי ממליץ לעבור שוב על אפשרויות הגיבוי, ולחפש גיבוי דינאמי,

או אפשרות - שמתירה לתוכנה למחוק קבצים ששונו/נמחקו.

כך תמיד תשמור על העותק העדכני ביותר.

לא מאמין שתוכנה ב60$ לא מאפשרת דבר כזה.

(יכול לעזור גם אם תציין את שם התוכנה, במידה ומישהו כאן משתמש בה).

בברכה!

יונתן.

פורסם

אם אתה רוצה לשמור רביזיות, תשתמש ב-SVN.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא מאמין שתוכנה ב60$ לא מאפשרת דבר כזה.

(יכול לעזור גם אם תציין את שם התוכנה, במידה ומישהו כאן משתמש בה).

כתבתי את שם התכנה: Genie timeline pro 2.

אם אתה רוצה לשמור רביזיות, תשתמש ב-SVN.

מה זה רביזיות? מה זה SVN?

תודה על העזרה!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

רביזיות, הכוונה שלי REVISIONS. אותו מסמך אתה יכול לשמור ולעקוב אחרי השינויים שלו ולהשוות עם גירסאות קודמות.

יותר מזה, אם אתה עובד ברשת, מספר אנשים יכולים לשנות את אותו המסמך ואחרי כל שינויים אפשר לעקוב.

הנה דוגמא לכלי חינמי שעושה את זה SVN קישור: http://subversion.apache.org/

במקור מיועד למפתחים, אבל עובד מעולה עם WORD. מעכשיו לא תצתרך לשמור גירסאות, הכלי יעשה את העבודה בשבילך. מידי פעם מומלץ לגבות להתקן חיצוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

KLS Backup 2009

תוכנה נחמדה שעושה את מה שדרוש אך לא יעילה.

אני מגבה בעזרתה את כונן הDATA שלי.

יש המון אפשרויות שאני, אישית, למדתי מניסוי וטעיה.

כמו למשל: שתגבה פעמיים בשבוע אוטומטית את כונן D בכונן E ושתעתיק רק מD לE גם אם שונו קבצים בE.

אבל היא קצת לא יעילה, כיוון שהיא לא עושה את הפעולות בכונן E כמו מראה(אפילו שיש תהליך שלה שפועל ברקע ומנטר כל שינוי במע' הקבצים), אלא אם נגיד יש לי קובץ ישן בשני הכוננים, שעכשיו העתקתי לתיקיה אחרת בתוך כונן המקור, התוכנה תמחק את הקובץ בכונן הגיבוי ותעתיק מחדש את הקובץ מכונן המקור לכונן היעד בתיקיה החדשה. סתם פעולות רבות ומיותרות של קריאה וכתיבה ויוצרות בלאי בכונן הגיבוי.

אבל - היא התוכנה שלפחות עושה את מה שאני צריך.

Mazda 2 2013

פורסם

אני עושה גיבוי למחשב בתצורת 1RAID - mirroring

שזה בעצם 2 כוננים קשיחים זהים שכל המידע נכתב בצורה זהה לשניהם.

אם אחד נדפק, אתה מחליף אותו בדיסק זהה והמנגנון מבצע rebuild של המערך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...