Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RCA של TST מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה מצאתי אצלי בארון RCA שהוא נראה לי די יישן של חברת TST,רציתי לשאול אתכם אם מישהו מכיר אולי את החברה הזאת לאיך היא נחשת בתחום האודיו?

הכבלים נראים די עבים ולא ניתן לבדוק אותם אם זה באמת עבה או סתם הרבה בידוד.

צילמתי עבורכם 2 תמונות אולי מישהו יזכר ויוכל לעזור לי :

dsc02976c.jpg

dsc02977x.jpg

Scan Speak

פורסם

אין ממש חשיבות,פשוט לדעתי זה כמו שכבל + יהיה יותר עבה יש סיכוי שיש בו יותר סיבים..או שזה סתם מלא בידוד מסביב,גם כזה ראיתי כבל RCA.

אין חשיבות כלל לעובי אז?:roll:

ואיך אפשר "לנחש" האם הקבל פשוט או טוב?

Scan Speak

פורסם

כבל + יכול להיות עבה עם מעט סיבים או דק עם הרבה סיבים, העובי לא מצביע על כמות הסיבים (שבכלל משפיעים על רמת הגמישות).

ככל שכבל + עבה יותר, רך הוא יכול להעביר זרם גבוה יותר מבלי להינתך.

כבל RCA לא מעביר זרם, אלא אות, ולכן העובי לא קובע.

אם אתה מעוניין לדעת אם הכבל הזה טוב או לא טוב, תחבר אותו ותראה אם יש השפעה על הסאונד (לטובה או לרעה, אם בכלל).

אם אתה רוצה לדעת על טיבם ואיכותם של כבלי RCA, קרא יותר בעניין על חומרים מהם עשוי הכבל, מבנה הראש, מבנה פנימי, רמת סיכוך וכו'.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא מומחה בנושא של חוטים אבל לדעתי יש 3 אופציות:

1. בודקים את התנגדות עם מכשיר רגיש ממש לא טסטר.

2. רק למומחים לפתוח את הקבל ולראות ממה הוא עשוי.

3. לנשות לברר באינטרנט.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

לא מכיר.

נראה כבל פשוט אך בנוי בצורה מאסיבית, כך שלא יתנתק/ייקרע כתוצאה מהתעללויות.

חפש מידע באתרים על מערכות ביתיות, או באתרים של יצרנים כמו מונסטר קייבל, קימבר קייבל, קנוקונספט, ואן דר הול, סופרה וכו'.

או שתריץ בגוגל חיפוש עם קריטריונים שונים כמו RCA QUALITY, סיכוך ו... תהיה יצירתי :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...