Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב עד 1000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא.

עד לפני זמן מה היה גם את סאב הגנסיס 12 אינטש.הספקו 250 רמס והוצע למכירה ביד 2.

אם אינני טועה,יש עוד אחד למכירה אבל המחיר המבוקש עליו עדיין גבוה.

חפש ונסה.אולי יעלה משהו בחכתך.בכל מקרה,אל תתייאש.יש כמה שאפשר להתאים למגבר שברשותך.

בהצלחה

פורסם

ממליץ בחום על הP2 של רוקפורד לאחי יש את הסידרה היותר חדשה שניקראת R2 בתיבה מקורית ועם מגבר פשוט יחסית נישמע טוב מאוד.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אז זהו, שהוא אמר לי לבוא לשמוע מה שאני רוצה... אבל אני לא יבקש אחד אחד לא נעים, אז בגלל זה אני רוצה שתגידו על מה ככה לשים עין

Upgrades coming soon 8)

פורסם

שוב,אם המגבר שלך מוציא 150 אין לך לאן לברוח עם זה רחוק..יש לך את הC12 של קיקר או P2 של רוקפורד,או שאולי תחשוב על P3..זה גם ייכנס לך בתקציב.

בכללי מה שאני חושב זה שתשמע את שני הסאבים שהצעתי לך אם תואהב תיקח אם לא אל תתביש תגיד לו שאתה רוצה לשמוע עוד,ואם בסוף תואהב אחד מהם זה יעלה לך פחות מ 1000 ואת שאר הכסף תשקיע במשהו אחר במערכת.

Scan Speak

פורסם

מז"א איך הוא מחזיק?

סאב יכול להיות יותר חזק מהמגבר אין שום בעיה.

אתה יכול לשים סאב עם 1000RMS ואתה יכול לשים 125RMS הכל תלוי בכיוונים ובסאב עצמו.

Scan Speak

פורסם

מומלץ לשים מונו ואליו להתאים את הסאב.

אם אין לך כסף למונו כרגע אז ממליץ שתשמע את מה שהצעתי לך מקודם,סאבים שנחשבים טובים למחירים שלהם.

Scan Speak

• תוכן חדש...