Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי להתייעץ

ברשותי מגאן קופה 2.0 2000 הרכבתי כרגע מערכת מגבר 4 ערוצים רוקפורד.קונפוננט קדימה רוקפורד,ויש לי דיוידי של קלריון עם מסך שיוצא מהמכשיר . אני עובד בעבודה מאוד משעממת ואני מעוניין לראות סרטים באוטו עכשיו הבעיה שסרט של שעה וחצי למשל שהרכב לא מונע המצבר היגמר לי. מה אפשר לעשות שהמצבר לא ייגמר??

בעבודה יש לי בוסטר מצברים חשבתי לחבר אותו למצבר ולראות סרט השאלה עם זה לא הורס?

תודה לעוזרים זיו:-D

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

אם הבוסטר משמש גם כמטען מצברים (אפילו טעינה איטית) אני מאמין שלא תהיה בעייה.

מצד שני לשבת ברכב ולראות סרט בלי מזגן נשמע לי כמו התאבדות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בוקר טוב

איתמר גנבת לי את המילים מהפה (או מהיד במקרה הזה 8))

אני מצטרף לשאלה של איתמר ואשמח לתשובה

בכל אופן כעיקרון זה מקצר את חיי המצבר כשמרוקנים וטוענים אותו לעיתים תכופות

אולי תשקול הוספת מצבר ג"ל מאחורה שמחובר כגיבוי למצבר הקדמי שגם הוא יצטרך להיות אותו מצבר ג"ל

דרור

פורסם

החיים שלך יפים אם אתה יושב באוטו ומשתעמם בעבודה.

עצה שלי, פשוט תניע את האוטו, למה להסתבך ולבזבז כסף?

כמו שאמרו, יעלה לך מצבר חדש שתוכל להשתמש בו כגיבוי.

יעלה לך כשתשתמש במטען מצברים והוא בהחלט יקצר את חיי המצבר שלך בשליש.

רותם.

פורסם

חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** לא אני לא עובד מתוך הרכב . אני עובד שומר במגרש חניה פתוח מגודר באילת. אבל לא עושים כלום פה ומשעמם לי אני לבד אז למה לא לצפות בסרטים ולעביר את ה 10 שעות אני עובד בלילות לא חם מ10 בלילה.

להשאיר את הרכב מונע שעה וחצי??? זה לא יבלע את הדלק?

התכוונתי לא לרוקן את המצבר ואז למלא אותו. אני מתכוון תוך כדי שאני מתחיל לראות את הסרט לחבר את הבוסטר למצבר שלא יתרוקן בכלל זה יהרוס את המצבר גם?

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

חברים אל תהיו מצחיקים בסך הכל דיוידי פשוט כמה כבר יכול לצרוך הדבר הזה? תראה סרט, פעם ב תניע את הרכב ונגמר הסיפור.

הרי אתה לא תשמע סרט בפול ווליום :) כך שהצריכה תהיה מתונה.

• תוכן חדש...