Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מתכנן נסיעה רגועה בעיר אתה לא חייב ללבוש את הטייטס. אני לא לובש בכל רכיבה את הטייטס ואני לא כ"כ סובל.

את המרחק המצטבר שעשו האופניים אני יודע ע"פ ספידומטר עם קילומטרז' ששמתי עליהם מיום הרכישה.

VW PASSAT 1.8T

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דריפטים ?

לא, נבחרת נוער של טריאתלון, בצמוד עם ראש תחום הטריאתלון של וינגייט, ומאמן הנבחרת האולימפית, מר אבי ברכה.

לגבי כתובת החנות - זה מופיע אצלהם באתר תחת "איסוף הזמנות", נראה לי שזה רחוב יהודה הלוי (ליד שמואל הנגיד?), לא רחוק מצומת כדורי (הרב קוק?).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

טוב באופני כביש חובה טייטס אחרת אתה עושה רסק עגבניות ביתי, בשטח טכני אני לא רוכב עם טייטס.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני לא מאמין למה שאני קורא פה. אתם אשכרה מנהלים דיון רציני על גברים בלבוש צמוד, ועוד בחסותו של אחד המנהלים.

אפוקליפסה עכשיו... אצל שמר זה לא היה עובר.

פורסם

דייק בבקשה. אנחנו לא מנהלים דיון על גברים בלבוש צמוד (אוקסימורון) אלא על לבוש צמוד לגברים (לכאורה...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תקציר הפרקים האחרונים:

קניתי אופניים.

קניתי טייטס.

אני רוכב להנאתי כ-3 פעמים בשבוע מספר קילומטרים בשעות הלילה, minding my own business.

השבוע רכבתי לחוף הים, ואז בחוף רכבתי לאורך החוף.

זה מזיק לאופניים ?

מדובר ברכיבה ממש לאורך קו המיים, ללא מגע עם המיים, אלא רכיבה על ה"בוץ" הקשה לאורך החוף.

השאלות:

1. יש עם זה בעיה או נזק לאופניים ? (ללא מגע עם מי מלח. כן מגע עם חול).

2. יש בעיה עם החוק ? (הפרעה למתרחצים ?, למרות שזה בשעות שבהן החוף שומם, או פגיעה בנוף ?).

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מזיק לאופניים? לא, אבל מומלץ אחרי כל טיול לנקות את האופניים,

יש ציוד ייעודי לשרשרת, בולמים ובלמים.

האופניים יעריכו אותך ויאריכו ימים.

מכיוון שנסעת על החול, הוא ככל הנראה נדבר למכלולים של האופניים.

לגבי חוקיות, אני מניח שעפ"י החוק היבש אסור (אסור לכלי רכב להיות על שפת החוף), אבל גם עפ"י החוק היבש אסור לאופניים לסוע על המדרכה.

נ.ב

אני לא מדבר על טיול ברחוב אלנבי, אלא שטח/איזור עם חול, הרבה אבק ועוד.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

בים יש אויר לח יותר ולפעמים גם אדי מים מורגשים באויר, זה מתישב על האופניים וגם כן גורם לבעיות. לא סתם מעקות ומתכות בבניינים ליד הים מחלידים מהר יותר (גם בלי להיות בתוך המים).

אז תתנהג כאילו האופניים כן נוגעים במים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קניתי טייטס.

אני רוכב להנאתי.

לפעמים יש בדיחות שפשוט כותבות את עצמן, אני אפילו לא צריך להוסיף מילה. :rolleyes:

השלב הבא הוא כנראה איחוד של CF עם מועדון הרודסטרים.

פורסם

אחרי רכיבה על החוף ממליץ לשטוף את האופניים עם זרם חלש [לא גרניק או צינור השקייה]

להוריד מהשלדה והחיבורים את כל המלח והחול שהצטבר, לעבור עם מטלית על כל האופניים

לשמן את החלקים שצריך לשמן וזהו.

אני עושה ניקוי כזה לשני זוגות האופניים שלי כל שבוע.

46604_459019998581_647978581_6435270_4958977_n.jpg

28568_430371253581_647978581_5662150_861208_n.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

איזה אופניים בסוף קנית?

בתור אחד שרוכב לא מעט, אחרי רכיבה ארוכה וטכנית, או סתם בתור טיפול יעודי, מה שאני עושה מפשיט את האופניים (אההםם לא מה שאתם חושבים), ופשוט עובר חלק חלק, בין המייסבים מגרז עם גריז יעודי, מה שעוד יתרום לחיי הכבלים של ההילוכים, שימון, אחרי שאתה משמן את השרשרת (יש מספר סוגים של שמנים לחורף לקיץ וכו'), תשמן גם את הכבלים מומלץ.

39740_1490084804961_1019214857_1396879_5938061_n.jpg

39740_1490084724959_1019214857_1396877_1072047_n.jpg

פורסם

מעבר לשמירה והארכה של חיי המכלולים של האופניים (יש אנשים שלא אכפת להם),

הרבה יותק קל לפדל עם מכלולים נקיים מחול ומשומנים. כך שגם יעילות הדיווש עצמה משתפרת במצב כזה, קח בחשבון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מודה שרק בזמן האחרון גיליתי את התרומה האדירה של ניקוי יסודי למכלולים אחרי רכיבות שטח. אמנם אני לא רוכב על אופני על אבל אפילו במרין PT שלי זה חיוני ומסייע. למשל בהעברת הילוכים בעומס ועוד.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...