Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תקופה ארוכה שניסיתי למצוא דיפונים לדלתות בשביל הרובר שלי בארץ(מחלה ידועה ברכבים האלה).

פגשתי 2 רפדים שלא הסכימו לגעת בזה, חיפשתי בפירוקיות ובאף אחת לא היה את זה במצב נורמלי.

החלטתי לנסות לייבא את זה מחו"ל בעצמי ומצאתי סוף סוף באיביי האנגלי זוג דיפונים קדמיים במצב ממש טוב.

אני רוצה לנסות לפרק את הדיפון הישן ולהרכיב את החדש בעצמי.

הבעיה שבחיים לא התעסקתי עם דברים כאלה ככה שאין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל.

אני יודע שזה לא אמור להיות מסובך יותר מדי, וחבל לי לשרוף זמן וכסף אצל הרפד.

מצאתי מדריך עם תמונות בפורומים של MG ROVER האנגליים אבל הוא מתאים לR25 ו MG ZR. השאלה אם זה דומה או לא?

אז מישהו יודע איך עושים את זה ?

תודה מראש

פורסם

אני בעזרת עוד חבר , פירקתי את הדיפונים (ב 25) כששמתי בידוד אקוסטי בדלתות , לפרק היה מאוד פשוט , רק צריך לעשות את זה מאוד לאט ובעדינות כדי להמנע משבירת פלסטיקה . ההרכבה לא קשה במיוחד אבל בהחלט נדרשות שתיי ידיים ''ימניות'' .

אם אתה ממש לא אוהב/רוצה להתעסק עם זה , אני מציע לך ללכת למקום שמרכיב מערכות לרכב , הם בוודאי יעשו זאת בקלות ובמהירות .

בכל מקרה אם אתה מחליט להרכיב לבד תקנה מספר קליפסים לפני (כאלה שמצמידים את הדיפון לפח הדלת) , תמיד הם נשברים ,

אז בזמנו מצאתי קליפסים כאלו ב''אוטו מודיעין'' בחולון , אם אני לא טועה שילמתי על כל אחד כזה מחיר מופקע בהחלט של 5 שקלים לאחד .

אני לא מאמין שיש הבדל גדול בין ה 25 ל 200 , עצה שלי היא שתזמין את הדיפונים , תנסה להרכיב לבד אחד (את זה שליד הנוסע) במקרה הכי גרוע שלא תצליח סע למקום שירכיב לך .

בהצלחה ,

עמנואל .

• תוכן חדש...