Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

זה מה שאני יכול להציע לך.

1. תפרק את המצבר ותבדוק אותו עם מודד. תראה כמה וולט הוא מוציא.

2. תפתח את שני בתי הפיוזים - זה שבתוך הרכב וזה שבתא המנוע. תעבור על הפיוזים לפי הספר ובעיקר על אלו שקשורים מחשבים. תראה מי מהם מפוייח או על מי יש קורוזיה.

3. יש צמת חוטים מרכזית ממש באיזור מכסה השסתומים. תפרק אותה - תראה אם היא לא שבורה. לאחר מכן תוצאי את התפס האדום ופשוט תקשור אותה הרמטית עם בנדים שחורים.

4. תיגש שוב למוסך. תעשה בדיקת מחשב, תרשום את התוצאות במדויק ותעלה לפורום. לאחר מכן תמחק ההודעות. תיסע יום יומיים ותיגש שוב לעשות בדיקת מחשב ותבדוק את התוצאות.

בהצלחה.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום

זה מה שאני יכול להציע לך.

1. תפרק את המצבר ותבדוק אותו עם מודד. תראה כמה וולט הוא מוציא.

2. תפתח את שני בתי הפיוזים - זה שבתוך הרכב וזה שבתא המנוע. תעבור על הפיוזים לפי הספר ובעיקר על אלו שקשורים מחשבים. תראה מי מהם מפוייח או על מי יש קורוזיה.

3. יש צמת חוטים מרכזית ממש באיזור מכסה השסתומים. תפרק אותה - תראה אם היא לא שבורה. לאחר מכן תוצאי את התפס האדום ופשוט תקשור אותה הרמטית עם בנדים שחורים.

4. תיגש שוב למוסך. תעשה בדיקת מחשב, תרשום את התוצאות במדויק ותעלה לפורום. לאחר מכן תמחק ההודעות. תיסע יום יומיים ותיגש שוב לעשות בדיקת מחשב ותבדוק את התוצאות.

בהצלחה.

תודה על העזרה שלך אני יעשה שם בדיקה מחר .. אתה קראת את הודעת המשך שלי ? שהרכב כבר נוסע רגיל רק בסביבות 70-95 הוא מקרטע לי רק שאני משחרר את הגז ונותן לו דלק לאט לאט הוא תופס מהירות... יכול להיות שקודן יעשה דבר כזה? קודן לפי מה שידוע לי זה יתניע לא יתניע אבל לא בעיות קבועות בנסיעה באותה המהירות כמעט כל הזמן ואין שום שגיאה במחשב הכל תקין המוסכים השתגעו מהרכב הזה אתה תראה ותשמע את המנוע שלו כמו רכב שרק יצא מהחברה בגלל זה זה מתסכל אותי כי אני מת על הרכב הזה ..

• ספונסר פורום
פורסם

נראה שבדקו את הרכב מספר מוסכים ובעלי מקצוע רציניים,כך שהתקלה לא פשוטה ו"סטנדרטית",אחרת בעלי המקצוע שבדקו את הרכב היו פותרים את התקלה בקלות,הסיכויום שהתקלה תיפתר בהתכתבות קלושים,אם אתה באזור חולון ,קפוץ אלי ונראה אם אפשר לעזור לך.

אורן

פורסם
נראה שבדקו את הרכב מספר מוסכים ובעלי מקצוע רציניים,כך שהתקלה לא פשוטה ו"סטנדרטית",אחרת בעלי המקצוע שבדקו את הרכב היו פותרים את התקלה בקלות,הסיכויום שהתקלה תיפתר בהתכתבות קלושים,אם אתה באזור חולון ,קפוץ אלי ונראה אם אפשר לעזור לך.

אורן

אורן שלום לך האם יש מצב להכניס את הרכב אלייך מחר בשישי?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרכב נכנס לניתוח שוב מקווה שאחרון אצל אורן בחולון,

נראה בחור רציני ומקצועי נקווה לטוב עדכונים בהמשך :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש תקלה . תן ליבואן לשבור את הראש.

צור קשר עם שרות הלקוחות של סיטרואן , ספר על כל הבדיקות שבוצעו , וההחלפות .

בקש התחשבות ובדיקה רצינית , ספר כי המון אנשים כבר נחשפו לבעיות ברכב .

icon_wink.gif אשפז את הרכב במוסך הראשי של היבואן , בקש כי יועץ טכני ראשי יגיע , ותן להם סיכוי להתמודד .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...