Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה שמתי לב שהפנסים ברכב שלי לא מכוונים.

בדקתי האם כיוון גובה הפנסים משפיע וראיתי כי רק אלומת הפנס השמאלי זזה.

אני חושב שהמנוע הפנימי הקיים בפנס לא מתפקד/נשבר.

האם קיימת דרך לדעת מה קורה שם בפנים ?

האם (אולי) קיימת צמה נפרדת המספקת מתח למנוע הפנס ושייתכן שהתנתקה ?

ובמקרה הגרוע - האם ידוע למישהו מהי עלות החלפת פנס ימני ?

תודה רבה

אויבו של הטוב הוא הטוב יותר.

פורסם

האם החליפו נורה לאחרונה בפנס?

אצלי המנגנון הפסיק לעבוד אחרי שבטסט החליפו לי נורה. כמובן שהבחור ניסה לחבר אותה הפוך, דבר שהצריך הפעלת כח שהביאה לניתוק של היחידה הפנימית בפנס מהמנוע של כיוון הגובה.

מהמנוע יוצאת זרוע קטנה שבסופה גולה. הגולה ננעצת לתוך מגרעת בפנס ושינויי הגובה מתבצע על ידי תזוזת הזרוע פנימה והחוצה מיחידת המנוע. יכול להיות שהחלקים התנתקו אחד מהשני וחיבורם מחדש יפתור את הבעיה.

פורסם
האם החליפו נורה לאחרונה בפנס?

אצלי המנגנון הפסיק לעבוד אחרי שבטסט החליפו לי נורה. כמובן שהבחור ניסה לחבר אותה הפוך, דבר שהצריך הפעלת כח שהביאה לניתוק של היחידה הפנימית בפנס מהמנוע של כיוון הגובה.

כן,

אני החלפתי מנורה אבל לא בצורה "אלימה".

מהמנוע יוצאת זרוע קטנה שבסופה גולה. הגולה ננעצת לתוך מגרעת בפנס ושינויי הגובה מתבצע על ידי תזוזת הזרוע פנימה והחוצה מיחידת המנוע. יכול להיות שהחלקים התנתקו אחד מהשני וחיבורם מחדש יפתור את הבעיה.

לא הבנתי את ההסבר. איפה המנוע ? איך מזהים אותו ?

תודה

אויבו של הטוב הוא הטוב יותר.

פורסם

המנוע הוא חיצוני לפנס ומורכב במעין סוג של חצי סיבוב לחלק האחורי בפנס.

בפונטו HSD שהייתה לי החלפתי מנגנון כזה מפנס שבור שהבאתי מפירוקיה.

... אם תקפוץ אלי, אוכל לסייע :lol:

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...