Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותנו טויוטה קורולה, מודל 2008.

אחי הקטן הוציא רישיון לפני חודש, אך מגיע הבייתה רק לסופ"שים (יום חמישי בערב-מוצ"ש), ולעיתים לא כל סופ"ש (אלא אחת לשבועיים). כמו כן, אנו משפחה דתייה ולכן הוא לא ינהג ברכב בשבת.

לאחר בירור עם 2 חברות ביטוח, קיבלו הצעות בטווחים של 2500-2600 ש"ח לביטוח מקיף עבורו למשך שנה, כאשר ביטוח לסופ"ש בלבד יקר (?!) ב- 300 ש"ח נוספים.

חשבנו על אפשרות נוספת של עשיית הביטוח לסופ"ש עבור כל סופ"ש שהוא כאן מחדש.

אשמח לשמוע על מקרים דומים שהיו לכם (רובנו כאן היו נהגים חדשים בזמן הצבא), את דעתכם על גובה ההצעות הקיימות ורעיונות נוספים להוזיל את הביטוח.

תודה מראש, קובי.

פורסם

כמה ימים בשנה הוא ישתמש ברכב ?

אם זיכרוני לא מטעני, החברה שמאפשרת הרחבת ביטוח לפי ימים, גובה כ-50 שקל ליום. בשנה יש 52 סופש"ים, כלומר כבר הגענו ל-2,600 ש"ח. אני מניח שיש לו גם קצת רגילות שבהן ירצה להשתמש ברכב כך שהמחיר יגיע ל-3,000 לפחות.

בפועל זה יעלה עוד יותר, כי אם הוא יסע גם בשישי וגם במוצ"ש, יתכן וזה יחושב כשני ימים.

לא כל חברות הביטוח עובדות בשיטה של ביטוח "ימים". התנאי הבסיסי להפעלת ביטוח "ימים" הוא שהרכב מבוטח כבר בחברה הזאת וכל שנדרש זה רק הרחבה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לאחר בירור עם 2 חברות ביטוח, קיבלו הצעות בטווחים של 2500-2600 ש"ח לביטוח מקיף עבורו למשך שנה, כאשר ביטוח לסופ"ש בלבד יקר (?!) ב- 300 ש"ח נוספים.

.

זה מזכיר לי את הבדיחה הבאה.

גוי בא ליהודי בעיירה שמוכר דגים ושואל אותו איך היהודים כל כך חכמים.

אומר לו היהודי אנחנו אוכלים ראש של דג כל יום ששי וכך מחכימים.

כמה עולה הראש ?5 זוזים.

קונה הגוי והולך לביתו שמח וטוב לבב

וכך גם בששי הבא.

אחרי שבועיים בא הגוי ושואל. תגיד לי ראש של דג אתה מוכר ב 5 זוזים דג שלם אתה מוכר ב 3 זוזים? אז אקנה דג שלם!!

אומר היהודי , נו ראית, כבר החכמת!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש ביטוח לפניקס שבדיוק מתאים לך. עשיתי אותו בזמנו לבני שהיה בצבא.

הביטוח בעצם מבוסס על רכישת שעות ביטוח במחיר פיקס. כל פעם השילד נוהג הוא שולח SMS ובסיום שולח שוב.

אולי זה טיפה מסורבל, אבל מתרגלים לזה וזה מאד נוח ויעיל.

תכנס לכאן http://www.fnx.co.il/Products/Vehicle+Insurance/Util+Information/UsefullInformation/BituachLeZeirim.htm

בהצלחה

ברוך -

פורסם

אני מאמין שעם הזמן היציאות שלו ישתפרו והוא יהיה יותר בבית.

אבל בכל אופן, אני חושב שכדאי שתעבוד דרך סוכן ביטוח, סוכן ביטוח טוב יכול לסדר לך משהו משתלם.

אותי לא הסכימו לבטח על טרנזיט, הסוכן סידר את זה.

קובי

פורסם

מתוך אתר משרד האוצר כאן http://ozar.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

לדוגמה, אם במשפחה, הבת משתמשת ברכב אחת לחודש באופן קבוע, או אם הבן חוזר הביתה כל סוף שבוע ולוקח את המכונית בימי שישי בערב בלבד, זהו "שימוש בדרך קבע". נהיגה ברכב נחשבת ל"שימוש בדרך קבע" ברכב כאשר היא נעשית באורח עקבי.

לכן ראשית יש לשנות את פוליסת הרכב חובה כך שתכלול גם את נהיגתו.

אם המחיר הוא תוספת של 200 ש"ח לחודש היתי עושה זאת כביטוח שנתי ולו מן החשש שמא ישכח להודיע לבטוח ואז לפי חוקי מרפי תקרה תאונה לא עלינו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...