Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מחפש אחר רכב (חדש) באיזור ה 120-130 אלף ש"ח.

מחפש רכב שיהיה חסכוני בדלק, אבל שלא יגיע לרמה של עגלה. לשם הדוגמא - לחבר שלי יש סיריון, שאמנם חסכנית בדלק, אבל האוטו בקושי סוחב, וכשמדליקים מזגן אז בכלל אין על מה לדבר...

אוטו שיהיה נוח ומרווח (עד כמה שאפשר), לפחות במושבים הקידמיים. עדיפות לרכב עם "האצ'בק" (ככה אני מאמין שקוראים לזה) - כלומר שאין לו "תחת".

רצוי כמובן שיהיה אמין ויראה מוסך כמה שפחות.

מהצצה בלתי מלומדת בעליל, ראיתי שפולקסווגן גולף משתלב יפה בדרישות. איך הרכב הזה? באתר מצויין יחס של 8.8 ליטר ל100 ק"מ (נתוני יצרן, אני יודע). מה בתכלס היחס בנסיעה עירונית?

כ"כ, על אלו רכבים נוספים תמליצו?

יש לציין, שאני מעדיף לקבל המלצות עבור רכבים ידניים ואוטומטיים.

תודה מראש!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הונדה ג'אז ידנית \רובותית עם מנוע 1400 סמ"ק - מרווחת, חיסכונית מאוד, אמור להיות אמין ויש סיכוי טוב גם לסחיר.

גולף בתקציב שלך יהיה עם מנוע 1600 סמ"ק ללא טורבו ולא ממש חיסכוני ולא ממש חזק.

רכב נוסף שאני יכול להמליץ - סוזוקי SX4 האצ'בק מנוע 1600 סמ"ק עם 120 כ"ס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל, תודה על התגובה.

אני מניח שגרסאות הטורבו של הגולף הן מה שמסומן כTDI? קפיצה לא נעימה במחיר. בהנחה ואצליח לגרד עוד כ 15-20 א' ש"ח (מה שלא סביר :-P ) יהיה עדיף ללכת על 1.4 TDI (באתר מסומן שזה גם DSG, מה שזה לא יהיה).

אני "נטפל" לפולקסווגן פשוט בגלל ששמעתי מחברים שזה אחלה אוטו, ואמין למדי. עם זאת, נתת לי כיוונים חדשים ואני מסתכל עכשיו על ההונדה והסוזוקי :) השאלה שלי היא האם מנוע 1400 לא חלש מדי? במיוחד בקיץ כזה כשמזגן ברכב עובד נון - סטופ כמעט? במיוחד אם מוסיפים לזה עליות כמו בירושלים?

אגב, מה בדבר מיצובישי ספורט בק או סיאט איביזה?

תודה מראש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הממ, טוב מחר אני מתכוון לעבור בסוכנויות ולשאול על מחירים וכד'.

המכוניות שאני כרגע מתלבט ביניהן הן:

1) גולף 1.4 TDI (אם יהיה תקציב)

2) סיאט איביזה (למישהו יש הצעה לגבי דגם מומלץ?)

3) לנסר ספורטבק

4) סוזוקי SX4

מישהו יכול לתת ביקורת על הדגמים / רכבים הנ"ל? זו הקבוצה שאני מתכוון לבחור ממנה פחות או יותר (תמיד פתוח להצעות) ואני מחפש את מה שמביניהן יותר חסכונית בדלק, אמינה ו"נותנת תמורה לאגרה".

חוויית הנהיגה היא גם משהו חשוב, אבל אני מניח שזה משהו אינדיבידואלי שאפשר לראות רק בנסיעת מבחן.

תודה מראש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

TDI זה מנוע טורבו דיזל.

כנראה שהתכוונת ל-TSI 1.4 שזה מנוע טורבו בנזין המנפק 122 כ"ס או 160 כ"ס (תלוי בדגם) מכובדים שזה מספיק בהחלט כדי לשנע את הרכב עם מזגן...

DSG זה סוג הגיר (המתקדם) המשמש את הרכב.

פורסם
TDI זה מנוע טורבו דיזל.

כנראה שהתכוונת ל-TSI 1.4 שזה מנוע טורבו בנזין המנפק 122 כ"ס או 160 כ"ס (תלוי בדגם) מכובדים שזה מספיק בהחלט כדי לשנע את הרכב עם מזגן...

DSG זה סוג הגיר (המתקדם) המשמש את הרכב.

יאפ, טעות שלי. הכוונה היא לTSI

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שקול גם את הפיאט בראבו החדשה, מתמודדת ראויה בקטגוריה, יפה, מרווחת וזריזה. נותנת תמורה מצוינת לכסף, לטעמי. ואם זה מעניין, גם מעניקה הנאה לא מבוטלת בנהיגה.

מהדגמים שציינת, נהגתי בלנסר ואין ספק שהפיאט הרבה יותר נעימה ומהנה. בגולף נהגתי רק ב-GTI ובשתי האחרות כלל לא, אם כי יש לציין כי האיביזה פחות מרווחת מהבראבו, הבראבו יותר בת השוואה לליאון מבחינת גודל.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

יש עכשיו מבצע על סיאט איביזה 1600 ב94800 ש"ח,כולל חבילת איבזור מצויינת

שווה בדיקה!!!

אם לא הסיאט אז הפיאט בראבו (בשחור:)) רכב מפתיע מאוד מכל הבחינות.

בהצלחה:)

פורסם

אני מציע לך לבדוק את סקודה אוקטביה שמגיעה עם אותם המנועים והגירים שיש בגולף אבל במחיר מופחת.

בהצלחה.

פורסם

טוב, היום עברתי אצל מיצובישי וסיאט (לא הספקתי את גולף וסוזוקי).

הספורטבק נחמדה, אם כי העיצוב הפנימי אנמי משהו. צריכת הדלק של הרכב על אף גודלו טובה יותר משל הסיאט (?!). החיסרון היחידי שאני רואה כרגע ברכב הזה הוא הגודל שלו (רכב ארוך משהו).

ראיתי את המבצע של סיאט, אך לצערי הוא תקף רק לידני. בגזרת האוטומט יש 1.6 104 כ"ס (אאז"נ). עיצוב יפה, אוטו קטן. מפסיד בהיבט של הדלק למיצובישי.

הסקודה חביבה, אבל מרגישה "משפחתית" מדי בשבילי.

אני אוסיף את הבראבו לרשימה.

רב תודות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...