Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לקומפוננט?

vissor
שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני צריך לבחור בין 2 קומפוננטים,האחד זה מורל טמפו 5.25 שעולה 500 והשני זה dragster DS 532.1 שעולה 900 אבל אני מביא אותו ב 500 שקל...

אני לא מכיר את דראגסטר אבל שמעתי דברים טובים עליהם,מה אתם אומרים?

HU: CLARION DXZ785 USB SPEAKERS: MID: HERTZ ENERGY ESK 165 TWT: DRAGSTER 120W

COMPONENT AMP: KICKER ZX 350.4 MONO BLOCK: KICKER ZX 400.1 SUB: HERTZ 10" INCH ENERGY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אומר שאי אפשר להכניס "מורל" ו "דראגסטר" באותו משפט ולשאול מי יותר טוב.

איתמר.

(ואם התשובה לא ברורה לך אתה מוזמן לעשות חיפוש).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה דגם הכי פשוט של מורל שמיוצר ב סין.... והשני זה דגם מרמה בינונית של דראגסטר...

HU: CLARION DXZ785 USB SPEAKERS: MID: HERTZ ENERGY ESK 165 TWT: DRAGSTER 120W

COMPONENT AMP: KICKER ZX 350.4 MONO BLOCK: KICKER ZX 400.1 SUB: HERTZ 10" INCH ENERGY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם הדגם הכי גבוה של דראגסטר (לא זוכר מה השם שלו, וופר עם סראונד בגודל אשכי שור) נשמע מזעזע :?. כל קשר בינו לבין מוזיקליות מקרי בהחלט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב

אני מצטרף רק כדי להסכים עם שניכם

איתמר רשם:

"גם הדגם הכי גבוה של דראגסטר (לא זוכר מה השם שלו, וופר עם סראונד בגודל אשכי שור) נשמע מזעזע :???:. כל קשר בינו לבין מוזיקליות מקרי בהחלט"

vissor רשם:

"זה דגם הכי פשוט של מורל שמיוצר ב סין...."

שניכם כל כך צודקים שצריך לרשום את שני משפטי המחץ על בילבורדס ברחבי העיר :-P:-)

ולכן אני אומר לא זה ולא זה

ישנם הממממון סטים טובים במחירים של בין 400-700 ש"ח

ואולי באמת הגיע הזמן של אנשים להתנסות בדברים אחרים ואולי להפתעתכם גם טובים יותר

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרור,

שלקוח קונה ממך מגבר מסדרת ה-Ultimate של DLS בסכום של 4 ספרות אתה מקפיד לספר לו שהוא קונה מגבר שמיוצר בטיוואן ? אני בטוח שלא, מסיבה אחת פשוטה, זה לא הופך את המוצר לפחות טוב, מאותה הסיבה בדיוק אני לא מבין למה צריך "לרשום בבילבורדס ברחבי העיר" שטמפו מיוצר בסין ? בטח בטח שמדובר במוצר שעולה 500 ש"ח ונותן כזה value for money.

בקיצור, אין כל פסול בייצור בסין כל עוד הוא נעשה תחת פיקוח ושמירה על סטנדרטים נורמלים, לא מדובר במוצר מדף סיני, התכנון של מורל אבל הייצור מתבצע בסין, so what ? זה לא אומר כלום ושום דבר על טיב המוצר, מלבד זאת, זה נראה כאילו שמת לך למטרה להשמיץ את מורל ואת טמפו בפרט, בכל שרשור שבו עולה הסט טמפו, אתה מיד מחפש להשמיץ, בתור יבואן DLS הסיבה די ברורה, אז אולי מספיק? אפשר למכור גם בלי לדרוס אחרים בדרך.

טמפו הוכיח את עצמו, בטווח המחירים הזה אין סטים חדשים שנשמעים טוב ממנו, האופציה השניה היא כמובן יד 2.

זאת דעתי בכל אופן.

דני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שדרור אמר, יש הרבה סטים ברמת המחיר הזו.

נסה לשמוע כמה מהם ולגלות למה אתה יותר מתחבר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי דני מה שלומך ?

אני שמח לשמוע שיש לך דעה ואני עוד יותר שמח לשמוע אותה

מה שאני אומר ללקוחות שלי זה אני והלקוחות יודעים אני מציע לך לשאול אותם לפני שאתה מפגין כזה ביטחון כאילו אתה נמצא פה תחת כנפיי יום יום

ואני מציע לך להרגע המניפולציה הזו לא עובדת (לפחות לא עליי)

קרא את ההודעה שוב ושוב ושוב עד שתבין ותראה ותתייחס לכל מילה ולכל סימן ואני אקבל בשמחה את התנצלותך על ההשתלחות

"טמפו הוכיח את עצמו, בטווח המחירים הזה אין סטים חדשים שנשמעים טוב ממנו, האופציה השניה היא כמובן יד 2."

משפט שטחי ללא תוכן סתם אמירה לשם אמירה

דני ידידי זה ממש לא מראה על עודף אינטיליגנציה בייחוד החלק המודגש

אשמח לשמוע על סמך מה אתה אומר את זה האם ידידי המלומד שמע את כל הסטים בטווח המחיר הזה ?

או האם ידידי המלומד שמע את כל הסטים הקיימים בטווח המחיר הזה ובכל תצורת סטאפ אפשרית ?

או האם ידידי המלומד שמע את כל הסטים הקיימים בטווח המחיר הזה בכל רכב אפשרי ?

כי אם כן אני הוא זה שצריך להתנצל ובגדול

(זה כמו להגיד לכל העולם שב-25 ש"ח אין תחליף לבאגט עם שקשוקה

ואם אני אוהב שניצל,חביתה,חביתת ירק,או סתם חומוס וצ"יפס,:-P אני כעיקרון אוהב הכל ומי שמכיר אותי וראה אותי יודע זאת :-))

אבל אם לא שמעת אז כמו שאמרתי אקבל את התנצלותך בהבנה ובחביבות גם כהודעה פרטית לא לפרסום

בגדול לשאר חברי הפורום שעלולים חס וחלילה לחשוב שדני מדבר מתוך יידע או הכירות רבת שנים איתי (בעקבות הביטחון שהוא מפגין על מה שאני אומר ללקוחותיי או לא) אני אסביר את מטרתי שהיא אחת מוצהרת וידועה ואני לא מתחבא מאחורי שום מילים יפות כשאני מצהיר זאת (ואולי גם אתה דני תבין זאת)

אני אומר שבאמת הגיע הזמן להתפתח קצת מעבר למסגרות הקיימות ולנסות לשמוע דברים אחרים ללא פסיקות חסרי תוכן אלא מתוך ניסיון אישי פשוט לתת צ"אנס לרמקולים אחרים להתמודד ולייצר עיניין וגיוון בין כל האנשים שמוצאים את המוסיקה כחלק חשוב מחייהם

ןזה כולל בין היתר גם את המותג שלך דני לא רק שלי (ולי ממש לא אכפת שהמותג שלך מיוצר בקוריאה)

אני בטוח שאם תתעמק תבין שמטרת הפוסט שלי לא הייתה לזלזל (להיפך בפוסט מעליי היה המון זלזול ראה תגובה ל"דראגסטר") אלא לאשר שבאמת ישנם אנשים שמוכנים ללכת לכיוונים אחרים ולצאת מהעדר אז למה לקטול אותם

והפוסט שלי ייצג את הרעיון הזה שצריך לעלות (כמטאפורה כמובן) על בילבורדס

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרור,

קודם כל, לא תקבל את התנצלותי, כי על מה שאתה עושה לטמפו ולמורל אתה הרי לא הולך להתנצל, מה אכפת לך להכפיש מותג ? הרי לא אתה מייבא אותו, באמת יש צורך להריץ חיפוש בפורום ולהסתכל כמה מהתגובות שלך באופן שיטטיות כנגד טמפו ומורל ? ולמה? אם הייתה באנדם מין המניין כמו רוב חברי הפורום אז בסדר, לא הייתי מוציא מילה, אבל אתה לא, אתה יבואן וספונסר פורום עם אג'נדה ברורה, למכור, זה בסדר גמור אגב.

שאתה שואל האם שמעת את כל הסטים בעולם ? ו\או האם שמעת את כל הסטים הקיימים בטווח המחיר הזה בכל רכב אפשרי ? תכ'לס אתה שואל, האם שמעת סט של DLS שמתחרה באופן ישיר במורל טמפו? למה אתה מתחבא מאחורי המילה "סטים" ? תגיד, בכנות ופה מלא, זאת בעצם כל הנקודה, DLS DLS ושוב פעם DLS, למה אתה מתחבא מאחורי המילה "סטים" ?

לגבי מה שנאמר על דראגסטר, מה הקשר? להבדיל אלפי מונים מטמפו, הסט באמת נשמע ח$א.

המותג שלי ? צר לי, אבל אין שום מותג בבעלותי, אני לא הבעלים לא של SEAS ולא של Celestra, אני אולי היבואן, יש הבדל גדול בין השניים.

כנראה שאתה לא מצליח להבין בתור ספונסר פורום\איש מכירות\נציג של אהובי שי ששיווק מוצרים ע"י דריכה\השמצה של מוצרים אחרים זאת לא הדרך, מילא אם הייתה עושה את זה בשרשור אחד\שניים, אבל כל שרשור שבו עולה השם טמפו אתה טורח לחזור ולהדגיש את משנתך וזה פשוט נהיה מגעיל כבר, אתה מקפיד לזרוק פה משפטים כמו "עדת מעריצים של מורל", כאילו כל מי שממליץ על טמפו הוא סתם מעריץ נלהב של מורל ובעצם לא מבין כלום, גם אני גם איתמר גם אדי וכל מי שממליץ על מורל הוא סתם מעריץ שלא מבין כלום ולא שמע אף סט רמקולים אחר, אתה באמת רוצה להסביר לי משהו על שטחיות?

חלאס דרור, הרי גם אני וגם אתה יודעים שאם לא הייתה יבואן\איש מכירות עם אג'נדה ברורה השיחה הזאת לא הייתה מתנהלת.

דני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב הבנתי

באמת אין שום שיחה בינינו ובאמת זה נהיה מגעיל

אני רושם את מה שאני רושם

ואתה רושם את מה שאתה חושב שאני רושם

ממש לא שטחי !

יום טוב דני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...