Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חיפושית שנת 71 יותר נכון לאבא שלי בכול מקרה אני רוצה לשפץ אותה ולעשות אותה קבריולט מישהו יודע אם זה מותר מבחינת משרד הבטיחות האם אני יוכל לקבל רשיון לכזה דבר

if it's too loud youre too old

פורסם
יש לי חיפושית שנת 71 יותר נכון לאבא שלי בכול מקרה אני רוצה לשפץ אותה ולעשות אותה קבריולט מישהו יודע אם זה מותר מבחינת משרד הבטיחות האם אני יוכל לקבל רשיון לכזה דבר

לא לחינם כתבת משרד הבטיחות...

אי אפשר לעשות את זה - זה יפגע בחוזקו של המרכב עד כדי התפרקות.

וכמובן זה יהפוך את הרכב למאוד לא בטיחותי.

המשרד הנכון, אגב, הוא משרד התחבורה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אי אפשר לעשות את זה - זה יפגע בחוזקו של המרכב עד כדי התפרקות.

וכמובן זה יהפוך את הרכב למאוד לא בטיחותי.

נכון בדרך כלל, אבל דווקא בהקשר של חיפושית זה קצת פחות קריטי. בחיפושית הרצפה נושאת את עיקר העומס ומספקת את עיקר הקשיחות לרצפה. בגלל זה חיפושית היא בסיס כל כך נפוץ לבאגי'ס ומכוניות קיט.

אבל גם אני לא הייתי ממליץ על לזנק על חיפושית עם דיסק ולהתחיל לחתוך בלי הבחנה... אלו שעושים את זה עושים עבודת מחקר ומן הסתם ישנם גם חיזוקי שלדה.

• תוכן חדש...