Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונובלוק Lightning או Hifonics?

neorex
שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לאחר קנייה ממש לא מולצחת של מונובלוק Profile HA1000M

שהתברר שהוא ממש גרוע קיבלתי החזר כספי ואני מתכוון להשקיע טיפה יותר כסף כרגע שתיי האופציות שעומדות לפניי זה שני המגברים

Hifonics BXi 608

http://www.sonicelectronix.com/item_12209_Hifonics+BXi+608.html

Lightning Audio S4.500.1

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=633&PHPSESSID=9f5a543d266df1f1d134dfc1e93335c1

מה לדעתכם יתאים יותר להגברה של סאב בסביבות 300 rms אני חושב כרגע על p3 אבל זה יכול להשתנות

עם למישהוא יש נסיון עם אחת מהמגברים אני מואד ישמח לקבל חוות דעת

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יד 2 מעניין אותך?

או שאתה חייב לנצל את הסכום הזה בחנות ההיא.?

בתור אחד עם מגב היפוניקס אני חייב להגיד לך שהוא עושה את ההעבודה.

ממליץ עליו

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...