Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה יש לי מונובלוק של רוקפורד עומד ב2 אוהם על 500 rms

היה מחוב אליו רוקפורד p3 12 אינצ שני סלילים של 4 (במקביל על מנת לרדת ל2 אוהם)

אני לא יודע מה הסיבה המערכת עובד קרוב לשנה בלי בעיות.. הסאב נשרף

הציעו לי סאב הייפוניקס 500 ואט לא מכיר בדיוק יש המלצות מסויימות מישהו שניסה ומכיר..

תקציב עד 800 שקלים.. רק לסאב תייבה בנפרד..

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

ממה הוא יכול להישרף? הגיין במגבר היה על 7 מתוך 9 וברדיו דיסק על מקסימום יכול להיות שפה קבור הכלב?

איך הvmax ביחס לרוקפורד? הייתי מאוד מרוצה מהרוקפורד אבל מעצבן אותי שהוא נשרף!

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

ברדיודיסק אמור להיות כ75% מהעוצמה אחרת התדר מתחיל להתעוות.

הייתי אומר לך להכניס את הסאב לבדיקה, גם אני חשבתי שהסאב שלי נשרף ובסוף אבא שלי הלחים חוט אחד והסאב חזר לפעול כמו בהמה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

נתחיל בזה שאני מבסוט קודם כל..

חבר בא אלי יש לו ראש יצירתי.. טוב, יותר משלי..

הסאב הפסיק לעבוד, על תיקון רוצים 200 שקלים ולא מובטח שהוא ישמע אותו דבר..

עשיתי חושבים הגעתי להחלטה שלא משתלם לתקן ועדיף סאב אחר.. P3 D4 "15 :-D:twisted:

ככה נולד הרעיון של (לנסות) לתקן אותו לבד :) התחלנו במלכת הפירוק- אין מה להפסיד מקסימום נמסגר אותו ונתלה בחדר..

מה שהתגלה זה שהסלילים לא שרופים - יש את זוג החוטים מהקונקטורים אל הסלילים, הם עוברים על הממברנה הגלית התחתונה.. הם התפחמו..

לקח לנו בערך שעתיים וחצי שלוש - הפירוק, הבדיקה, הפתרון וההדבקה הסופית.. עכשיו הוא עובד החלפנו את אותם גישורים בין הקונקטורים אל הסליל.. ההתנגדות חזרה לעצמה והרמקול עובד.. כרגע הוא בהדבקה אז בעניין איך נשמע אני לא יודע,

מחר אחרי העבודה נגלה.. יעלה תמונות של הטכנאות עוד מעט :)

מה שעוד לא החלטתי זה עם זה אמור להיות עצוב או משמח שהחוטים המגשרים נשרפו ולא הסליל עצמו....

לילה טוב חבר'ס

מתקיים מפגש ב31 לחודש?!

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

זה בידיוק מה שהיה אצלי.

את החוטים האלו תלחים בעזרת בדיל עם משחת הלחמה (לא משנה מה, אני תמיד שוכח איך קוראים לה), לי עשו על ההלחמה גם ציפוי כסף כדי שיחזיק יותר טוב אבל זה לא מחייב ולא עושים את זה בדרך כלל.

בדרך כלל שמים דבק חם על ההלחמה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אהבתי את השעון:wink: ארמאני האלו...

מעניין לעניין,במידה ועשית עבודה יסודית איכותית ומקצועית ולא חאפרית,והחזרת את הכל לאיך שהיה,אין סיבה לדאגה,אך לרוב זה יכול לחזור הבעיה הזאת,לא מחייב אבל אפשרי מאוד.

אישתי(לא רוצה לבאס) אבל הדבק הזה לא ניראה לי טוב,אולי היית הולך על משהו מתאים וחזק יותר ולא דבק מגה פשוט.

מקווה בשבילך לטוב

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אחח תאילנד :wink:

אני גם מקווה שזה יהיה טוב את הגישורים החדשים עשיתי מכבל 0.75 (רק הגידים ללא ציפוי גומי)

גירדנו והמסנו את הדבק המקורי (לפי הריח והטעם :lol: דבק שלוש שניות), הלחמנו את החוטים החדשים אל הקצוות של הסלילים, ואז עם מלחם עשינו חורים קטנים ויפים כדי לצאת מצד שני של הממברנה אל כיוון הקונקטורים..

העבודה הייתה מקצועית כמה שאפשר הקפדה על פלוס מינוס, ניסינו כמה שפחות לנזוק לקיים ולהחזיר הכל כמו שהיה..

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

אם התכוונת שבתמונה שלי זה תאילנד...אז זה בכינרת!:-P:-P

איך שאתה אומר זה נישמע טוב בהצלחה לך!

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אם איזה דבק בדיוק הדבקת את הממברנה?

עד כמה שהבנתי יש דבק מיוחד לתיקוני רמקולים אבל אין לי מושג איזה ואם זה נכון בכלל.

בכל מקרה תיקח בחשבון שאפילו דבק יכול לשנות את התוצאה של הסאב. (זניח - מאוד זניח)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התכוונתי השעון מתאילנד...

כינרת גם טוב כל עוד זה לא באוהל שבשש בבוקר אתה מרגיש שעושים לך צביעה בתנור רק בלי צבע :lol:

זה הודבק עם דבק מגע.. הדבק שהם שמו כמו שכתבתי בהודעה קודמת הוא לדעתי דבק שלוש שניות סטנדרתי..

אין חשיבות לדבק הסאב נותן עבודה בדיוק כמו לפני כן..

התפקיד של הדבק היה לכסות את ההלחמות (סוג של אבטחה) ולתת לזה צורה נורמלית, הממברנה עצמה לא נותחה רק גירדתי את הדבק המקורי על מנת להגיע אל חיבורי תחילת הסליל ולבצע בהם את ההלחמה של החוט המגשר החדש

אין שום הבדל בסאונד, אולי ואני אומר א-ו-ל-י יש סיכוי קטן עד קלוש שהחוטים שהעברתי נוגעים בממברנה (למרות שהם קצרים כמה שאפשר בתחום תנועת הסאב) בזמן העבודה של הוופר..

אבל- אי אפשר לשמוע את זה גם אם מאוד מאוד מאוד רוצים

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

מה זה משנה אוהל בתיאלנד או אוהל בכנרת - בשני המקרים אתה מוקף ביתושים וזרים :-P:-P:-P

העיקר שהסאב עובד ואתה מורצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...