Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3924331,00.html

פשוט איום ונורא !

שימו לב,הבחור עוד הגדיל לעשות והשאיר בזירת הארוע צילום ת"ז שלו ובו טען " אני חולה נפש".

השאלה היחידה שנשאלת היא :" איך אפשר "?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אי אפשר.

בכל פעם שקוראים דבר כזה אני לא יכול שלא לחשוב על הילדים שלי. אי אפשר ךהבין מעשה כזה או את רמת האי שפיות של אדם כזה. הבעיה היחידה שבגלל שהוא לא שפוי, יש סיכוי שהוא לא יהיה כשיר לעמוד לדין ו/או יצא רק עם עונש קל. מה שבאמת צריך לעשות לאדם כזה זה או מאסר לכל החיים או - ועדיף - עונש מוות.

פורסם

עכשיו פסיכיאטרים מפה ומשם יקבעו החלטות לא חד משמעיות והוא יאושפז להרבה זמן.

אני אומר, תנו לו 10 שניות בחצר בית הסוהר כמו שנתנו לאסף גולדרינג ושיסיים את זה. וזהו.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
עכשיו פסיכיאטרים מפה ומשם יקבעו החלטות לא חד משמעיות והוא יאושפז להרבה זמן.

אני אומר, תנו לו 10 שניות בחצר בית הסוהר כמו שנתנו לאסף גולדרינג ושיסיים את זה. וזהו.

+1

החיים שלו כבר לא שווים הרבה.

אגב, ממש לא בטוח שיקבעו שהוא לא שפוי. הוא חייב להיות באמצע התקף פסיכוטי בשביל זה, מהמעט שאני מכיר מי שבאמצע התקף לא כותב הסברים תוך כדי.

צביקי.

פורסם

אפשאר לדעת למה אין עונש מוות לאנשים האלה שעושים כאלה מעשים איומים?

למה בארצות הברית כן ופה לא?

יכול להיות שעונש כזה ימנע מקרים כאלה בעתיד

• תוכן חדש...