Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כבר פירסמתי בעבר לגבי הרכב הנ"ל

הרכב עבר 120K ק"מ כאשר ב42K הוחלף גיר DSG לאחרונה היתה בעיה שכאשר מאיטים ממש בעצירה שהגיר משלב לראשון יש נקישה קלה ומרגישים שהילוכים לא יורדים בקלות, בנוסף הורגשה החלקה קלה בין הילוך 2 ל3

כאשר הכנסנו את הרכב למוסך החברה הם קבעו כי צריך לשלוח את הגיר לשיפוץ במסגרת האחריות, שהבאתי להם את הרכב אחרי כמה שעות התקשרו מהמוסך וטענו שקיבלו "הוראה מגרמניה שצריך להחליף שמן גיר וזה יפתור את הבעיה, לאחר בירורים עם מוסכים אחרים שמתמחים בגירים כולם טענו חד משמעית ששמן גיר לא יעזור במקרה הזה, נתנו אישור לצמפיון להחליף שמן גיר בעלות של 1200 שח, אולי הגיר פחות מחליק אבל הנקישה בהורדת הילוכים לא נעלמה המוסך מצידו טען שזה רגיל לחלוטין לגיר הזה, ביום ראשון הלכתי לקבל חוות דעת ממכון גירים מוכר הוא קבע שיש להחליף מוח- פנינו לצמפיון ואז הבוחן שבדק את הרכב רק שבוע לפני זה טען גם שצריך להחליף מוח בעלות של 9000 שח רק לחלק! הרכב באחריות עד היום לכן לא שילמתי על התיקון אבל המוסך דרש שאני ישלם על שמן גיר חדש שהוחלף רק לפני שבוע וחצי!!! בסוף שלמנו 350 שח על השמן, את הרכב הוצאתי מהמוסך בשעת הסגירה שנסעתי ברכב עדין מרגישים שהגיר לא מתפקד חלק, ופה מתחילה הבעיה כי היום (20.7) נגמרה לי האחריות, כמובן שהכל רשום במחשב שלהם ואני מתכוין ללכת איתם ראש בראש,

אשמח לעזרה גם בהכוונה לתקלה בגיר וגם להתנהלות מול המוסך!

תודה

פורסם

רק לי נשמע שהם רצו לנפנף אותך עד גמר האחריות?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...