Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוסר השקעה של האתרים הישראלים באבטחת מידע מוכיחה את עצמה.

בעזרת SQL INJECTION פשוט מאוד וגם לאחר שהתריאו למנהלי האתר (אני אישית) על פרצות באתר שלהם, הצליחו הטורקים לפרוץ לאתר הומלס...

אין שום קשר לPAYPAL, פשוט רוב הסיכויים (כמו גולש טוב) שהסיסמה שלכם לאתר\פורום מסוים באינטרנט זהה לסיסמה שלכם בPAYPAL, כך שהטורקים הדגימו בפורום שלהם שהם נכנסו לכמה פייפלים של ישראלים.

אגב לכל מי שלא מבין במחשבים, מדובר בהאקרים ברמה הכי נמוכה שיש. אין להם שום הצלחה\חולשה שהם פרסמו אלא שימוש חוזר בשיטות ישנות וידועות. זו תעודת עניות לבעלי אתרים ישראלים שלא משקיעים שקל באבטחת מידע...

כל מי שהיה רשום בHOMELESS.CO.IL צריך לשנות מיידית את כל הסיסמאות שלו (למייל, פורומים אחרים, MSN, אתרי תשלומים וכו') - במידה והסיסמה בהומלס זהה לסיסמה במקום אחר.

פורסם

כל מי שהיה רשום בHOMELESS.CO.IL צריך לשנות מיידית את כל הסיסמאות שלו (למייל, פורומים אחרים, MSN, אתרי תשלומים וכו').

אתה מתכוון רק אם הסיסמאות לשאר האתרים זהות, נכון? כי להומלס יש לי סיסמה שאני לא משתמש בה בשום מקום אחר.

פורסם
אתה מתכוון רק אם הסיסמאות לשאר האתרים זהות, נכון? כי להומלס יש לי סיסמה שאני לא משתמש בה בשום מקום אחר.

אם כך אז אין לך מה לדאוג.

בכל אופן, אם תרצה להמשיך להשתמש בהומלס תשנה שם את הסיסמה.

פורסם

בכלל, זו שערוריה שאתרים מרשים לעצמם לשמור את הסיסמאות של המשתמשים כ-Plain Text בבסיס הנתונים, ולא לנקוט באמצעי אבטחה בסיסי ביותר כגון שמירת ה-Hash של הסיסמה בלבד (או שימוש ב-Salt)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
כל הכבוד לארז וולף!

בהחלט! בחור משכמו ומעלה! (ברצינות)

רק שמישהו יגיד לכל העיתונאים להפסיק להתקשר אלי ולשאול אותי אם אני הוא אותו ארז וולף מWECMS!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...