Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלכות כדורגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמאמר המשורר, כמו שככה צחקתי, לא בכיתי שנים!

תהנו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל הטור פשוט אדיר! אבל נראה שהוא שמיועד בעיקר לכאלה ששנו ופירשו, מסתבר שהשאר פשוט לא יבינו את מקור הציטוטים והשפה המיוחדת ומה בכלל רוצים מהם..

פורסם

לא כולנו עברנו באיזה שלב בחיים שיעורי תושב"ע עם בבא קמה ובבא מציא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא כולנו עברנו באיזה שלב בחיים שיעורי תושב"ע עם בבא קמה ובבא מציא?

*בבא קמא *בבא מציעא

צריך לדייק בעובדות.

בבא

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

פורסם

בשנים האחרונות כל יום עצמאות וגם בחגים ותיקים יותר עוברים במיילים כל מיני יעני גמרות מושקעות יותר ופחות שמגדירות יעני הלכות לגבי מנגל , תחפושות סופר מן וכו'.

ככל שהן יותר מושקעות הן מיועדות יותר לציבור ששנה ופירש, כולל תרגום בכתב רש"י שדן בחומרה על סוג הגחלים בתוך דף שנראה ממש כמו גמרא.

אגב יש לו שם כמה טורים משעשעים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אחד החזקים שלו. מה שמדהים אותי הוא הציטוט המדויק מהמקורות,

לפעמים הוא משנה מילה אחת בלבד ולפעמים לא משנה כלום,

יחי הקונטעקסט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמעט באותו נושא- היום, לגמרי במקרה, קראתי את הטור של רונן דורפן ב"ישראל היום" (מדור דעות).

לרגע היה נדמה לי כאילו הוא ישב על הספה לידי בזמן צפייה במשחק כדורגל.

כמה הבהרות:

• אני רחוק מלהיות חובב כדורגל, או מבין בתחום (עם זאת, ראיתי כמה דקות משחק-לפעמים מחצית שלמה-במונדיאל הנוכחי).
  • אני לא נוהג בפולו.
  • נוכחתי במשחק הוקי-קרח אחד בחיי (של הניו-יורק ריינג'רס, במדיסון סקוור גארדן, לפני שנתיים) ונהנתי מהחוויה.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...