Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

אני סטודנטית שמחפשת רכב חסכוני ואמין עד 35000 ש"ח.

אני מתלבטת בין רכב חדש יחסית שעומד בתקציב כמו יונדאי אקסנט או שברולט אוואו שנת 2004/5

או רכב שהוא קצת יותר ישן כמו דיהטסו טיריוס או טויוטה יאריס 2001.

מה עדיף? אני לא ממש מבינה ברכבים חשוב לי שהרכב לא יהיה כל יומים במוסך ושצריכת הדלק שלו לא תיהיה גדולה.

אני אשמח לשמוע על רכבים אחרים שעונים על הדרישות.

תודה מראש!

פורסם

בתקציב שלך אפשר לקנות גם חדש (יחסית) וגם טוב. למשל פיאט פונטו ופיז'ו 206, שתי מכוניות צעירות עם רמת אמינות טובה ותצרוכת דלק נמוכה.

את השברולט אביאו לא כדאי לקנות בשום תקציב, האקסנט מעט יותר טובה - אבל עדיין עדיפות מכוניות סופר-מיני כמו קליאו, 206 ופונטו. היאריס מצוינת,

אבל כפי ששמת לב בעצמך - מקבלים במחיר הזה ענתיקה של ממש...

פורסם

מה הק"מ הממוצע לשנה? אופי נסיעות -יותר עירוני? בינעירוני?

האם יש משפחה? ילדים? או שמספיק סופר מיני?

האם חובה אוטומט? או שגיר ידני גם טוב לך? האם צפויה לנסוע בפקקים הרבה?

פורסם

כפי שנאמר (גם אם לא במפורש), אין שום הצדקה לקנות במחיר הזה יאריס משנת יצור 01, כאשר את יכולה לקנות פונטו או 206 משנים הרבה יותר מתקדמות ולהנות מרכב יותר מודרני, בטיחותי, מאובזר ואפילו ברמת אמינות זהה (כן, כן). ותחסכי לי את ההסברים על האמינות המופלאה של היאריס, אין הצדקה לקנות רכב סופר מיני עממי ונפוץ במחיר הזה, פשוט אין.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

מצטער שאני נדחף כל פעם(כי יש לי פנדה :roll:) אבל בהחלט הייתי מכניס את הפיאט פנדה לאופציות... שנת 2005 מפרטית או 2006 מליסינג או השכרה.

פורסם

אנחנו זוג צעיר ללא ילדים גרים במרכז ונוסעים בין פעם לפעמיים בחודש לרמת הגולן ולירושלים (להורים) לכן אנחנו צריכים לפחות מנוע 1300 אם לא יותר (לכל העליות).. אין לנו בעיה עם רכבים קטנים אבל אז הם צריכים להיות נוחים.

ולגבי מכוניות צרפתיות אנחנו מעדיפים שלא - סוף סוף מכרנו את הרנו קליאו שעשה יותר מידי בעיות.. שהיה אגב הילוכים אבל אנחנו מעדיפים להשתדרג לאוטומט אבל לא בגלל זה נפסול רכב..

פורסם

פיאט פונטו היא אופציה טובה לצרכים שלכם. יש ידניות ויש אוטומטיות ושתיהן יכולות להיכנס לתקציב שהגדרתם.

את האוואו והטריוס תעזבו בצד. האוואו פשוט לא טובה, הטריוס הוא ג'יפון פוזה עירוני שלא יתן לכם יותר מידי ולא ממש מתאים לצרכים שלכם.

רוצים עוד אופציות?

יאריס 2001 היא אופציה טובה, חסכונית ואמינה אבל יקרה יחסית לשנתון שלה.

פיג'ו 206, למרות שבשנתונים שנכנסים לתקציב שלכם הגיר הידני עדיף.

דייהטסו סיריון, 1300 סמ"ק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...