Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העברת בעלות על רכב שהורד מהכביש עקב תאונה אפשרי?

נניח ויש רכב שהורד מהכביש עקב תאונה ואני מעונין לקנות אותו. ולמכור את המנוע שלו.

יש אופציה להעביר את הרכב על שמי? או להוציא שטר מכר למנוע?

עשיתי חיפוש ולא ממש עזר.

תודה

שחר

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

רכב שהורד מהכביש ורשיונו בוטל אינו רכב, הוא ברזל/פלסטיק וכד'.

לא ניתן לבצע העברת בעלות לברזל/פלסטיק וכד'.

לגבי מנוע - יש שטר מכר למנוע - השטר הזה מכיל את פרטי הרכב שממנו פורק המנוע, פרטי הרכב שעליו הורכב המנוע ואת פרטי בעל המקצוע שביצע זאת.

מכאן עולה שאדם פרטי לא יכול לחתום על טופס כזה, אם אינו בעל מקצוע מוסמך.

shtar_piruk_mrehevacher.jpg

manoa_sachar.jpg

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה על התשובה.

לגבי המנוע לא כל כך ברור לי.

אני אסביר את עצמי. המנוע כרגע מורכב על הרכב שעבר תאונה. זה המנוע המקורי של הרכב.

אני מעונין לקנות את הרכב הזה ובבוא הזמן לתת לבעל מקצוע להעביר את המנוע מהרכב הזה לרכב אחר.

בטח צריך איזה שהוא אישור שהמנוע לא גנוב ? איך אני אוכיח שזה שייך לי וזה לא גנוב.

אם הרכב על שם אחר בכלל?

מה אתה היית עושה במקומי?

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

• תוכן חדש...