Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי שלום אני מקווה שהפעם הכותרת שלי תקינה ,

לפני כמה זמן ההתזה של המים הפסיקה לפעול , המגבים עובדים אבל כאילו בקושי יוצא מים המים יוצאים טיפה אבל לא מגיע אפילו להתחלת השמשה .

אז היום ניסיתי להכניס מחט לתוך החור שיוצא ממנו מים לבדוק אם יש שם אבק אז הכנסתי טיפה וניסיתי לא עובד .

פתחתי את המכסה מנוע ראיתי שצינור אחד טיפה משוחרר הכנסתי וחיזקתי את שניהם ולא עובד עדיין .

אז רציתי את דעתכם מה אפשר לעשות ?

אני גר בקרית מוצקין אם יש מישהו כאן באיזור שרק יכול לבדוק לי את זה .

אוקיי בעיה שניה זה אמא שלי אומרת שברגע שהיא לוחצת על הברקס די חזק אז היא שומעת רעש ,

באוטו שלי אני זוכר שיש מערכת ABS והבנתי שאם לוחצים חזק על הברקס אז זה אמור לעשות טיפה רעש מה אתם אומרים זה בגלל ה ABS או בגלל משהו אחר ? .

תודה לעוזרים ניסיתי להסביר כמה שאני יכול יותר ברור אם יש שאלות אפשר לשאול ואני אענה .

פורסם
נו בחיאת ,

תראה אני ביקשתי עזרה אם אין לך משהו אחר לעשות חוץ מלרשום לי נו בחיאת במקום לעזור אז אני מעדיף שתרשום את זה למישהו אחר ...

פורסם

לפני כמה זמן ההתזה של המים הפסיקה לפעול , המגבים עובדים אבל כאילו בקושי יוצא מים המים יוצאים טיפה אבל לא מגיע אפילו להתחלת השמשה .

אז היום ניסיתי להכניס מחט לתוך החור שיוצא ממנו מים לבדוק אם יש שם אבק אז הכנסתי טיפה וניסיתי לא עובד .

פתחתי את המכסה מנוע ראיתי שצינור אחד טיפה משוחרר הכנסתי וחיזקתי את שניהם ולא עובד עדיין .

אוקיי בעיה שניה זה אמא שלי אומרת שברגע שהיא לוחצת על הברקס די חזק אז היא שומעת רעש ,

באוטו שלי אני זוכר שיש מערכת ABS והבנתי שאם לוחצים חזק על הברקס אז זה אמור לעשות טיפה רעש מה אתם אומרים זה בגלל ה ABS או בגלל משהו אחר ? .

תודה לעוזרים ניסיתי להסביר כמה שאני יכול יותר ברור אם יש שאלות אפשר לשאול ואני אענה .

הכותרת שלך עדיין לא תקינה .

HONDA CIVIC LS

פורסם

לגבי המתזים תנסה להוציא את הצינור ולנשוף פנימה ( לכיוון המתזים ולא לכיוון המשאבה ) ותראה אם יש מעבר או שסתום , אם יש מעבר אז יכול להיות שיש בעיה במשאבה ( אמנם נשמע הזוי אם לא אבל אני מקווה שבדקת שיש מים במיכל המתזים) .

לגבי הברקסים אם זה רעש חריקה/שריקה כנראה מדובר ברפידות גמורות . הרעש של ה ABS שדברת עליו הוא לא לפי עוצמת הלחיצה אלה כאשר הגלגלים נכנסים לנעילה ה ABS נכנס לעבודה ונשמע כמו דפיקות (אי אפשר להתבלבל) בכל אופן אם יש רעש בברקסים הכי טוב שתכנס למוסך .

פורסם
הכותרת שלך עדיין לא תקינה .

אז תוכל להסביר לי איך אמורה להראות הכותרת ?

לגבי המתזים תנסה להוציא את הצינור ולנשוף פנימה ( לכיוון המתזים ולא לכיוון המשאבה ) ותראה אם יש מעבר או שסתום , אם יש מעבר אז יכול להיות שיש בעיה במשאבה ( אמנם נשמע הזוי אם לא אבל אני מקווה שבדקת שיש מים במיכל המתזים) .

לגבי הברקסים אם זה רעש חריקה/שריקה כנראה מדובר ברפידות גמורות . הרעש של ה ABS שדברת עליו הוא לא לפי עוצמת הלחיצה אלה כאשר הגלגלים נכנסים לנעילה ה ABS נכנס לעבודה ונשמע כמו דפיקות (אי אפשר להתבלבל) בכל אופן אם יש רעש בברקסים הכי טוב שתכנס למוסך .

אוקיי אני אנסה את זה ,

כן אני אקח אותו למוסך שיבדקו את זה נראלי שהבלמים שלי די גמורים כנראה .

בקשר למים קניתי שתי בקבוקים חדשים של מים למתזים אז זה לא בעיה של מים כנראה הצינור סתום .

פורסם

לא ציינת את סוג הרכב ואת שנת ייצורו , בכדי לדעת באיזה מערכת בלמים מדובר !!!

אתה חייב לוהסיף את זה לכותרת , על מנת לקבל תשובות מדויקות ולעניין .

HONDA CIVIC LS

פורסם
לא ציינת את סוג הרכב ואת שנת ייצורו , בכדי לדעת באיזה מערכת בלמים מדובר !!!

אתה חייב לוהסיף את זה לכותרת , על מנת לקבל תשובות מדויקות ולעניין .

אוקיי לפעם הבאה אני אדע תודה , ניסיתי לערוך כאן אבל אין כאן שום כפתור לעריכה אז ככה שאני לא מצליח לערוך את הכותרת .

יש לי PEGO 307 שנת 2003 .

פורסם

1. תמלא מים במיכל (אמרת שכבר עשית את זה).

2. תפרק את המתזים ותנשוף דרך הפיה - אם האוויר עומד ומרגיש תקוע, יש לך סתימה.

3. אם לא, תעביר את האוטו למצב של סוויץ' פתוח ותנסה להשפריץ מים - אם הרעש מהמשאבה נשמע ממש עמום ולא כפי שצריך להיות, אז יש לך תקלה במנגנון המשאבה.

• תוכן חדש...