Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רפליקת הראלי מאיטליה של שנות ה-80 זכתה בתואר ההוט-האצ' של כל הזמנים מטעם מגזין 'אוטוקאר'. פיג'ו 205 GTi במקום השני

היו ימים בהם למונח הוט-האצ' הייתה משמעות אמיתית. לא סתם מכוניות ספורט, אלא מכונות נהיגה מהסוג שיוצר יחסי אהבה-שנאה ללא פשרות. טכנולוגיות בסיסיות יחסית לאלקטרוניקה של היום, בלי מסרסי הנאה כמו בקרות יציבות והגה חשמלי והגם שהכוח היה נחות יותר, המשקל היה קליל כך שלמעשה לא הייתה עם זה כל בעייה מוחשית ובכלל, לא המהירות משחקת כאן תפקיד.

מתוך ערגה לאותם ימים, מגזין 'אוטוקאר' הבריטי ערך סקר שביקש להכתיר אחת ולתמיד את ההאצ'בק החמה של כל הזמנים. כ-3,500 מגולשי האתר הצביעו וקבעו שלנצ'יה דלתא HF אינטגרלה היא זו שראויה לתואר המלכה. למען הדיוק נספר כי 14.3 אחוזים הצביעו עבור המכונית החמה ביותר בשנות ה-80. פיג'ו 205 GTi, שהצליחה מאוד בישראל במחצית השנייה של שנות ה-80 ותחילת ה-90, מסתפקת בסגנות עם 7.9 אחוזים מהקולות ושלישית מדורגת פורד אסקורט RS בדורה הראשון עם 7.7 אחוזים.

http://cars.walla.co.il/?w=/4713/1684606

4nnvenzjzizh.jpg

02dnhnmmnmwr.jpg

m2tjgoktnq3d.jpg

פורסם

אני עדיין זוכר את המחיר שלה בארץ כשנימכרה חדשה מהסוכנות, אם אני לא טועה: 100,000 שקלים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בארץ ה-205 צריכה להיות מקום ראשון.

אם מתיחסים למחירים שהם נמכרו בארץ, וכמובן לכמות שנימכרו ה-205 מנצחת בגדול.

כי היא גם רכב ספורט מעולה וגם במחיר נגיש לקהל היעד.

היום למצוא דלתא אינטגרלה בארץ זה דבר נדיר.

פורסם

מכונית על בתחפושת , רכב מדהים בהחלט.

אני זוכר כמה התפללתי לזכות ברכב בהגרלת אוטו אי שם בשנות ה 90..

בחירה מוצדקת ללא ספק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מצטער להיות הורס מסיבות, אך שתי הערות:

1. לא יכול כל כך להסכים עם זה:

היו ימים בהם למונח הוט-האצ' הייתה משמעות אמיתית. לא סתם מכוניות ספורט, אלא מכונות נהיגה מהסוג שיוצר יחסי אהבה-שנאה ללא פשרות. טכנולוגיות בסיסיות יחסית לאלקטרוניקה של היום, בלי מסרסי הנאה כמו בקרות יציבות והגה חשמלי והגם שהכוח היה נחות יותר, המשקל היה קליל כך שלמעשה לא הייתה עם זה כל בעייה מוחשית ובכלל, לא המהירות משחקת כאן תפקיד

ההוט-האצ'ים של אז התייחסו לסדרתיות עליהן התבססו באותו האופן שבו מתייחסות ההוט-האצ'ים של היום למשפחתיות הסטנדרטיות שמשמשות להן בסיס. פשוט העידן אחר והדגשים אחרים. גם עיקר הטכנולוגיה או אותם "מסרסי הנאה" חלחלו קודם כל, כמו שזה בד"כ, לדגמי הספורט והיוקרה ורק לאחר מכן לדגמי העמך. זה נורמלי, ככה זה בטבע (וגם בתעשיית הרכב).

2. הדלתא אינטגרלה, לדעתי, חורגת מהמונח "הוט האצ'" ונמצאת לכל הפחות רמה מעליו. זוהי רפליקת ראלי לכל דבר ואת נישת ההוט האצ' מילאו הגרסאות החמות האחרות של הדלתא, גרסאות הנעה קדמית בלבד. יפה שהיא זוכה לכבוד, מגיע לה and then some, אבל לדעתי, לא כהוט האצ' אלא כרפליקה באותו הסגנון של ה-M3 E30, סיירה קוזוורת' וכו'.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני עדיין זוכר את המחיר שלה בארץ כשנימכרה חדשה מהסוכנות, אם אני לא טועה: 100,000 שקלים.

זה היה כמעט 130 בימים שאלפא 33 1.7 אינג'קטור עלתה משהוא כמו 50 אלף שקל.

אני הכרתי (לא באופן אישי) שני אנשים שהיו להם רכבים כאלה. הבן של עזר ויצמן ובן של קבלן ברנוביץ'.

שניהם נהרגו שתאונות דרכים דומני.

זה היה רכב מטורף שגבה הרבה מאוד קורבנות כי כמו הפורשה של אותם ימים ושאר מכוניות חזקות לא היה בטיחוטי ולא היה סולח על טעויות.

אני לא חושב שיש מקום לנוסטלגיות מיותרות על כלי הזה.

פורסם

הסיירה לא שקלה פי 2 אלא 300 ק"ג יותר.

בנוסף, הסיירה לא ניכנסת להשוואה כי היא מישפחתית בגודל מלא.

הדלתא אינטגרלה זכתה בתואר בצדק רב - היא שילבה ביצועים מעולים והתנהגות כביש ברמה גבוהה מאד, וכל זאת מבלי לאבד מיתרון הפרקטיות שלה.

ובנוסף, בניגוד לכל בנות דורה, האינטגרלה מרשימה, מהנה ומבצעת היטב גם בקנה מידה של זמננו, וזה ללא ספק גדול הישגיה.

חבר, שדעתו נחשבת, עליי לפחות, שנהג באינטגרלה, טוען שההיגוי שלה עדיף בהרבה על זה של האימפרזה WRX, נוחות הנסיעה עדיפה בהרבה שלא על חשבון התקשורת עם הנהג ובלמיה טובים יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן 300 ק"ג אבל ביחס משקל\ הספק אני לרגע לא חושב שהסיירה עדיפה [למרות שהיא כייפית ומדהימה].

לגבי ההסבר של החבר שלך, כבר נאמר מפי גדולים ממני שלרוב הרכבים של פעם היה הרבה יותר אופי ורגש לפני שכל המחשבים, אמצעי המיגון והבטיחות נכנסו לתמונה ,גם מאותו היצרן ,ראה את המבחן בטופ גיר שמשווה בין הגולף GTI של פעם לזאת של היום, שאומנם יש לה 250 כ"ס אבל גם שוקלת יותר ודי מנתקת את הנהג מהכביש.

וכל אחד אחר שיצא לו לנהוג על ספורטיבית כמו של פעם יודע על מה הם מדברים.

מעניין היום חוץ ממורגן מי עדיין מייצר רכבים כאלה .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני מסכים עם רומן, האינטגרלה פשוט לא באותה הקטגוריה של ה205 או של הגולף.

אם נקביל זאת לימינו אנו, מדובר בהשוואה בין איבו לקליאו ספורט.

אבל אין ספק שמגיע לה המון כבוד, אני בחרתי ב205 GTI.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...