Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הרדיו דיסק הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595655

אני מתלבט אם להחליף אותו, או שלהשאיר ולהוסיף מגבר(יש לי רמקולים מאחורה 60W RMS)

מה אתם אומרים להשאיר אותו הוא סבבה? חשבתי להשקיע את הכסף יותר לכיוון של רמקולים או מגבר .

מה שחשבתי להחליף אותו זה לפנסונק:

פנסוניק

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733107

או לפיונר

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691638

פורסם

אם תחליף פאנל לא יהיה שיפור רציני אם בכלל.

תשקיע בקומפוננט איכותי,ורק אז שיהיה לך כסף תוסיף מגבר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

1.אז אתה אומר להשאיר את הרדיו דיסק ולא להחליף לאחד הרדיו דיסקים שהבאתי למעלה?

2. להשקיע את הכסף בקומפוננט 6X9 מאחור חדשים במקום ה60W RMS שיש לי באוטו עכשיו ואחרי זה בהמשך להוסיף מגבר?

3.איך הרדיו דיסק בסדר?

עכשיו אני מגביר ברדיו דיסק אני מגיע ל17 בעוצמה והאיכות מגעילה!

פורסם

1. HU חדש יתן לך שיפור מזערי בסאונד, לכן בינתיים עדיף שתשאר אם מה שיש לך.

2. אכן מומלץ להשקיע בקומפוננט ובהמשך להוסיף מגבר, על הדרך קומפוננט שווה רמקולים קדמיים, 6X9 זה קוקסיאלים, רמקולים אחוריים ובדרך כלל זה רכיב שמחליפים אחרון.

3. לא מקיר את הרדיו דיסק אבל מעמין שהוא בסדר פחות או יותר, לגבי העוצמה כול הרדיו דיסקים בשוק זה +- 2 וואט ולכן גם אם תחליף לאחר זה לא ישנה כלום מהבחינה הזו.

תרשום תקציב ונוכל לעזור לך לבחור רכיבים.

אודי A4

דימה.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

הקומפוננט שלי עכשיו באוטו(בדלתות מקדימה) הוא של האוטו מקורי מהחברה מאזדה לאנטיס 323 2002 ומאחורה יש 6X9 60 RMS חשבתי להוריד בנתיים את הקדמיים ולהשים מגבר. ואז בהמשך להוסיף קומפננט.

חברה שלי עשה אותו דבר אם אותם רמקולים ושמעו אצלו ממש טוב.

אז מה אתה אומר שווה לעשות את זה?

והתקציב שלי לרמקולים הוא 500 ש"ח ולמגבר 500 ש"ח (ואם צריך להוסיף עוד קצת בשביל מגבר מעולה אז אני מוכן לחרוג ב100)

פורסם

אם אתה מחפש איכות אז מומלץ להתקין מגבר, סאב, קומפוננט , רמקולים אחוריים 6X9 זה יותר נזק מאשר תועלת לאיכות.

בדרך כלל רמקוליים אחורים במערכות איכותיות קיימים רק בשביל סאונד הקפי , לכן גם אין צורך להגביר אותם עי מגבר, ההגברה של הHU מספיקה בהחלט, בסך הכולל זה רכיב אופציונלי והרבה מעוד מחברי הפורם נוסעים בלי רמקולים אחוריים.

בתקציב הנל תוכל לקנות את המורל פולס\טמפו , ומגבר GBL 60.4\2.

או שתוכל ללכת על קומפוננט דוטק של מורל ובהמשך להוסיף מגבר.

או שתוכל ללכת על יד שניה ואז יש סיכוי טוב שתוכל למצוא את הדוטק ו מגבר בסיגנון של GBL 1004.

במקרה שתחליט להתקין מגבר 4 ערוצים אתה תוכל להגביר לבנתיים גם את הקדמיים וגם את האחוריים , בהמשך תוכל להוריד את ההגברה מהאחוריים ולהוסיף סאב.

שים לב שיש מחיר להתקנה והוא לא זול, אם תוכל להתקין לבד זה יכול לחסוך לא קצת.

אודי A4

דימה.

פורסם

אצל חבר שלי מותקן מגבר שמחובר רק לקומפוננט והרמקולים האחוריים פועלים רק שהוא שומע רדיו.. גם אני יעשה את זה כשאני אקנה מגבר זה הרבה יותר טוב לפי מה ששמעתי ותאמין לי שאפשר אלה שישבו מאחורה ישמעו מצוין אם יהיה מגבר וקומפוננט טובים

פורסם
1. HU חדש יתן לך שיפור מזערי בסאונד, לכן בינתיים עדיף שתשאר אם מה שיש לך.

2. אכן מומלץ להשקיע בקומפוננט ובהמשך להוסיף מגבר, על הדרך קומפוננט שווה רמקולים קדמיים, 6X9 זה קוקסיאלים, רמקולים אחוריים ובדרך כלל זה רכיב שמחליפים אחרון.

3. לא מקיר את הרדיו דיסק אבל מעמין שהוא בסדר פחות או יותר, לגבי העוצמה כול הרדיו דיסקים בשוק זה +- 2 וואט ולכן גם אם תחליף לאחר זה לא ישנה כלום מהבחינה הזו.

תרשום תקציב ונוכל לעזור לך לבחור רכיבים.

יש גם סטים של קומפוננטים שהם 6X9

בשיפוצים...

פורסם

אז רגע נראה לי שלמזדה לאנטיס 323 2002 מקדימה זה 6.5" קומפוננט לא?

איזה קומפוננט 6.5 ומגבר אתם ממליצים לי?

ועוד שאלה על הדרך:

אם אני שם קומפוננט מקדימה של חברה אחת ומאחורה מתחת לשמשה רמקולים של חברה אחרת זה לא טוב? הצלילים שונים בין שני הרמקולים?

פורסם

חברים המושג קומפוננט שווה לסט רמקולים המורכב משלוש רכיבים ויותר 2 רמקולים וופר,טויטר וקרוסאובר.

אכן סט קומפוננט יכול לכלול רמקול וופר בגודל 6X9 אינצ' אבל זה נדיר מעוד.

במזדה לנטיס שנת 2002 יש חורים בגודל 5X7 אינצ' מקדימה לכן יש לבנות טבעת מעץ שתקטין את החורים ל6.5 אינצ'.

אין בעיה שהרמקולים יהיו מחברות שונות.

edbd לחבר שלך יש בעיה בחיבורים\הגדרות אם הוא שומע את האחוריים רק במצב רדיו.

Simon30 תבחר באיזה דרך אתה רוצה ללכת, יד שניה\מגבר+קומפוננט חדש\רק קומפוננט או מגבר חדשים ואחרכך להוסיף רכיבים.

אם אתה לא ממהר אני ממליץ לך לבוא לאחד המפגשים של הפורום ולשמוע סטים שונים , בנוסף לקבל קצת יותר ידע לגבי מערכות שונות ורכבים שונים.

בתקציב הנל תוכל לקנות את המורל פולס\טמפו , ומגבר GBL 60.4\2.

או שתוכל ללכת על קומפוננט דוטק של מורל ובהמשך להוסיף מגבר.

או שתוכל ללכת על יד שניה ואז יש סיכוי טוב שתוכל למצוא את הדוטק ו מגבר בסיגנון של GBL 1004.

אודי A4

דימה.

פורסם

דימה אני יודע מהוא סט קומפוננט רק רציתי להבהיר שיש גם סטים של קומפוננטים שבנויים ממידוופר 6X9.

דרך אגב הם לא כלכך נדירים,יש למורל,רוקפוד,קאדנס ועוד.

בשיפוצים...

• תוכן חדש...