Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכאטרוניק הוא מוח שמפקד על סולונואידים שאחראים על הזרמה וחסימה של שמן

כך למעשה מתחלפים הילוכים וכו'

מה יכול להתקלקל בו ? שאלה יפה,

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אייל - גם על פאסאט יש רק שנתיים אחריות.איך צ'מפיון הסכימו בכלל להסתכל עליו לאחר שנתיים וחצי?

כי מי שמתקן במורשה במהלך השנתיים (ומי לא, בעצם?) מקבל "אחריות של רצון טוב" בשנה השלישית. אינני יודע מתי היא טובה ומתי לא, ויש בפורום אנשים שנאלצו לריב עם צ'מפיון כדי שיקיימו אותה. זו היתה דוגמה Live לקיום שלה. יכול להיות שזה קשור גם לכך שמדובר ברכב יחסית יקר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אחריות של רצון טוב?

לא בהכרח שאני אקבל אותה, נכון?

זאת אומרת שאם קורה משהו לרכב בשנה השלישית, אני צריך לקוות שיתנו לי אותה?

ואם לא נותנים, אז אפשר להתווכח?

פורסם
כי מי שמתקן במורשה במהלך השנתיים (ומי לא, בעצם?) מקבל "אחריות של רצון טוב" בשנה השלישית. אינני יודע מתי היא טובה ומתי לא, ויש בפורום אנשים שנאלצו לריב עם צ'מפיון כדי שיקיימו אותה. זו היתה דוגמה Live לקיום שלה. יכול להיות שזה קשור גם לכך שמדובר ברכב יחסית יקר.

הרעיון של רצון טוב זה לשיקול דעתם הבלעדי, ולפי הקריזה של הבוחן בבוקר

בין כיסוי מלא על חשבונם - ועד השתתפות של 30 אחוז מצד המוסך

כל מה שבאמצע אוכל, כמובן שבמצבים מסויימים יכול להיות גם 0 אחוז השתתפות אם הבוחן יחליט שזה שימוש אגרסיבי מידי

או בלאי טיבעי לחלוטין והגיוני

פורסם
כמה אחריות VW נותנים בארה"ב ובאירופה?

בארה"ב יש 5 שנים אחריות (אני מקוה שבזה אני לא טועה) + אחריות מורחבת על הDSG של 10 שנים!

-----

פורסם

עדיין לשני גירסאות DSG האחרונות, 6 ו7 הילוכים, של בעיות אמינות רבות, להלן לינקים:

http://www.youtube.com/watch?v=r5F0H8JWu38

וכל סרט יוביל אתכם לעוד סרטים של כאלו שאכלו אותה.

בכלל: תגגלו על DSG ובעיות, תופתעו למצוא יותר מדי הקשרים וחומר. לעניות דעתי מדובר בכשל של היצרן וחבל - יעברו כנראה עוד דור או שניים של תיבות עד שהם יתייצבו על הטכנולוגיה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
...אחריות מורחבת על הDSG של 10 שנים!

מדובר על סדרת ייצור ספציפית בין השנים 2006-2009 בדגמים של R32, Jetta, GTI, Eos, Audi TT A3.

אחריות של רצון טוב מומשה אצלי בשבוע האחרון של השנה השלישית, קיבלתי מימון מלא על שיפוץ גיר בגולף 2001 עם 40K ב-3 שנים.

ושוב להאיר את עיני אלו שלא מודעים לכך, המגבלה של שנתיים אחריות היא לא קפריזה של פולקסווגן, זה קשור לשוק האירופי וכולל חברות מוכרות כמו מרצדס, ב.מ.וו ועוד.

פורסם

בכל העולם יצרנים נותנים אחריות של חמש שנים. למה רק אצלנו זה מוגבל לשלוש??

אני חושב שיש פה איזושהי רמאות כי את האחריות אחרי הכל נותן היצרן ואם היבואן עושה טובה בצורה של "רצון טוב", הוא עדיין גובה מהיצרן אח"כ את עלויות התיקון. במידה ולא היה "רצון טוב" הוא גובה את העלויות פעמיים.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

בארה"ב הרכב מתקבל עם אחריות ל-שנתיים או 24 אלף מיל (הקודם מבינהם)

ניתן בתוספת תשלום לקבל אחריות מורחבת (זהה לחלוטין ובאותם תנאים - לא עבודה בעיניים)

ל-4 שנים או 48 אלף מיל

לרוב וב-90 אחוז מהמקרים הדילר "דוחף" לך אחריות מורחבת כבר במחיר,

כי אחרת אתה תבקש את זה ללא תוספת תשלום :)

בקשר לאחריות של רצון טוב, לא כל מה שמוכנס בהקשר של רצון טוב נספג ע"י היצרן, תתפלא לפעמים היבואן משלם את זה

בקשר ל-DSG, שים לב שבאחת התגובות כותב בחור עם גולף GTI שהיתה לו בעיה זהה, הגיר הוחלף בגיר חדש

ועכשיו זה שוב מתחיל לו

פורסם

ירון - היצרניות לא מטומטמות ולא זורקות כסף, ואם הנציג המקומי שלהן קובע (תמיד בתיאום איתן) על אחריות של שנתיים, אז

אחרי שנתיים יתכבד הנציג וישלם על תקלות בעצמו. אלא אם מדובר בתקלה מוכרת של היצרנית (Recall/Service bulletin),

או אם מתקבל אישור מיוחד מהיצרנית.

ובסופו של דבר, גם תיקון באחריות חייב תמיד לעבור אישור של היצרנית, כדי לוודא שבוצע תחת תנאי האחריות.

פורסם

עדיין יש פה תחום אפור, דוגמת יוניון מוטורס שבחלק מהמקרים החליפו מנועי טויוטה אחרי שלוש שנים ובחלק מהמקרים לאו.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אצלי בGTI הוחלף מזגן אחרי קצת יותר משנתיים, ללא עלות (כאמור רצון טוב). במהלך הבעלות שלי, לא יצא לי לעבור חוויה רעה עם צ'מפיון. אני מאמין שזה גם תלוי במוסך בו אתם מטפלים, אני מעדיף מוסך קטן יותר עם יחס אישי (תושיה) מאשר את המרכזי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

החלפה בחלק מהמקרים (כשיש אישור מהיצרנית) ואי-החלפה בשאר, בדיוק מוכיחה את מה שאני טוען...

מעבר לכך, ליוניון מוטורס יש אינטרס גדול יותר לתקן מחוץ לתקופת האחריות גם אם זה על חשבונה. פשוט כי היא יודעת מהי תדמית

אמינות וכמה היא חשובה. במקרה של צ'מפיון מוטורס, לא בטוח שהם יודעים מה הקשר בין תדמית אמינות לבין שירות.

פורסם

הסרטונים על הבעיות של הDSG פשוט מפחידים. יש שם פאסט עם 4000 קילומטר תקועה, הידית הילוכים על D והאוטו בשלו.

גם כמות הסרטים על בעיית הDSG פשוט עצוב.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...