Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כחלק מתכנון חיים חדשים, הגיע הזמן לרכוש רכב חדש.

אני חייב לציין שאני חושב על האלמרה ושבוי בקסמה מעל לשנה (אני מאוד אוהב את הצורה היפנית הסולידית).

זו לא סתם התאהבות (אני מקווה) והיא עונה על כל הדרישות שהצבתי ולכן החלטתי ללכת בכיוונה.

הספקתי לחרוש את האינטרנט והפורום בפרט, עכשיו הגיע, סוף סוף (:)), זמני לבקש להתייעץ אתכם:

1. קיימות שתי גירסאות איבזור: פרפקט וטקנה. ההבדל במחירון הוא 2000 ש"ח (לא משמעותי). האם התשובה היא כ"כ פשוטה וללכת על הטקנה?

2. האם קיימת רק צורה אחת בשנים 2005-2006 או שהיה שינוי צורה באותן שנים?

3. רמת המיזוג- אני לא מזיע מעל הממוצע, אך לא מעוניין להתפשר בעניין זה. אשמח לשמוע האם המיזוג בכיוון של להקפיא או ההפך. (רוב הנסיעות, כרגע, מתבצעות עם מזגן).

אני מודע לעובדה שרוב המכוניות הן יוצאות ליסינג/השכרה ובודדות הפרטיות, אך רק לשם אני שואף.

המטרה היא דגם 06, אך אשמח לשמוע גם דגם על 05 (שסה"כ אמור להיות אותו הדבר).

אשמח לקרוא תשובות וכל פרט שאני אוכל להשכיל ממנו, ישמח אותי.

תודה מראש.

פורסם

דיברתי עם הידיד שלי, הבעלים של אלמרה טקנה מודל 2006.

הרכב 4 שנים ללא תקלות כלל, בקרת אקלים אלקטרונית מתמודדת מצויין עם החום, גם בימים הכי חמים.

לגבי שינוי צורה איני יודע, אבל לא ראיתי שום דבר משמעותי .

בשביל 2000 ש"ח לדעתי שווה לחפש את טקנה -גם יותר סיכוי למצוא מפרטי (פרפקט היתה מיועדת לליסינג).

אם חרשת את הפורום, בטח קראת את הסקירה הזאת (וראית את ההבדלים בין אלמרה פרפקט לאלמרה טקנה):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=105335&highlight=%D7%90%D7%9C%D7%9E%D7%A8%D7%94+%D7%98%D7%A7%D7%A0%D7%94+%D7%94%D7%91%D7%93%D7%9C%D7%99%D7%9D

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל, אני מאוד מעריך את הפנייה שלך לחברך והתעניינות. אז קודם כל, תודה.

"גירסאת הליסינג" היא אכן פרפקט וכמעט ואין אחת בעלת עבר פרטי בלבד. היתרון היחידי שאני מוצא בה הוא שהרדיו דיסק לא מובנה ולכן ניתן להרכיב כל מערכת שחפצים בה.

את הסקירה, שצרפת בקישור הנ"ל, קראתי ועוד איך ! לצערי, המשתמש כבר לא כותב בפורום והוא לא השאיר פרטים, ע"מ לנסות ליצור עמו קשר (לפי צורת הכתיבה שלו, הוא ממש היה סוגר לי את כל הפערים).

יצא לי לראות כמה וכמה מכוניות מדגם אלמרה ויכול להיות שזה רק אני, אבל הבחנתי באיזשהו שינוי בצורה שלהן ולכן זה עדיין מסקרן אותי.

אשמח לכל מידע נוסף שיש לכם להציע,

תודה מראש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

המכונית נרכשה היום, אך לא זו הסיבה להקפצת הנושא.

במשך המון זמן חיפשתי אחר הרכב וכל מה שיש באתר פה הוא אשכול אחד כבד של ויכוחים ומשתמש לא פעיל יותר.

במידה ומישהו מחפש אחר כזה רכב ומבקש הכוונה/ עזרה - אני פה.

( נכתב למקרה שמשהו יערוך חיפוש אחר הרכב בפורום).

ניתן לנעול ותודה.

• תוכן חדש...