Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות פולקסוואגן פאסט 2007 קומפורטליין בנזין. לאוטו שמצאתי יש 50000 קילומטר, המחיר שלה הוא המחירון. האם כדאי לקנות?? האם לאוטו יש בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת?? האם האוטו טוב וישרת אותי?? האם הוא אמין?? לגבי עלות האחזקה זה לא מפריע לי אני יודע שלפאסט יש עלות אחזקה יקרה.

תודה לעונים...

פורסם

מדובר בפאסאט מדגם בנזין.

האם שווה לקנות אותה?? האם היא עושה בעיות שאני צריך לדעת עליהם?? האם הוא אמין??

פורסם

אתה שוקל לקנות רק את הפאסאט? בדקת את המתחרות? מה אתה מחפש מהרכב? (נוחות אמינות ו...?).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני שוקל עכשיו כמה מכוניות אבל מה שעולה לי לראש זה או פאסט 2007 בנזין, סובארו B4 2008 זהו. ואני רוצה לדעת איזה מכונית תשרת אותי יותר טוב, בלי אחזקה עזבו את האחזקה. איזה מכונת הסיכוי שתתקלקל גבוה יותר?? איזה מכונית אמינה יותר וטובה יותר??

פורסם

יש לי פאסאט קומפורטליין בנזין שנת 2006 ואני מבסוט ממנה עד הגג האחזקה שלה ביכלל לא בשמיים כמו שסיפרו לי לפני

שקניתי אותה הפאסאט אצלי כבר שנתיים ולא ראיתי איתה מוסך פעם אחת מלבד הטיפולים. רכב מפנק מאוד מרווח יציב ברמות

שאני עוד לא הכרתי.

פורסם

אני גם מתעניין ברכישת פאסאט מהשנים הללו ואני לא פוסל את הסקודה סופארב.

הבנתי שבשנים 2007 2008 הרכב עדיין לא מגיע עם ה DSG והמנועים לא מוגדשים.

ברמת השוואה בין מנועי 1.8 FSI ל -2.0 FSI רון ממוסך רון המליץ לי דווקא ל מנועי ה 1.8

במידה ואוכל להשיג עם מנוע TFSI זאת העדיפות שלי.

האם מישהו יכול לציין מחלות או חסרונות מול הסופארב ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

דווקא כן הגיעה עם DSG מ-2006 אבל רק בדגמי הדיזל המצויינים.

אם זה מול הסופרב החדשה אז הסופרב לוקחת בגדול.

אבל מודל הדגם הישן תא הנוסעים של הפסאט נראה הרבה יותר טוב והיא מודרנית יותר.

ה-1.8 TSI הגיע בהתחלה ברמת גימור אולטימט שהייתה סוג של מהדורה מוגבלת והציעה מערכת חניה אוטומטית, חיישנים היקפיים ומערכת מולטימדיה. אפשר לזהות את הרכבים האלה לפי הג'אנט המבריק והשונה משל הפסאט הרגילה. אגב הדגם הזה היא הגיעה עם גיר הטיפטרוניק המוכר ולא עם DSG 7 כמו שהיא נמכרת היום.

• תוכן חדש...