Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחילת השבוע אני נוסע לקרית ביאליק לראות רכב לקניה,

מחיפושים בפורום הבנתי שיש מכונים שכדאי מאוד לא להגיע אליהם...לא כל כך הבנתי מי הם,

אני מחפש מכון שיעשה בדיקה אמיתית לרכב מבלי לפספס ומבלי להוסיף מה שאין, מטרת הבדיקה אינה להורדת מחיר.

ראיתי שיש מכון בדיקה באפק, האם מישהו התנסה ומכיר אותו?

מבדיקה מעמיקה נראה לי שהמכון היחידי באיזור שבודק ונותן אחריות על הגיר האוטומט הוא צ'קפויינט (שנמצא בצ'קפוסט) האם הוא מקום שכדאי לי להגיע אליו?

עבר יותר מעשור מאז שלקחתי רכב לבדיקה, אשמח אם מישהו יוכל לומר כמה בערך עולה בדיקה בימינו והאם בדיקת גיר היא בתוספת תשלום.

תודה על עזרתכם.

:idea: העיקר שיהיה יום נפלא :roll:

*** מחפש סאאב 95/96 או רכב קבריולט להגשמת החלום ***

פורסם

הייי

יש מכון בדיקה מ.מ.מ, נמצא ליד משרד הרישוי, מול בתי זיקוק, ז"א שאם אתה מגיע מהצ'ק פוסט לכיוון הקריות אז אתה צריך לפנות שמאלה, זה נמצא ליד מסעדה בשם פריק EAT, אם אני לא טועה הם לא בודקים את הגיר, בכל מקרה לפי דעתי זה מכון טוב לבדיקת מכוניות. עלות הבדיקה בסביבות 400 שקל. באפק יש מכון לטסטים(מקום דיי מפורסם באיזור) אני מעריך זה גם מקום שאתה יכול להסתמך עליו.

כתובת של ה-מ.מ.מ (הגדלתי ראש)

אדיסון 1 מפרץ חיפה

שיהיה בהצלחה,

עתיר

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

אני ממליץ על מוסך רימון בקריית חיים.

פתוח גם בשבת.

עושים שם בדיקות קנייה ומכירה ממוחשבות,בדיקות גם לגירים אוטומאטיים, אנשים אמינים מאוד = מומלץ.

תאמר לו ש משה (מהפורום) עם הסובארו הלבנה שלח אותך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים, ובמיוחד לעתיר (על הגדלת הראש והתגובה המהירה:lol:)

כנראה שבאמת אלך למ.מ.מ, למרות שאינם נותנים אחריות על הגיר הם נשמעים רציניים,

התקשרתי היום לצ'קפויינט, שהם האומנם נותנים אחריות על הגיר...אבל לא ממש נשמעו כמבינים עניין, רכב יחסית נפוץ ובכל מקרה הם אינם מכירים אותו אז אין טעם לגשת אליהם בכלל לבדיקה.

אשמח לדעת למה psyrax לא ממליץ על מ.מ.מ

בכל אופן בצורה גורפת מאוד הפורום לאורך זמן רב ממליץ עליו.

כשעשיתי חיפוש, לפני פרסום הבקשה, לא ראיתי המלצות מהשנה האחרונה ולכן ביקשתי המלצה.

אי אפשר לדעת אולי הבעלים התחלפו או הבוחנים.

שוב תודה ואם יש המלצות נוספות הן יתקבלו בברכה, רק ביום ג אני הולך לבדיקה

פורסם

כאשר מכרתי את רכבי,הרוכש התעקש על מ.מ.מ ולכן הלכנו אליהם.

לדעתי האישית הבדיקה היית מאוד שטחית ולא מפורטת,בניגוד למה שאני קיבלתי בקומפיוטסט כאשר קניתי את אותו הרכב.

זה בגדול.

בקמפיוטסט הבוחן הדגיש שישנה נקישה בין הילוך 2ל3 בגיר אוטומט,ידוע לי שזהו כיסוי תחת ידוע,למרות זאת במיקרה שלי זה לא היה כיסוי תחת כי במשך שנתיים הרגשתי שישנה העברת הילוך בין2ל3 די לקויה ודי מגמגמת,לא משהו רציני אבל עדיין.

במ.מ.מ הבוחן אמר לרוכש שישנה העברת הילוכים חלקה ,מה שלא היה בפועל,חוץ מיזה שהם בכלל לא בודקים את הגיר ואת המנוע גם בקושי.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

תודה psyrax על תגובתך המנומקת

• תוכן חדש...