Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

חבר שאל אותי, וכיוון שלא הייתה לי תשובה אני שואל אתכם:

הוא לקח את הרכב להכנה לטסט במוסך. המכונאי תפס בגלגל (כשהרכב על הליפט) ו"נענע" אותו לצדדים וקבע שצריך להחליף מסרק הגה ביותר מ-1000 שקל.

האם יכול להיות שהבעיה לא במסרק אלא במשהו יותר זול (זרועות)? בכלל, בעיה בבדיקה שציינתי לעיל יכולה להעיד על חופש במסרק? אני יודע שמסרק הגה בעייתי יגרום לנקישות.

באופן כללי, איך מזהים חופש בהגה? איך אפשר להבדיל בין חופש בהגה לבין חופש בזרועות/תפוחים?

תודה :)

פורסם

תופעה ידועה קצה הגה עלות חלק 150 בערך זה החלק מתחת לגרמושקה על ציר ההגה שקרובה לגלגל

פורסם

לשני קצוות מוט ההגה מורכבים זרעות הגה שגם שם יכול להיות חופש ובשיפוץ הגה מחליפים גם אותם

אז אם הם לא תקינים כמובן ששיפוץ הגה יעזור אבל סליחה אבל גדול כן גם ב 150 ש"ח לצרכן

אפשר לקנות מוט הגה ולהחליף .

כמובן יש אפשרות שהתפוחים בקצה הגה חופשיים וזה יעלה בערך 85 ש"ח לזוג .

נכון שמכונאי זה כמו רופא של הרכב אז גש לדעה נוספת .

בהצלחה

אורי

פורסם

בקיצור, ניסו לרמות אותו?

ולידע כללי, איך מבדילים בין חופש בהגה שדורש החלפת מסרק הגה יקרה לבין חופש שדורש החלפת מוטות?

תודה :)

פורסם

אם ישמע כאילו שאמרתי שרימו אותך לא זו היה הכוונה .

ציינתי את מה שיש בדרך ודי קשה לדעת אם המכונאי ראה במקום מה שגרם לו לחשוב שההגה לא תקין .

המלצתי בברור לגשת למוסך נוסף , אולי גם שם תקבל את אותה האינפומציה ?

והמכונאי יצא צדיק ? בכול אופן יש לבדוק במקום נוסף .

בהצלחה

אורי

• תוכן חדש...