Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..יש לי שאלה לגבי השכרת טרקטורונים (אני מקווה שזה מתאים לפה)..

אני מעוניין להשכיר עם כמה חברים טרקטורונים עכשיו יש כאלה שיש להם רישיון ויש כאלה שעדיין לא

רציתי לדעת אם אתם מכירים מקום במרכז הארץ שמשכיר טרקטורונים ללא הצגת רישיון ? ואפשרות לנהיגה חופשית ללא טיול מאורגן?

אם כן אשמח לקבל מידע

ושוב מקווה שזה מתאים לכאן...

פורסם

בוא אומר לך כמה דברים:

1.אם יש לך חברים שמעוניינים לרכב על טרקטורון ללא רשיון-הם מטומטמים.

2.אם תמצא עסק שמשכיר טרקטורונים ללא צורך בהצגת רשיון נהיגה בתוקף-גם בעל העסק וגם החברים שלך,כולם מטומטמים.

3.אם חס וחלילה אחד החברים שלך (מאלה שללא רשיון) גורם לתאונה-אין לו שום כיסוי ביטוחי.

4.אם אחד מכם ייתפס על ידי משטרה גם רשיון נהיגה בשנים הקרובות לא יהיה לו.

5.אפשר להנות גם כמורכב,מי שיש לו רשיון ינהג,מי שאין לו רשיון יהיה מורכב.

אל תחפשו לעשות שטויות שיסבכו אתכם בהרבה צרות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מכיר כמה מקומות שיש טרקטורונים ל'נוער' זה חוקי ללא הצגת רישיון אך חובה להציג ת.ז

זה שווה בכלל יש לזה כוח?

פורסם

בקשר לטרקטורנים שללא רישיון, אולי פותח הדיון מדבר על רכבים בסגנון הרכבים שיש בפארקים מוטוריים (נחשונית \ שפיים).

הרכבים האלו לא דורשים רשיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...