Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחכה לשמוע האם היה שינוי או שזאת "קומבינה" מקומית.

אני מקווה שהיה שינוי.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא היה שום שינוי לתקנה .

אתמול הייתי בעמדה 1 בחולון ושאלתי את השאלה הנ"ל .

אפילו רכבים שמגיעים לארץ ביבוא אישי והשמשות הקדמיות מושחרות לא מאושרים עד אשר יורד הציפוי .

מה כן מאושר - שמשות אחוריות צידיות , שמשה אחורית .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

בלי קשר לאיזה חלון מדובר,לפי חוק אסור להשתמש במדביקה. לפי מה שהבנתי.

נגיד שמותר כל החלונות,האם מותר להשתמש במדביקה,או רק בתנור?

Omnia mea mecum porto

פורסם

Godflash לפי מה שאני יודע מותר רק את החלונות של הנוסעים האחוריים ואתה יכול לשים מה שבא לך: ציפוי,תנור לייזר,מדבקה וכמה אחוז שאתה רוצה. אבל אסור להשחיר את השמשה(קדמית ואחורית) וחלונות של הנהג והנוסע לידו בשום צורה שהיא.

אבל אם מותר לשים בשמשה האחורית ועוברים טסט במקום הזה בנשר(שאגב אני גר שם) אולי אני ישים, כי אני לא יכול לשים ווילון כי פשוט אין לי מגש מאחורה.

פורסם

אז כנראה שיש שינוי כי ממה שזכור לי מאשכולות קודמים לא היה ניתן לאשר לשמשה האחורית אלא רק שמשות אחוריות בצדדים.

לדעתי מדובר בסוג של קומבינה שאותו מכון רישוי מעביר טסטים מכוניות שעשו שמשות כהות בבית עסק שנמצא באותו מתחם, כנראה שמישהו פה מרוויח מהעסקה הזאת.

פורסם

אייל,

עכשיו הGTI שחורה,חכה לימי הקיץ החמים ותראה כמה חם.

באיביזה אצלי עשיתי השחרה גם לחלונות האחוריים וגם לקדמיים(הקדמיים הם אחוז מאוד קטן) ולא אכפת לי אם מסתכלים עלי ואומרים "פושע,עבריין..".

אין לך מושג איזה שינוי זה! באם זה בצל שיש באוטו שהוא בחניה ובאם זה פחות סינוור מהשמש.

טסט-עברתי ככה כבר שני טסטים ולא אמרו לי כלום.

לעומתי מכר שיש לו בגולף(MK4) חלונות שמושחרים בתור מהחברה(נעשה בארץ מן הסתם) אמרו לו להוריד את ההשחרה מקדימה,לאחר שהוא הסביר לבוחן בטסט שהוא צריך עזרה כדי לפרק את החלון מהדלת ולנסוע בלי חלון העבירו אותו.

זה שהעניין לא חוקי זה ידוע,ודעתי האישית? דבילי.

פעם דיברתי עם שוטר והסיבה היחידה שזה לא מאושר זה כדי שהם יוכלו להתסכל פנימה ולראות אם הנהג חגור\מדבר בפלאפון\עושה עברה כלשהי כדי שהם יוכלו לתקוע לו דוח.

לגבי שמשה אחורית,אני רואה פשוט המון רכבים על הכביש שעשו הדבקה על השמשה האחורית ועל חלונות הנוסעים מאחורה.

בן.

Got To love It

פורסם

אגב, הפיתרון הכי פשוט שמצאתי לשמשה אחורית הוא ווילון שחור!

עוזר נגד סינוור, נותן סוג של אור פחות חזק מאחורה, אתה רואה מעולה כשאתה מסתכל במראה לאחורה, ומי שמבחוץ בקושי יכול להבחין בך.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

חוקי, לא חוקי...נאמר לי במפורש שאני מקבל ליד אישור של משרד התחבורה לחלונות האחוריים ולשימשה האחורית! לקידמיים אין אישור אבל עד 50 אחוז הם עושים השחרה באותו מכון רישוי (השחרה עדינה מאוד יחסית) ובמקרה בעיה יש אבא ואמא מה שניקרה. אסור להשחיר חלונות קידמיים לא כי זה פילם אלא כי זה פוגע בבטיחות. השחרה עדינה לא פוגעת בשום דבר (השחרה עדינה כזאת אגב ניתן ליראות כימעט על כל מרסדס חדשה שיוצאת מהסוכנות..לפחות בחיפה)...

גם אני נעצרתי בזמנו על השחרה בחלונות הקידמיים בטענות שהם לא יכולים ליראות אם אני חגור....אפילו בזמנו אבל שהשחרה הייתה פחות פופולארית במשך שנתיים קיבלתי דוח אחד על זה ככה שזה לא כזה סיכון.

פורסם
בן לפי מה שאתה אומר וזה גם הגיוני מאוד (איך תעבוד תעשיית הדוחות?) למה שלא יאשרו על 30%? זה לא מפריע להסתכל פנימה

למה? תשאל את משרד הרישוי.

אני יכול להגיד לך שזה שיפר פלאים את הצל ורמת החום באוטו.

באחוז שיש לי מקדימה רואים אותי גם ביום וגם בלילה פנימה ועדיין זה אסור על פי החוק.

לפני כמה חודשים בוחן עצר את אמא שלי ואמר לה שיש הדבקה מקדימה והיא אמרה לו שהיא יודעת והיא הדביקה אותה.

הוא שאל אותה אם היא יודעת שזה לא חוקי והיא אמרה שכן,הוא שאל אז מדוע היא בכל זאת עוברת על החוק.

היא הסבירה לו בצורה יפה שהאוטו נוסע הרבה נסיעות ארוכות(115K ב3 וחצי שנים זה לא מעט) והסיבה היחידה היא מניעת סנוור של השמש מהצד.

הוא קיבל את התשובה שלה ואמר לה שהוא מבין אותה,ושחרר אותה לדרכה.

השאלה היא אם הוא היה נוהג ככה בהקשבה אם הוא היה רואה בחור צעיר בן 25 באוטו.

Got To love It

פורסם
מה עלות דוח של זה?

אצלי זה היה הורדה מהכביש על עוד כמה סעיפים, כולל החלונות. הבוחן אמר לי להגיע תוך 48 שעות ולהראות לו שתיקנתי את הליקויים ואני אמרתי שאני לא מגיע ושאני רוצה הזמנה למשפט. במשפט קיבלתי 300 שקל כנס וזהו.

פורסם
חוקי, לא חוקי...נאמר לי במפורש שאני מקבל ליד אישור של משרד התחבורה לחלונות האחוריים ולשימשה האחורית! לקידמיים אין אישור אבל עד 50 אחוז הם עושים השחרה באותו מכון רישוי (השחרה עדינה מאוד יחסית) ובמקרה בעיה יש אבא ואמא מה שניקרה.

עכשיו כשכתבת את זה ככה זה נראה שלא כל כך מתאים לכותרת כי המכון לא מאשר את הקידמיות אלא מחפף ומעביר את המכוניות טסט ואין לך אמא ואבא אם הטופס שהם נותנים לך לא מכסה את הקידמיות וככה הם מתנערים מאחריות אם עוצר אותך על זה בוחן\שוטר , הם פשוט יודעים שהסיכוי לזה יחסית נמוך כי באזור חיפה יש כבר לא מעט מכוניות שנוסעות ככה.

פורסם

יש חדש בעניין השחרת חלונות? אצלי למשל כל הרכב חוץ מהשמשה הקידמית הכל מושחר ולכן אם יש למשיהוא את הטפסים שיכול לסרוק ולעלות אותם כדי לראות על מה מדובר זה מאוד יעזור.  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...